- 12 Temmuz 2006
- 57.916
- 221.305
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi GunesinKizi35
-
az önce bir yorumumda belirtmiştim bizim apartman sakinleri sakin olmayan sakinler ondan bir yönetimimiz yok fakat bu konu adli mercilere gitse bile illa ki bir kanıt gerekir sonuçta kimse delil olmadan işlemez gibi geliyor bana. öyle bir şey lazım ki bana ben bu adamın bunu yaptığını kanıtlayayım . ev kendilerine ait kiracıda değiller. benim ve ailemin yaşamını güvenliğini tehlikeye atacak bir durum söz konusu olur mu bilemem. babasının bıçak çekmesi ile ilgili tanık bulurum fakat bir babanın suçu oğlunun sapık olduğuna kesin delil mi orası tartışılır. yani benim bu sapıklığı kesin bir çözümle ayyuka çıkartmam lazım .
Canım sahte kameralar var aslında kamera değil o görüntüde fîyatı da on lira bile değil bence ondan edinip bir gün hummalı bir faaliyetle kurun sonrası da cesaret edemez aklıma bu geldi
Babasını dile getirmem oğlunun suçunun ispatı için değildi, şikayet ederseniz ailesiyle sorun yaşama olasılığınızdandı.
Madem bu adam alışkanlık haline getirmiş, gerektiğinde size şahitlik yapacak bir arkadaşınızı eve davet edin, iki kız evdeyken yine yaparsa arkadaşınızı şahit gösterin ya da babanıza durumu anlatacaksınız baba kız şahit olunca gidip gereken şikayeti yapacaksınız.
önce anneme söyleyeceğim sanırım sonrada annemle önünü alamazsak babamaarkadasım valla dikkatli ol 24 yasındaysA ANNENE soyle bence
Peki yakalandığın da falan ne diyor ne cevap veriyor. Sen uyarınca , falan sana ne diyor
Bide bukadar ziyaretçide neyin nesi. bi ara 23 ziyaretciydi :44:
canım güvenlikçi derken şu açıdan söyledim yani . silahı var mı yok mu yani silahlı güvenlikçi mi değil mi bilmiyorum eğer silahlıysa ve ters gözünün döndüğü bir anda silahını çıkartsa benim bayılıp kalma sebebim orada. çok çocukça bir davranış diye üzerine düşmedim zaten en başta . yanlış anlıyorumdur koskoca adam yapar mı hiç dedim . ama yapıyor valla
öyle bir şeyler düşünüyorum ama bakalım neler olacak.Basligi görünce bu tarz seyleri yeni yeni kesfeden 15-16 yaslarindaki cocuklardan zannettim amma ve lakiin 24 yasindaysa durum kötü.
Kapiyi calip kaciyormus ya, acma sende. Hem evde oldugunu anlamamis olur.
Ya da cok ileri giderse gidip annesine oglunuza mukayet olun demek hakkiniz.
doğru diyorsun canım konu başlığı merak birleşiyor tabiki. bakalım hala kararsızım ama sanırım ilk olarak onun annesine söyleyeceğim uyarması içinkızlar o kadar ziyaretçi olması normal valla konu başlığına baksanıza komşumun oğlu sapık
insan merak ediyo valla...
sende dikkat et canm tvlerde neler neler görüyoruz insanları tanımak çok zor artık
mutlaka çevrenden birilerine söyle
Peki şimdi ne yapmayı düşünüyorsun?
Sen çok rahatsın arkadaşim ya:)
Vallah benimde bir sapigim vardı,
Inan elim ayağım titrer, dilim korkudan tutulurdu
Ama ben ondan epek sonra, bir cok şikayetden sonra kurtuldum.
Sapikdi, okulda, çarşıda, sporda her yerde o deli vardi, Allahdan zadece gözetlemesi vardı,
Kötü bir şeyde yapa bilirdi..
Ama sen benim kadar şansli olmaya bilirsin,
Çok dikatli ol!
ucuz fiyatlı gizli kameralar var onlardan alıp çöp kutusuna yada çöp poşetinin dışına gizli bir yere yapıştırıp , görüntü alınca diğer komşularada olayı anlatıp kanuni bir yaptırım olsa daha iyi olur , hem ne kadar komşularınız çalışıyor olsada bunların çocukları falan yokmu mutlaka endişelenirler ve sizin yanınızda olurlar böylece bir siz değil bütün apartman olarak şikayetci olursunuz.
Siz ne kadar sabırlısınız ben olsam kavgalıymış 24 yaşındaymış takmaz valla bir gün en sonunda bir anda kapıyı açıp kafasına sert bişeyle vururdum.Çok rahatsız edici bir durum en sağlıklısı kapıya kamera koyup kendisini tehdit edip ailesini durumdan haberdar etmek galiba siz de kapıyı açıp durmayın yakaladınız diye evde tek kaldığınız bi an eve dalıp bişey falan yapmasın size
Basina bisey gelmeden kurtulsan iyi olur, insanin sinirleri bozuluyo gerçekten
benim de var galiba sapik komsum :26:
ama sapik mi yoksa sadece arkadaslik mi kurmaya çalisiyo bilmiyorum
hos esimle hiç ilgilenmiyo ama.. belki daha sempatik buluyodur beni
kendisi ozurlu ve deyneklerle yuruyo o yuzden bu kadar rahatim
ama filmlerdeki psikopatlar gibi bakiyo, aniden karsima çikiyo, kapida beni bekliyo ve gozlerini dikiyo, apartmana girdigimi gorunce kendi kapisini açip kapida beni bekliyo, ise gidince evden çikma saatlerimi belirleyip asagida beni bekliyo, kisin ortasinda sabahin korunde hiç farketmez..
sirtimi donmemeye ozen gosteriyorum deynekle bayiltip kendi evine surukler diye (kapilarimiz karsi karsiya)
esim konusmayi dusundu ama belkii sadece arkadas olmak istiyodur diye birakmadim, zaten yakinda tasiniyoruz hepten kurtulurum
Basina bisey gelmeden kurtulsan iyi olur, insanin sinirleri bozuluyo gerçekten
benim de var galiba sapik komsum :26:
ama sapik mi yoksa sadece arkadaslik mi kurmaya çalisiyo bilmiyorum
hos esimle hiç ilgilenmiyo ama.. belki daha sempatik buluyodur beni
kendisi ozurlu ve deyneklerle yuruyo o yuzden bu kadar rahatim
ama filmlerdeki psikopatlar gibi bakiyo, aniden karsima çikiyo, kapida beni bekliyo ve gozlerini dikiyo, apartmana girdigimi gorunce kendi kapisini açip kapida beni bekliyo, ise gidince evden çikma saatlerimi belirleyip asagida beni bekliyo, kisin ortasinda sabahin korunde hiç farketmez..
sirtimi donmemeye ozen gosteriyorum deynekle bayiltip kendi evine surukler diye (kapilarimiz karsi karsiya)
esim konusmayi dusundu ama belkii sadece arkadas olmak istiyodur diye birakmadim, zaten yakinda tasiniyoruz hepten kurtulurum
haklısın canımÇok tehlikeli bi durum canım ya
ailenle paylasmalisin yoksa daha kötü sonuçlar doğurabilir bu durum
Allah korusun devir değişti artık komşudan bile korkulacak zamandayız
bence dikkat et,zilebasınca açma birdaha ,birden eve dalar falan kimse yokken.aman ha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?