Komşunun köpeği

Konu sahibi, köpek konusunda iki taraf için de faydalı olan bir çözüm yolu bulunur mu bilmem. Ancak belki bebeğinizi uyuturken sakin bir müzik açarsanız, ya da televizyonu açık bırakmak gibi bir şey yaparsanız arka pkandaki monoton ses sayesinde uyku sırasında ani gelen sesler korkutmaz diye düşünüyorum.

Ben bu yaşımda olmama rağmen köpek sesini hiç ama hiç sevmem. Gidin konuşun komşunuzla, anlatın. Zavallı köpek sürekli havliyorsa bı derdi var demekki. Aç falan bırakıp işkence mi ediyorlar nedir.. ?

A evet o pamuk şeker gibi birşeydi haklısın.
O lanet olasi totresim cihazi iskence onuda boliyorim boyle aorunlu komsu yuzunden bir kere taktik kopek titremeye basladi hemen cikardik.
Allaha havale ediyorum boyle vijdansiz insanlari.eminim komsulari en cok boyleleri rahatsiz ediyordur gurultusuyle.kurban olun o masum hayvanlara;(

Kopek zaten havlar bu onun sorunlu olsugunu gostermez tipki sizin konustugunuz gibi.insan konusur,kopek havlar,kedi miyavlr vs.bu dogal bir durum...
Kafayi takmayin duymazsiniz bile ben bizimkini duymuyorum cunku kafayi takmiyorum...
Ben rahatsız olmuyorum 1 yaşında ki bebeğim korkuyor. Ona duymaz dan gel denince anlamıyor. Köpeklerin havlayarak ses çıkardığını biliyorum. Bu hayvan avı çeker gibi uluyor gibi değişik ses çıkarıyor. Havlama sesinde korksa diğer komşu köpeklerdende korkar

Siz ne okuyorsunuzdur beni bu şekilde İran ediyorsunuz ne hadle

Kopek uluyorsa ciftlesme zamani gemistirkopek.muhtemelen erkek acaba cinsi ne o melegin merak ettim

Siz bu kadar iyi niyetli olsaydınız,önce gider komşusunuzla konusurdunuz.Ki şimdi zaten konustum diceksiniz.Ama neyse,sizin sorununuz hayvanın durumu değil sesinden rahatsız olmanız.Zaten sevmediğiniz hayvan acıtasyonu vs sözlerinizden gayet anlaşılıyo.

Dünkü güvercin konusundan sonra anladım ki kadınlarımızda zerre hayvan sevgisi ve merhamet yok. Yetiştirecekleri çocuklara acıyorum.
O konuyu okumadım
Aynen ya insanlar cok benciller
Dünya sadece onların sanki
Benim de köpeğim oldu
Şimdi kedim de var bebeğim olsa ikisi buyur diyorım
Bizim de alt komsunun bebeği var bütün gün ağlıyor zırlıyor bende mi belediyeyi arayayım
Haftasonu tatilim sabahın erken saatlerinde baslıyor sesi uykumdan uyanıyorum

Konuşmadım. Evet hayvan düşmanıyım

Konu sahibi valla bak çok ayıp ediyorsunuz çocuğunuzu düşünmekle .neden düşünüyorsunuz ki,köpek gitmesin Can'ım barınağa siz komple taşının oradan hayvancığın rahatı hiç bozulmasın .siz çok vicdansızsınız da onu o kafese sırf süs olsun arada bir sahipleri gidip baksınlar diye kapatanlar zaten çok masumlar .sanki o sözde masum insanlar yüzünden başka insanlarda o hayvanın sesini kokusunu falan gece gündüz çekmek zorundalar ...

Tavrınız yanlış burda sizi uyarmaya çalışan insanlara bile ağır konuşuyorsunuz. Eleştiriye açık değilseniz böyle bir konu açmayın . Allah göstermesin cok ağlayan bir bebeği olan konuşumuz olsa çocuk esirgemeyi falan ararsınız siz . O da bi canlı barınak bence son çözüm olmalı .

Ben sizi anliyorum. Benim kopegimi bahceli evimiz var artik diye esim bahcede tuttu kafes yapip eve almadi 5 ay falan. O bes ay kopegim orda ben icerde agladik mucadele ettik ama galip geldik cok sukur. Hayvanlar nefret ediyor kapali kalmaktan ve resmen agliyorlar. Tek cozum komsuyla konusmak gibi gorunuyor. Konusup iceri alma sansi var mi soracaksiniz. Bu onerim belki suc ama kafesi acip serbest bile birakabilirsiniz. Sokakta daha mutlu gariplerim kafes arkasinda olacagina. Keske daha medeni bir ulkede yasasaydik da yetkili kurumlar aliverseydi kopecigi hemen kotu muamele goruyor diye.

Barınağı aradığımı ve barınağa gitmesini istediğimi nerden anladınız? Yok ben anlatamıyorum.

Konuşmadım. Evet hayvan düşmanıyım
Hah şöyle...
Siz daha gidip köpeğin sahibine bu köpeğe yazık günah ne sıkıntısı var bu kadar havlıyo dememişsiniz,gidip ilk iş belediyeyi aramışsınız sonrada burda 3-5 gelen mesaj işinize gelmeyince lafı çarpıtıyosunuz.

Evet ben bunu anlatmaya çalıştım ama kim ediliyorum anlayışımız için teşekürler

Ay valla bu durumlarda hayvan severlerle saç saça baş başa kavga edesim geliyor. Şimdi sesini çıkarsan herkes bir artistleniyor hayvan oldu mu mevzu. Ama ben köpek havlaması duymak zorunda değilim. Bizim sitede vardı gece uyutmuyodu güvenliğe en az 50 daire şikayet etmiş yolladılar köpeği. Köpek kime ait? Şehir içinde çekilmiyor. Ayrıca köpek de durduk yere havlamaz. Bence huzursuz orda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…