Komşusunun gürültüsünden şikayetçi olan var mı?

xixtxixr&buse

Sana ait bütünüm :)))
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2008
1.183
2
116
Adıyaman
bu durumlarda ne yapıyorsunuz?
biz bıktık artık 1,5 yıldır bunları çekiyoruz uyku düzenimiz kalmadı onlar kaçta uyanıyosa bizde o saatte uyanır olduk kaç kez söyledik ama anlamıyorlar klava:

ben ben benn
bizim üst kattakiler sahura kadar gitar çaldı müzik dinledi
bi kaç kere söledik daha ne yapalımm

bende vallaha yukardai tepemde sanki her zaman degil hele sukur bu aralar kesti sesini emme
bi ara cok sesi acardi tum appartman ve ben dahil olarak ve disariya bile cikiyordu muzik sesi
hele tam oglumu yatircagim zaman
bi gun soyledim sesini kis az diye ceneni kapat dedim ulan dedim terbiyesiz sen ceneni kapat muzigini kapat diye:roflol::roflol:sonra az olsun hem cenesini hemde muzigi kapatti terbiyesiz hihoyyyt

Ben, ben, ben.
Artık haftasonu gelsin istemiyorum, arabesk müzik dinlemekten gına geldi. kötükedihüso

arkadaşlar çocuğun koşmasından, bağırarak konuşulmasından,mobilya çekilmesinden bıktık üstelik bizi suçluyolar anlayışsızsınız diye ama kendileri daha özür dileme nezaketinde bile bulunmadılar geçen akşam gene kıyametler koptu iftardan sonra uyuyalım dedik çocuğun koşmasından uyuyamadık ne yapacağımızı şaşırdık

en aklıllı iş üst katta oturmak
ben 4 yıldır bundan şikayetçiyim sırf bu yüzden babam evi satılıga çıkardı
allahtan evleniyorum şurda 46 gün sonra kendi evim en üst katta yaşıcam hihoyyyt

kendi evimizi satmayı da düşündük bizim üsttekiler kiracı beddua etmiyorum ama Allah ıslah etsin diyorum Babam emekli olmasına rağmen hala çalışıyo adam eve geliyo bunların gürültüsünden çıldırdı dün akşam

çok zor dur muhakkak bide anlayışız olunca karşı taraf çekilmez olur allahtan ben müstakil bir evde oturuyorum gürültüm kendime sessizliğim kendime apartmanları hiç sevmiyorum

çalışan bir çiftiz, haftasonları bile sabah 7 de müzik sesleriyle uyanıyoruz, akşamları evde sessizce huzur bulamıyoruz, kaç kere şikayet ettik, pardon diyip müziğin sesini kıstılar ama hala anlayamıyorlar.

biri 5 diğeri 2 yaşında durdurmak imkansız her konuştukları ses aşağıya geliyo ama çocuğa dur koşma düşersin diyen yok geçen komşumuz görmüş çocuğun kafası şişmiş bende dedim o kadar koşunca olmaması imkansız herkes çocuk büyütüyo çocuktur diyoruz alttan alıyoruz ama biraz da yetiştirmek önemli o kadar da anlayışsız değiliz ama çocuklar gece 1 kadar ayakta bekliyoruz ki yatsınlar da bizde öyle yatsak

biz de bütün yaz boyunca karşı komşumuzla yaşıyoruz sanki! Bıktım bebeğinin bağırmasından! İnsan hiç çocğunu susturmaz mı? susturmuyor arkadaşlar, hiçbir şekilde susturmuyor ya! Ben çocuğa da üzülüyorum, çocuk ağlıo zırlıo ilgilenen kimse yok! Saatlerce ağlıo zavallı... Herkes anne herkes baba olamıyor maalesef işte...

benimde annemlerin üstünde var allahım bu kadarmı anlayışsız insanlar olur 10 kişilik bir aile var üstte çocukların eline oyuncak vermiyorlar evi dağıtmasınlar diye onlarda habire koşuyo anlatamam bir dur diyenleri bile yok annem sinir hastası oldu anlar yüzünden çıkıp uyarıyosun tmm diyorlar ama devam ediyorlar ne diyeyim allah ıslah etsin..

gene tamam diyolar bizimki ses bizden değil bizim üstekinden demez mi çıldırası geliyo insanın

komşular iyide,bizimde ev sahibi catıda av köpeği besliyor,
hayvan orda yanlızlıktan sürekli havlıyor,uluyor,yani bir biz değil bütün mahhalle rahatsız.
ama tın yok adamlarda..

vallahi arkadaşım benim babam memur... zar zor senelerdir çalışmaları sonucunda bir ev aldık.. o zamanlar ben daha orta okuldaydım... ağız tadıyla yeni evimizde oturalım dedik fakat üstteki komşularımız bizi gürültüden muzdarip etti... bayanın dört tane çocuğu vardı.. o zamanlar en büyük kızı 13-14 yaşında,onun küçüğü 9 yaşında,onun küçüğü 7 yaşında, en küçüğü de 1,5 yaşlarında falandı... üstümüzde kale kurup top oynarlardı... en küçük çocuk annesi gece onu doyurmaya kalktığında eline metal kaşık alıp gecenin saat 4 ünde mutfak tüpüne vururdu... müzik sesleri son ses... kadının evde topuklu terlik sesleri... babam bir söyledi olmadı, iki söyledi olmadı, artık adamla boğaz boğaza geldiler polis çağırdık... polisler geldi siz birbirinize vurmadan biz birşey yapamayız dediler... gürültü ile mücadele derneği vardı o zamanlar şimdi var mı bilmiyorum... o derneğe haber verdik geldiler uyardılar para cezası keseceğiz dediler yine dinlemediler yaptılar gürültülerini... en sonunda dayanamadık güzelim evimizi babam sattı çıktı ordan... çok üzülmüştük... sonra ordaki komşularımızla görüşmeye devam ettik... sonradan öğrendiğimize göre kadın evde gürültüyü kasten yapıyormuş... kocasıyla ilgili problemleri varmış... kadının kocası bir travestiyle ilişki yaşıyormuş ve o travestinin evinde kalıyormuş...kadın da kocasını eve çekmek için, bu gürültüleri kasten yapıp,,alt komşunun kocası sürekli kapıma dayanıyor gürültü yapıyorsunuz diye sen ne biçim erkeksin evine gel beni koru diyormuş kocasına...vallahi düşündükçe kahroluyoruz... allah ıslah etsin ne diyelim?

Biz müstakil evde oturuyoruz ama saolsunlar yan komşularımızı sahurda bile mahalle dinliyo, pazar günleride karşı komşumuz sabahın köründe müziği açar, çocukları çığlık çığlığa ağlarlar. Uyarılmaktanda anlamıyolar...

Bizde 2 sene cektik. Anlayissiz insanlar cok. Söylemekle de olmuyor. Sanki giciklik olsun diye mahsus yapiyorlar daha sonra.
Ev sahibine söylemek de fayda etmiyor.
Biz tasindik kurtulduk. Böyle durumlar insanin psikolojini de bozuyor.
Size kolay gelsin caim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…