Komşun kapıya geldiğinde kapıyı açmadan müsait değilim kusura bakma de. Onun sana gelmesine izin verme baktın ki yüzsüzlüğü halen devam ediyor sen ona git. O sana gelemesin. gidincede hiç konuşma muhatap olma. o da başlıycaktır bu durumdan sıkılmaya başka komşulara dadanıcaktır. Allah yardımcıları olsun vesselam :) bu kadarını da anlar heralde öküz değil ya :) geriye bi dövmediğiniz kalıyogerekirse kk olarak birgün toplanıp onuda yaparız sonrada bizler başlıyomuş gelmeye şaka şaka
aynen gelir vallayok artık ! haftasonu da mı geliyo?
Yarın sabahın köründe sana gelip seni rüyamda gördüm 5 dk geldim anlatıp kalkacam derse sakın şaşırma
açık açıkk konuşun derim kırmadann..sonuçta herkesin bir özel hayatı var canımm biraz kendini düşün yaa boşversenee ben uzanacamm keyf yapacam komşumda gelip dalcakk ooo onu oo daldıı yeree monte ederim nedir böyle yaa ben okudumm şimdii kendimii senin yerine koydumm işinn zorr ama tek çıkış yolunnn yaa açık açık konuşmakk yada işee başlamak ozaman ayağıı kesilirr nee densizler var ya şu hayattaa
aman benim evime monte etmeeeee10 senedir açık açık belli etmiş ..şimdi sıra daldığı yere monte etmekte
Komşun kapıya geldiğinde kapıyı açmadan müsait değilim kusura bakma de. Onun sana gelmesine izin verme baktın ki yüzsüzlüğü halen devam ediyor sen ona git. O sana gelemesin. gidincede hiç konuşma muhatap olma. o da başlıycaktır bu durumdan sıkılmaya başka komşulara dadanıcaktır. Allah yardımcıları olsun vesselam :) bu kadarını da anlar heralde öküz değil ya :) geriye bi dövmediğiniz kalıyogerekirse kk olarak birgün toplanıp onuda yaparız sonrada bizler başlıyomuş gelmeye şaka şaka
vallahi çaresiz kaldım o derece bunalmış durumdayım bugün onu karşımda görünce ağlamak istedim nutkum tutuldudedim ki; eşin iyi bişi demiyor sıkılmıyor tek başına evde benim ki olsa istemez gitme der falan dedim demez mi o alışkın evde olmadığımın bile farkında değildir şimdi diye
cidden iyi geldi buraya yazmak çünkü bu akşam gerçekten onu karşımda görünce çok moralim bozuldu eşimden çıkardım hırsımı yazık eşimde ben naptım bana niye bağırıyosun diyorValla arkadaşım bu kadınlar klubu çok güzel bende geçenlerde çok daraldım, arakadaşlardan Allah razı olsun hepsi yardım sever bayaa bir içimi rahatlattıar.Sende takma kafana ama bence açma kapıyı yüzün tutmuyorsa ben yapamam diyorsan bir takım sözlerle ima et derim...
bişi söylim mi şaka gibi gelecek belki ama annemler abimler geliyor onlar geldiğinde bile bana çıkıyor onlardan bile çekinmez oldu düşün artıkbi gececik kalmaya geldik deriz yazı sende geçiririz komşunda kalabalığı görünce sıkılır gelmez belki ayağı kesilmiş olur böylelikleşaka yaptımmm
Imalarla yalanlarla cozulecek dert degil demek ki bunca zaman ise yaramamis.
Acik acik soyle "Canim arada sirada gelirsin laflariz, ama surekli surekli olmuyor. Ben evli kadinim, hergun saatlerce laflayacak vaktim yok. Ev isine yetisemez oldum. Esimle cocugumla kotu olduk artik. Biraz azaltalim gelip gitmeleri, ben musait oldugum zamanlarda seni cagirayim, oyle gel" filan de.
sonrada bizlere başlıyomuş gelmeye
Ayyy koptum yaww valla iyi fikir olmadı hepimiz toplaşıp tenhada sıkıştırıp bir güzel döveriz bu komşuyuu
Ayyy koptum yaww valla iyi fikir olmadı hepimiz toplaşıp tenhada sıkıştırıp bir güzel döveriz bu komşuyuu
bir gun onceden disarida beklettiginiz tavuklu bir yemegi yedirin, bir daha gelmez.gelse de sirf sizde yemek yememek icin yemek vakitlerinde hemen kacar..
Der valla ''5 dk sana geldim dayağımı yiyip hemen kaçıcam'' deyip öylece 'kalırmış
evde biri olduğunda ve bu komşun geldiğinde kapıyı aç ama sadece kafanı dışarı çıkarcak kadar kapı aralık dursun direk içeriye davet eder gibi açma aa nasılsın benmde arkadaşım geldi oturuyorduk de o kadarda yüzsüzlük yapıp kapıyı itemez heralde hemde anlar istenmediğiini her dk
korkut onu korkut !!! patlayan sigara ikram et tam böle keyifle içerken patlasın bunun da ödü kopsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?