herkes gibi bende sormadan edemicem 10 yil nasil dayandin.
anlasilan yapilabilecek seyleri yapmissin ama fayda etmemis.
sana oturmaya geldiginde bi konudan tartisma cikar araya sogukluk koy belki cözüm olur herhangi bir nedenden tartismak
son iki yıldır daha beter bir hal aldı bu durum10 yıl boyunca sürekli böyle değildik aynen herşeyi denedim ama anlamadı anlamak istemedi tartışma çıkarabilecek bir yapıya sahip değilim nasıl olacak bilemiyorum ki :26:
Canım çok bile dayanmışsın..Bahaneler bir yere kadar..Uyku,banyo,temizlik vs vs..Zaten bunları öne sürmüşsün bazen,ama gördüğün gibi faydası olmamış..Her defasında yüzsüzlüğü elden bırakmamış..Tamam komşuluk çok güzel bir şey,ama bu devirde kimseye güven olmuyor,herkese karşı arada mutlaka mesafe olmalı..Ne demek her canı istediğinde çat kapı gelmek..
Bahaneler,sana gelmemesine engel değil..Öğlen gelir,açmazsın kapıyı,sorduğunda banyodaydım dersin,e bu öğlenin akşamı da var,bu sefer akşam gelir..Bazı insanlara açık açık konuşacaksın..Al karşına açık açık konuş,bu durumdan hoşlanmadığını belirt,o böyle rahatsız etmekten utanmıyorsa,sen rahatsızlığını dile getirmekten hiç utanma da çekinme de...Yoktan yere tartışma çıkarmaya falan da gerek yok..Tek çaresi doğru düzgün şekilde konuşmak canım..Kolay gelsin.....
Seni bayaa bir yıpratmış bu komşu kapıyı açma sesleri duyarsa duysun daha iyi zaman geçirmeye stres atmaya yer arıyor ama seni strese sokuyor sakın kapıyı açma....
hmmmm anladim canim cok güler yüzlüsün sanirim.
senden yüz bulmuslar fazlasiyla.
valla baska cözümü oldugunu sanmiyorum, ya acik acik hoslanmiyorum artik diyeceksin yada bi konuda tartisma cikarip ayagini keseceksin.
nuss ile uslanmayanın hakkı tekdirr tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir deyip indircen oklavayı kafasınabileğine kuvvet canımm başka yolu yok
Ayy ben bu komşuyu döverim! sen onu bana yolla en iyisi duruma bak yaa köşe kapmaca oynuyorsunuz resmen..((
gülme krize girdim kızlar şuan sinirden gülüyorum gözlerimden yaş geldi yaa:90:
memnuniyetle şekerimmmyolla yolla onu bize yolla
Komşununda şu an kulakları patlıyordur sanırım artık rüyasında kabus görür
kesinlikleeeeeşime az önce dedim ki yarın evden kahvaltıyı eder etmez çıkalım kimseye yakalanmadan uzaklaşmak istiyorum evden
Yarın sabahın köründe sana gelip seni rüyamda gördüm 5 dk geldim anlatıp kalkacam derse sakın şaşırma
açık açıkk konuşun derim kırmadann..sonuçta herkesin bir özel hayatı var canımm biraz kendini düşün yaa boşversenee ben uzanacamm keyf yapacam komşumda gelip dalcakk ooo onu oo daldıı yeree monte ederim nedir böyle yaa ben okudumm şimdii kendimii senin yerine koydumm işinn zorr ama tek çıkış yolunnn yaa açık açık konuşmakk yada işee başlamak ozaman ayağıı kesilirr nee densizler var ya şu hayattaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?