Barınağa kaçtane evden hayvan alıp götürmüşlerdir bi tahminin var mı. Yada hangi birimle konuştum?Belediyeyi aradığınızda konuyla barınak yetkilileri değilde sabıka kaydı veren memurun ilgileneceğini mi zannettiniz?
Var arkadaşım karnesi yoksa gayet alırlar hayvanı.Sen zannettiğin kadar ince bir insan olsaydın zaten gider ilk iş hayvanın sahibiyle görüşürdün.Sen köpeği alsınlar diye belediyeyle irtibata girmişsin,en kolayı bu cünkü gayet net.Barınağa kaçtane evden hayvan alıp götürmüşlerdir bi tahminin var mı. Yada hangi birimle konuştum?
Benimde siz ve siz gibileri yolasım geliyo ama ne çare...Ay valla bu durumlarda hayvan severlerle saç saça baş başa kavga edesim geliyor. Şimdi sesini çıkarsan herkes bir artistleniyor hayvan oldu mu mevzu. Ama ben köpek havlaması duymak zorunda değilim. Bizim sitede vardı gece uyutmuyodu güvenliğe en az 50 daire şikayet etmiş yolladılar köpeği. Köpek kime ait? Şehir içinde çekilmiyor. Ayrıca köpek de durduk yere havlamaz. Bence huzursuz orda.
Nası bu kadar önyargılı olabiliyor insanlar anlamış değilim. Yan komşumun ve karşı komşumuzda köpeği var üst komşumun sürekli ağlayan bir kızı var bunlardan benim rahatsız olmam söz konusu bile değil. Bebeğim sadece kafesteki köpeğin sesinden çok korkuyor. Olayı ne boyutlara getirdinizTavrınız yanlış burda sizi uyarmaya çalışan insanlara bile ağır konuşuyorsunuz. Eleştiriye açık değilseniz böyle bir konu açmayın . Allah göstermesin cok ağlayan bir bebeği olan konuşumuz olsa çocuk esirgemeyi falan ararsınız siz . O da bi canlı barınak bence son çözüm olmalı .
Hah şöyle...
Siz daha gidip köpeğin sahibine bu köpeğe yazık günah ne sıkıntısı var bu kadar havlıyo dememişsiniz,gidip ilk iş belediyeyi aramışsınız sonrada burda 3-5 gelen mesaj işinize gelmeyince lafı çarpıtıyosunuz.
İnanmak istediğine inan güzelimVar arkadaşım karnesi yoksa gayet alırlar hayvanı.Sen zannettiğin kadar ince bir insan olsaydın zaten gider ilk iş hayvanın sahibiyle görüşürdün.Sen köpeği alsınlar diye belediyeyle irtibata girmişsin,en kolayı bu cünkü gayet net.
E bu konuda anlaşabiliriz siz uslubunuzun farkında mısınız? Resmen hayvan düşmanı gibi ilk mesajınız.Şimdide hayvanlarla içiçe büyümekten bahsediyosunuz.İyi de herkes köpeği sevmek havlamasına tahammül etmek zorunda mı? Sizin özgürlüğünüz benim özgürlüğümün başladığı noktada biter. Ben gün içinde sakin sakin oturamıyorsam o köpeğe başka yerde bakılsın. Köpeğin neden bu kadar havladığını sorgulasınlar önce. Ayrıca barınaklarda köpeklerin içler acısı halde olması konu sahibinin suçu değil. Bu arada evde kedim var sokaktan bulduğum yavru kediyi büyüttüm. akvaryumum var. Annemlerde köpek var. Hayvanlarla iç içe büyüdüm. Ama bebek söz konusu ya. Benim için de öncelik bebeğimdir.
Benimde siz ve siz gibileri yolasım geliyo ama ne çare...
Mecbursunuz sevmesinde saygı duymak zorundasınız hayvan bu kedisi miyavlar köpeği havlar tıpkı sizin carladığınız gibi.
Kötüsünüz net!
Ay lütfen ben sizin güzeliniz falan değilim hiç hoşlanmam şu tarz cıvık muhabbetlerden,bu tarz etiketler yapıştırıp gol attığınızı zannetmeyin küçük hesaplar.İnanmak istediğine inan güzelim
Aynı seyden bahsediyoruz.Ama arkadaşın yapması gereken gidip köpeğin sahibiyle görüşmek belediyeyi aramak değil.Köpeğin sahibi vurdumduymazsa belkide adamın haberi bile yok cevreye verdiği rahatsızlıktan anlatabiliyo muyum?Altta yazdım benim de kedim var. Ama şu hayvan sever ayakları gerçekten komik. Mutlu köpek sürekli havlamaz. Huzursuz eden bir şey ya da birileri vardır. Annemler köpek bakıyor ama evleri 100m2 arsaiçinde.
E bu konuda anlaşabiliriz siz uslubunuzun farkında mısınız? Resmen hayvan düşmanı gibi ilk mesajınız.Şimdide hayvanlarla içiçe büyümekten bahsediyosunuz.
Yoo sizin gibi yapıyorum kedimden korkan misafirlerim geldiğinde kedimin bulunduğu odanın kapısını kapıyorum,ne kedim huzursuz oluyo ne misafirim.Burdaki olay bambaşka..Hayvansever tabirini burda bebeği umursamayıp ayyy zavallı köpek vahşi konu sahibi havasına girenler için kullandım. Hayvansever nasıl bir deyim bilmiyorum. Hayvanlarla iç içe büyüdüm. Ve her zaman birilerini rahatsız etmemeye özen gösterdik. Evime kedi sevmeyen misafir geldi mi kedimi odama kapatırım. Ama bazısı diyor ki bana ne benim evime kedi sevmeyen gelmesin. Sizinle aynı mantık işte. Valla ben hayvanları çok seviyorum. Ama insanları da çok seviyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?