Komşumun sürekli bana gelmesinden bıktım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
herkes gibi bende sormadan edemicem 10 yil nasil dayandin.

anlasilan yapilabilecek seyleri yapmissin ama fayda etmemis.
sana oturmaya geldiginde bi konudan tartisma cikar araya sogukluk koy belki cözüm olur herhangi bir nedenden tartismak

son iki yıldır daha beter bir hal aldı bu durum 10 yıl boyunca sürekli böyle değildik aynen herşeyi denedim ama anlamadı anlamak istemedi tartışma çıkarabilecek bir yapıya sahip değilim nasıl olacak bilemiyorum ki :26:

Son düzenleme:
Seni bayaa bir yıpratmış bu komşu kapıyı açma sesleri duyarsa duysun daha iyi zaman geçirmeye stres atmaya yer arıyor ama seni strese sokuyor sakın kapıyı açma....

hmmmm anladim canim cok güler yüzlüsün sanirim.
senden yüz bulmuslar fazlasiyla.
valla baska cözümü oldugunu sanmiyorum, ya acik acik hoslanmiyorum artik diyeceksin yada bi konuda tartisma cikarip ayagini keseceksin.

Canım çok bile dayanmışsın..Bahaneler bir yere kadar..Uyku,banyo,temizlik vs vs..Zaten bunları öne sürmüşsün bazen,ama gördüğün gibi faydası olmamış..Her defasında yüzsüzlüğü elden bırakmamış..Tamam komşuluk çok güzel bir şey,ama bu devirde kimseye güven olmuyor,herkese karşı arada mutlaka mesafe olmalı..Ne demek her canı istediğinde çat kapı gelmek..

Bahaneler,sana gelmemesine engel değil..Öğlen gelir,açmazsın kapıyı,sorduğunda banyodaydım dersin,e bu öğlenin akşamı da var,bu sefer akşam gelir..Bazı insanlara açık açık konuşacaksın..Al karşına açık açık konuş,bu durumdan hoşlanmadığını belirt,o böyle rahatsız etmekten utanmıyorsa,sen rahatsızlığını dile getirmekten hiç utanma da çekinme de...Yoktan yere tartışma çıkarmaya falan da gerek yok..Tek çaresi doğru düzgün şekilde konuşmak canım..Kolay gelsin.....

Seni bayaa bir yıpratmış bu komşu kapıyı açma sesleri duyarsa duysun daha iyi zaman geçirmeye stres atmaya yer arıyor ama seni strese sokuyor sakın kapıyı açma....

aynen öle valla cidden strese giriyorum söyleyecek yalan kalmadı hatta bazen yalan söylemek zorunda kaldığım için ve evde yokmuş gibi numara yapmak zorunda kaldığım için deliriyorum ne hale geldim ya..aslında dediğiniz gibi komşuluk güzelde tadında olursa güzel tabi baymamak lazım karşıda insanı.. daral geldi aynı şeyleri anlatmasından Bugün mesela akşam saat 8 falandı eşim gecikeceğini söyledi neyse ben tv karşısında yatıyorum üzerimde pijamalar kucağımda leptop bir elimde sigara müziğide açtım oğlumda odasında playstation oynuyor..kapı çalmış farkında değilim duymadım bile oğlum açmış kapıyı direkt içeri dalmış annen nerde diye çocuk cevap vermeye kalmadan pat içeri daldı karşımda görünce şok oldum hemen toparlandım rahatsız olma yat yat falan dedi yok gel bende uzanıyordum falan dedim suratım düştü tabi.. meşhur lafını söyledi 5 dakka oturup gidecem dedi ve saat 11:15 de anca kalmaya canı istedi o gidince direk eşimi arayıp fırça attım nerdesin sen erken gelseydin gelmeyecekti dedim adam tabi neye uğradığına şaşırdı

Son düzenleme:
Ayy ben bu komşuyu döverim! sen onu bana yolla en iyisi duruma bak yaa köşe kapmaca oynuyorsunuz resmen..((

hmmmm anladim canim cok güler yüzlüsün sanirim.
senden yüz bulmuslar fazlasiyla.
valla baska cözümü oldugunu sanmiyorum, ya acik acik hoslanmiyorum artik diyeceksin yada bi konuda tartisma cikarip ayagini keseceksin.

ya aslında sürekli gülen herşeyi hoş gören bir tip değilim nasıl yüz buldular bu kadar anlamıyorum annemde boşver kızım komşuluk hakkı önemli sakın kırıcı davranma diyor ne yapacağımı şaşırdım :44:

nuss ile uslanmayanın hakkı tekdirr tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir deyip indircen oklavayı kafasına bileğine kuvvet canımm başka yolu yok

Ayy ben bu komşuyu döverim! sen onu bana yolla en iyisi duruma bak yaa köşe kapmaca oynuyorsunuz resmen..((

gülme krize girdim kızlar şuan sinirden gülüyorum gözlerimden yaş geldi yaa :90:

Komşununda şu an kulakları patlıyordur sanırım artık rüyasında kabus görür

yolla yolla onu bize yolla
memnuniyetle şekerimmm
Komşununda şu an kulakları patlıyordur sanırım artık rüyasında kabus görür

kesinlikleeee eşime az önce dedim ki yarın evden kahvaltıyı eder etmez çıkalım kimseye(komşularıma) yakalanmadan uzaklaşmak istiyorum evden sırf yarın herhangi bir komşum bana gelmesin diye haftasonu yaa kesin birileri gelir

Son düzenleme:
Yarın sabahın köründe sana gelip seni rüyamda gördüm 5 dk geldim anlatıp kalkacam derse sakın şaşırma

açık açıkk konuşun derim kırmadann..sonuçta herkesin bir özel hayatı var canımm biraz kendini düşün yaa boşversenee ben uzanacamm keyf yapacam komşumda gelip dalcakk ooo onu oo daldıı yeree monte ederim nedir böyle yaa ben okudumm şimdii kendimii senin yerine koydumm işinn zorr ama tek çıkış yolunnn yaa açık açık konuşmakk yada işee başlamak ozaman ayağıı kesilirr nee densizler var ya şu hayattaa

Yarın sabahın köründe sana gelip seni rüyamda gördüm 5 dk geldim anlatıp kalkacam derse sakın şaşırma

öldürdün beniiiiiii koptum yemin ederimmm gece gece gelcek şimdiiiii

Son düzenleme:
Komşun kapıya geldiğinde kapıyı açmadan müsait değilim kusura bakma de. Onun sana gelmesine izin verme baktın ki yüzsüzlüğü halen devam ediyor sen ona git. O sana gelemesin. gidincede hiç konuşma muhatap olma. o da başlıycaktır bu durumdan sıkılmaya başka komşulara dadanıcaktır. Allah yardımcıları olsun vesselam :) bu kadarını da anlar heralde öküz değil ya :) geriye bi dövmediğiniz kalıyo gerekirse kk olarak birgün toplanıp onuda yaparız sonrada bizler başlıyomuş gelmeye şaka şaka

vallahi çaresiz kaldım o derece bunalmış durumdayım bugün onu karşımda görünce ağlamak istedim nutkum tutuldu dedim ki; eşin iyi bişi demiyor sıkılmıyor tek başına evde benim ki olsa istemez gitme der falan dedim demez mi o alışkın evde olmadığımın bile farkında değildir şimdi diye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…