- 20 Aralık 2014
- 3.010
- 9.325
- 158
O lanet olasi totresim cihazi iskence onuda boliyorim boyle aorunlu komsu yuzunden bir kere taktik kopek titremeye basladi hemen cikardik.A evet o pamuk şeker gibi birşeydi haklısın.
Ben rahatsız olmuyorum 1 yaşında ki bebeğim korkuyor. Ona duymaz dan gel denince anlamıyor. Köpeklerin havlayarak ses çıkardığını biliyorum. Bu hayvan avı çeker gibi uluyor gibi değişik ses çıkarıyor. Havlama sesinde korksa diğer komşu köpeklerdende korkarKopek zaten havlar bu onun sorunlu olsugunu gostermez tipki sizin konustugunuz gibi.insan konusur,kopek havlar,kedi miyavlr vs.bu dogal bir durum...
Kafayi takmayin duymazsiniz bile ben bizimkini duymuyorum cunku kafayi takmiyorum...
Siz ne okuyorsunuzdur beni bu şekilde İran ediyorsunuz ne hadleO lanet olasi totresim cihazi iskence onuda boliyorim boyle aorunlu komsu yuzunden bir kere taktik kopek titremeye basladi hemen cikardik.
Allaha havale ediyorum boyle vijdansiz insanlari.eminim komsulari en cok boyleleri rahatsiz ediyordur gurultusuyle.kurban olun o masum hayvanlara;(
Kopek uluyorsa ciftlesme zamani gemistirBen rahatsız olmuyorum 1 yaşında ki bebeğim korkuyor. Ona duymaz dan gel denince anlamıyor. Köpeklerin havlayarak ses çıkardığını biliyorum. Bu hayvan avı çeker gibi uluyor gibi değişik ses çıkarıyor. Havlama sesinde korksa diğer komşu köpeklerdende korkar
A yorumlari oku ona buna bagiracagina titresim cihazi onerenler olmusSiz ne okuyorsunuzdur beni bu şekilde İran ediyorsunuz ne hadle
Siz bu kadar iyi niyetli olsaydınız,önce gider komşusunuzla konusurdunuz.Ki şimdi zaten konustum diceksiniz.Ama neyse,sizin sorununuz hayvanın durumu değil sesinden rahatsız olmanız.Zaten sevmediğiniz hayvan acıtasyonu vs sözlerinizden gayet anlaşılıyo.Ben rahatsız olmuyorum 1 yaşında ki bebeğim korkuyor. Ona duymaz dan gel denince anlamıyor. Köpeklerin havlayarak ses çıkardığını biliyorum. Bu hayvan avı çeker gibi uluyor gibi değişik ses çıkarıyor. Havlama sesinde korksa diğer komşu köpeklerdende korkar
O konuyu okumadımDünkü güvercin konusundan sonra anladım ki kadınlarımızda zerre hayvan sevgisi ve merhamet yok. Yetiştirecekleri çocuklara acıyorum.
Samimi soruyorum yurtdısında falan mı büyüdünüz? Tek bir cümleyi düzgün yazmıyosunuz.Siz ne okuyorsunuzdur beni bu şekilde İran ediyorsunuz ne hadle
Konuşmadım. Evet hayvan düşmanıyımSiz bu kadar iyi niyetli olsaydınız,önce gider komşusunuzla konusurdunuz.Ki şimdi zaten konustum diceksiniz.Ama neyse,sizin sorununuz hayvanın durumu değil sesinden rahatsız olmanız.Zaten sevmediğiniz hayvan acıtasyonu vs sözlerinizden gayet anlaşılıyo.
Hah şöyle...Konuşmadım. Evet hayvan düşmanıyım
Evet ben bunu anlatmaya çalıştım ama kim ediliyorum anlayışımız için teşekürlerBen sizi anliyorum. Benim kopegimi bahceli evimiz var artik diye esim bahcede tuttu kafes yapip eve almadi 5 ay falan. O bes ay kopegim orda ben icerde agladik mucadele ettik ama galip geldik cok sukur. Hayvanlar nefret ediyor kapali kalmaktan ve resmen agliyorlar. Tek cozum komsuyla konusmak gibi gorunuyor. Konusup iceri alma sansi var mi soracaksiniz. Bu onerim belki suc ama kafesi acip serbest bile birakabilirsiniz. Sokakta daha mutlu gariplerim kafes arkasinda olacagina. Keske daha medeni bir ulkede yasasaydik da yetkili kurumlar aliverseydi kopecigi hemen kotu muamele goruyor diye.
Belediyeyi aradığınızda konuyla barınak yetkilileri değilde sabıka kaydı veren memurun ilgileneceğini mi zannettiniz?Barınağı aradığımı ve barınağa gitmesini istediğimi nerden anladınız? Yok ben anlatamıyorum.
Haa siz kopege acidiginizdan onu cok dusundugunuzden belediyeyi aradiniz baska nereleri arasam diye danistiniz.
Sorun cocugunuzn korkmasi sizin rahatsiz olmaniz degil.
Cin olmadan adam carpmak ya da ettigi laftan utanip cark etmek diye buna denir[/QUOTE evet okuduğumu anlayamaya nesiller ülkenin durumuna şaşmamak lazım
Karşı binamızın Bahçesinde oldukça agresif bir köpek var. Sürekli havlıyor, köpeğin havlamasını her duyduğunda çığlık atan, korkan,uykusundan uyanan, uykuya dalamayan bir bebeğim var. Belediyeye şikayet ettik ama evsel ses bişey yapamayız dediler. Ama benim bebeğimin suçu ne? Uykusundan zıplayarak uyanıyor, öyle panik oluyor ki anlatamam. Biraz önce banyodayken havladı o kadar korktu ki kendini dışarı attı panikten. Ne yapacağımı şaşırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?