Komşunun köpeği

Belediyeyi aradığınızda konuyla barınak yetkilileri değilde sabıka kaydı veren memurun ilgileneceğini mi zannettiniz?
Barınağa kaçtane evden hayvan alıp götürmüşlerdir bi tahminin var mı. Yada hangi birimle konuştum?

Barınağa kaçtane evden hayvan alıp götürmüşlerdir bi tahminin var mı. Yada hangi birimle konuştum?
Var arkadaşım karnesi yoksa gayet alırlar hayvanı.Sen zannettiğin kadar ince bir insan olsaydın zaten gider ilk iş hayvanın sahibiyle görüşürdün.Sen köpeği alsınlar diye belediyeyle irtibata girmişsin,en kolayı bu cünkü gayet net.

hayvanın oldugu yerde rahat oldugu neren çıktı anlamadım küçücük kafese tıkmışlar yazık günah
boşuna havlamıyordur sonuçta bekçilik etsin diye tıkmışlar kafese

Konu sahibi neden insanlara bu kadar ters ve agresif cevaplar veriyorsun? Ben de burda konu açtım, olumsuz yorumlar da aldım, ama kimseye senin deyiminle ''haddini bildirmeye'' kalkışmadım. Mune konu sahibi saygı çerçevesinde konuşmuyor insanlarla. cevaplarını okursan iyi olur sanki.

Önerime gelince, bence gidip sahibiyle konuşun. ''benim bebeğim uyku uyuyamıyor bi çözüm bulun artık'' diye durumunuzu anlatın. Belki eve alırlar, belki de uzun bi köpek zinciri bağlarlar, köpek bütün bahçeyi dolaşabilir bi kafeste tıkılı kalmaz, hem de zinciri olduğu için dışarı kaçıp kendini tehlikeye atamaz. Bunları falan önerin ona. Ama kesinlikle en kısa zamanda çözüm bulmalarını söyleyin.Belediye falan tehlikeli işler. Benim duyduğuma göre de bu köpekleri kedileri falan alıp, hayvanat bahçesindeki aslanlara falan yem ediyorlarmış. Tüylerim diken diken olmuştu duyunca. Belediye yerine sahibiyle konuşun, en iyi çözümü o bulur diye düşünüyorum.

Bugün köpek yarın başka bir ses... Gürültü hiçbir zaman bitmiyor ki. Bence çocuğunuzu alıştırın çözüm hayvanı bir kafesten alıp başka kafese tıkmak değil... Olmamalı...

Benimde siz ve siz gibileri yolasım geliyo ama ne çare...
Mecbursunuz sevmesinde saygı duymak zorundasınız hayvan bu kedisi miyavlar köpeği havlar tıpkı sizin carladığınız gibi.
Kötüsünüz net!

Nası bu kadar önyargılı olabiliyor insanlar anlamış değilim. Yan komşumun ve karşı komşumuzda köpeği var üst komşumun sürekli ağlayan bir kızı var bunlardan benim rahatsız olmam söz konusu bile değil. Bebeğim sadece kafesteki köpeğin sesinden çok korkuyor. Olayı ne boyutlara getirdiniz

İyi de herkes köpeği sevmek havlamasına tahammül etmek zorunda mı? Sizin özgürlüğünüz benim özgürlüğümün başladığı noktada biter. Ben gün içinde sakin sakin oturamıyorsam o köpeğe başka yerde bakılsın. Köpeğin neden bu kadar havladığını sorgulasınlar önce. Ayrıca barınaklarda köpeklerin içler acısı halde olması konu sahibinin suçu değil. Bu arada evde kedim var sokaktan bulduğum yavru kediyi büyüttüm. akvaryumum var. Annemlerde köpek var. Hayvanlarla iç içe büyüdüm. Ama bebek söz konusu ya. Benim için de öncelik bebeğimdir.

İnanmak istediğine inan güzelim

E bu konuda anlaşabiliriz siz uslubunuzun farkında mısınız? Resmen hayvan düşmanı gibi ilk mesajınız.Şimdide hayvanlarla içiçe büyümekten bahsediyosunuz.

Benimde siz ve siz gibileri yolasım geliyo ama ne çare...
Mecbursunuz sevmesinde saygı duymak zorundasınız hayvan bu kedisi miyavlar köpeği havlar tıpkı sizin carladığınız gibi.
Kötüsünüz net!

Altta yazdım benim de kedim var. Ama şu hayvan sever ayakları gerçekten komik. Mutlu köpek sürekli havlamaz. Huzursuz eden bir şey ya da birileri vardır. Annemler köpek bakıyor ama evleri 100m2 arsaiçinde.

Ben köylü çocuğuyum burda hayvan sever edalarıyla dolaşanlardan hayvan sevgisi dersi alamam. Birisi de avatarıma laf etmiş. Küçük düşünen insanlara ne cevap vereyim bilemedim.

Altta yazdım benim de kedim var. Ama şu hayvan sever ayakları gerçekten komik. Mutlu köpek sürekli havlamaz. Huzursuz eden bir şey ya da birileri vardır. Annemler köpek bakıyor ama evleri 100m2 arsaiçinde.
Aynı seyden bahsediyoruz.Ama arkadaşın yapması gereken gidip köpeğin sahibiyle görüşmek belediyeyi aramak değil.Köpeğin sahibi vurdumduymazsa belkide adamın haberi bile yok cevreye verdiği rahatsızlıktan anlatabiliyo muyum?

E bu konuda anlaşabiliriz siz uslubunuzun farkında mısınız? Resmen hayvan düşmanı gibi ilk mesajınız.Şimdide hayvanlarla içiçe büyümekten bahsediyosunuz.

Hayvansever tabirini burda bebeği umursamayıp ayyy zavallı köpek vahşi konu sahibi havasına girenler için kullandım. Hayvansever nasıl bir deyim bilmiyorum. Hayvanlarla iç içe büyüdüm. Ve her zaman birilerini rahatsız etmemeye özen gösterdik. Evime kedi sevmeyen misafir geldi mi kedimi odama kapatırım. Ama bazısı diyor ki bana ne benim evime kedi sevmeyen gelmesin. Sizinle aynı mantık işte. Valla ben hayvanları çok seviyorum. Ama insanları da çok seviyorum.

Bak.konu sahibi yapabileceklerin ve yapamayacaklarin sunlar.
Cocugubuzu alip kopegin yanina goturup bak cici ne seker diye aevimli gosterip korkmamasini saglamak.
Illa kopek sorun diyorsaniz eger anlatiginiz gibi fare kapani gibi kafesteyse gercekten kopek aahipleriyle konusup huysuzlugunu giderebilirler.
Ha sikayet olayiysa kopegin asi karnesi,belediyeye kaydi,kimlihi varsa birak barinaga sikayeti savciliga gitsen birsey yapamazsin.
O kopek gidince sokak kopekleri var simdi neslide tukenmeyecegine gore en mantiklisi cocugunuza hayvan sevgisini asilamak.dunya hicbirimizin babasinin ciftligi degil...

Yoo sizin gibi yapıyorum kedimden korkan misafirlerim geldiğinde kedimin bulunduğu odanın kapısını kapıyorum,ne kedim huzursuz oluyo ne misafirim.Burdaki olay bambaşka..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…