Kapıyı açma canım onun geldiğini anlarsın az çok bu tarz insanlar bu gibi davranışlardan anlar sorduğu zamanda müsait değildim dersin...
Kapıyı açmamak çözüm bence. Yüzsüzlük edip soracak olursa ağda yapıyordum falan dersin. Böyle böyle kesilir ayağı.
bence direkt söylemek çok kırıcı olabilir ya kapıyı açmayın arkadaşın dediği gibi duştaydım, evde değildik falan deyin en azından azalır gelmeler yada geldğinde eşin evdeyse o surat yapsın :))
bence net oll kısa ve öz söyle eşim rahatsız oluyorr akşam satlerinmde yorgun argı ngeliyor işten dersin bikaç defa diret bidaha yüzsüse gelmez
bence direkt söylemek çok kırıcı olabilir ya kapıyı açmayın arkadaşın dediği gibi duştaydım, evde değildik falan deyin en azından azalır gelmeler yada geldğinde eşin evdeyse o surat yapsın :))
eşim varken gelemiyor komşularımın yanında bir kaç kez söyledim eşimin habersiz misafirden hoşlanmadığını evdeyken evde rahat dolaşmak istediğini söyledim komşularım kapımı çaldığında eşin varmı diye soruyorlarcanım bence söyle yani.herşeyin de adabı vardır.ben öyle çat kapıdan hoşlanmam .kocamda sevmez.de bunları.
ahh keşke söyleyebilsem ama söyleyemembencede açık açık söle zaten 10 yıldır nası dayandın anlamadımsen bişi demeyince nerdn anlasın 10 yıldır sesin çıkmamış böle insanlar var malesef açık olmaktan baska çözüm yok yada sevmiyosan komsunu bi tartışma çıkar küssün sana
gerçekten anlamıyor bir kaç kez dedim yanında başka bir konudan bahsederken habersiz misafiri sevmem falan dedim o da haklısın bende sevmem dedi kendini misafirden saymıyor sanırımNe kadar arsız yüzsüzmüş, devam et bu şekilde en sonunda pes edecek kapıya her geldiğinde açma o nasıl anlamamazlıktan geliyorsa sende öyle ol konuş diycem ama böyleleri arsız şahsiyetler anlamazlar anlasa zaten gelmez ....
Eşimle kavgamı duysa bütün site duyar bunu benim komşular saolsunlar biraz meraklı ve dedikoducu tiplerAh o komşular yok muuuu!!! Bence o gelince eşinizle numaradan kavga edin 3 saat oturmaz kalkar gider. Eşiniz sinirli sinirli evin içinde dolaşsın. Yani rahatsız olduğunuzu söyleyerek değil de hareketlerinizle belli edin.
en yapmayacağım şey komşu muhabbeti.bizim alttaki komşuda bizden çıkmazdı gece gündüz kahvaltı yemek her anımızdaydı kısacası.sonra ne oldu biz kötü olduk kalktı annemle tartıştı.manyak olluyo böleleri onun kanaatine vardım.yüz vermemek lazım yada gelince ikidebir saate bakma veya çok hastayım taktikleri işe yarar.
canım böyle tipleri iyi tanırım.sen gitmediğin için sana geliyordur.çok arsız olur böylesi ve ben gideyim o gelmesin derler.bilmem yapabilir misin ama ben sana garantili bir çözüm sunayım.o sana gelmeden sen ona git.beş dakika gireyim de saatlerce otur.abuk sabuk saatlerde git büyük ihtimal bu yaşlı bir kişidir.yaşlıysa akşam 10 gibi git uykusu gelince ne yapacak bakalım?bu sefer o soğutmaya çalışı seni kendinden.
ben 29 yaşındayım komşum 38 yaşında aslında yaşıt falanda değiliz neden bu kadar bana kafayı taktı bilmiyorum diğer komşularada çok sık gider ama en çok bana geliyor :26:
en çok sana nazı geçiyor demek ki.herkesin bu kadar yüz vereceğini sanmam.10 yıl nasıl dayandın canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?