- Konu Sahibi xixtxixr&buse
-
arkadaşlar büyük insanlarin yaptiği seslere müzik falan tamam ama küçük bebeklere ve küçük çocuklara bişey diyemiyorum.başa gelmeyen bilemez komşum her uyardiğinda yerin dibine giriyodum ama sonra vara yoğa uyarmaya başladilar.uykuymuş, ben de manyaktim zaten sabaha kadar uykusuz kaliyim.komşum için bi gün vurdum da çocuğa ama sonra oturup ben de ağliyodum ne yani o zaman rahatliyo musunuz.ben yeni evlendiğimde 10 dairede 25 çocuk vardi(VE 2 YIL ÇOCUĞUMUZ YOKTU).tahmin edin sesi artik ama biz çocuk diyip geçtik.hele eşim gece3 de gelirdi işten bin perişan.ama Allah işte sonra benim çocuğum ses yapinca kabahat oldu hep.kizlar artik şunu diyorum çocuğu bile olmadan konuşanlara Allah da ayni durumu yaşatir da anlar inşallah.ben rahatim BİLEREK SALIYORUM diye düşünenler evime gelince anlardi hep sonra dua eder giderlerdi.kusura bakmayin ama küçük çocuklara BİRAZ anlayişli olun lütfen.her çocuk ayni değil maalesef.inanin dal gibi dolaşiyodum ayakta durmakatan, sus koşma demekten ..ama biz insanlari idare ettik onlar da bi çocuğu idare edecekler evet.tamam çocuğunu salip ne yapiyosa yapsin diyen annelere ben de çok kiziyorum ama yaşamadan da bilemezsiniz.hele misafir gelince kapiya gelenlere sinir oluyorum.ha diyceksiniz ki sen bilmiyosun ses nasil geliyo aşağiya.biliyorum hem de çok iyi üstümdeki kadinin 4 TANE ÇOCUĞU VAR.Bİ DE ELTİSİ GELİR ,OLUYOLAR 7 TANE.AMA ÇOCUK BU MİSAFİRDİR Bİ GÜNLÜK BİŞE DİYİP GEÇİYORUZ.BİZ ANLAYIŞLIYIZ HEP AMA BAŞKALARI MAALESEF BİZE GELİNCE AYNI ANLAYIŞI GÖSTERMİYO.SENEDE İKİ KERE ABLAM GELİR OĞLUM KUZENİYLE OYNUYO DİYE HEMEN TELEFON AÇARLAR HEM DE SAAT 8 DE HEM DE ONLARIN ÜSTÜNE DENK GELMEYEN Bİ ODADA OYNUYOLAR.GECE YARISI YAPSALAR HAK VERİRİM AMA Bİ GÜNLÜK BİŞE İÇİN DE ÇOK AYIP YANİ DAHA NİYE KOMŞUYUZKİ O ZAMAN.ABLAM ÇOK ÜZÜLDÜ VE Bİ DAHA GELMEK İSTEMİYORUM BURAYA DEDİ .BU ARADA ALTTAKİLERİN ANNE KIZ KAVGASI YÜZÜNDEN BENİM OĞLUM BEBEKKEN UYKUDA SIÇRAYIP AĞLARDI HEP.KOCASI GECENİN 12 SİNDE FUTBOL YÜZÜNDEN Bİ BAĞIRIR BİZ DEPREM OLUYO SANIRIZ.TABİ ONLAR KENDİLERİNİ HİÇ GÖRMÜYO .ŞİMDİ ÇOCUĞUM BÜYÜDÜ 6 YAŞINA GELDİ VE HERŞEY UYKUSU DA DAHİL DÜZENE GİRDİ. ARASIRA TABİKİ SES OLUYO AMA TABİ ESKİSİ GİBİ DEĞİL ÇÜNKÜ UYARINCA KONUŞUNCA ANLIYO BENİ YAVRUM.BENSE KOMŞULARIMA KIRILDIĞIMLA KALDIM VE SAMİMİ OLMADIM ARTIK.HEPİMİZ İNSANIZ- BİRAZ ANLAYIŞ LÜTFEN -
LÜTFEN............
yazdıklarınızda haklı olduğunuz yerler var bunlara bende katılıyorum çocuk bu düşecek de koşacakda öyle öyle büyüyecek ama eğitmek bizim elimizde ...
....misalbalkondan söylüyor mesela şunu götür ver içeriye çocuk başlıyo koşmaya ya ordan desene koşmadan git bak düşersin diye ama nerde söyleye söyleye dilimizde tüy bitti eve geldiğinizde dinlenmek istersiniz haliyle ama biz onu da yapamıyoruz sürekli koşuyo birşeyler yere dökülüyo inanın bunlarada sabır lazım
bizde çocuktuk ama annem aşağıdakiler gelecek kapıya dedimi susardık hemen ama bunlar nasıl insan anlamadım gitti
CANIM BAK GENE DİYORUM EĞER KADIN SALIYOSA ÇOCUĞU TABİKİ HAKLISINIZ.AMA BENİM DİĞER KOMŞULARIM ANLARDI BENİ BİREBİR ŞAHİT OLURLARDI ÇÜNKÜ.İNANIN BABAM DAHİL HERKES ÇOCUK YENİ DURULDU DİNLEN ÖYLE YAP DİYOLAR İKİNCİYİ.ŞU EĞİTİN LAFINA DA SİNİR OLUYORUM.BİZ CAHİL MİYİZ DE EĞİTMİYORUZ.BENİM KADAR ÇOCUK PSİKOLOJİSİNDEN ANLAYAN VARSA GELSİN KARŞIMA.BEN YARDIM ALMAK İÇİN Bİ UZMANA DA GİTTİM VE O UZMAN MÜSVETTESİ DAHA İLK SEANSDA BAĞIRIP OĞLUMUN KOLLARINI KİLİT YAPTI VE ''SUS BAKİM'' DİYE BAĞIRDI.BÖYLE KOMUT VERİN DEDİ.Bİ BAŞKASI DA KARŞINIZA ALLIN'' PATRON BENİM BENİ DİNLEMEK ZORUNDASIN'' DİYİN DEDİ(BİZ SALAĞIZ SANKİ O KADARINI AKIL EDEMİYORUZ).BU MU EĞİTİM YANİ.Bİ ÇOCUĞU ANNESİNDEN BAŞKA KİMSE EĞİTEMEZ VE HİÇ KİMSE ANNESİ KADAR ANLIYAMAZ VE SABRETMEZ. BEN ONUN AĞLAMA KRİZLERİNE SABRETMEK İÇİN KENDİM İLAÇ ALIYODUM.Bİ ARKADAŞ DA BAĞIRMAYIN DEMİŞ ARKADAŞIM BAZEN SABIR TAŞIYO.AMA HİÇ Bİ ZAMAN DAYAKÇI Bİ ANNE OLMADIM OLMAM DA. AMA ÇOCUĞUNUZ BİLE OLSA HERGÜN SABAH 5 DE YATIP 11 DE KALKSANIZ(ARALARDA DA UYANIRDI HEP)VE GÜN İÇİNDE GİTTİĞİNİZ HERYERDEN KOVULMAKTAN BETER OLSANIZ (HAREKETLİ DİYE BEN PEŞİNDEN AYRILMIYODUM BU SEFER DE BANA SEN ALIŞTIRMIŞSIN DİYOLARDI)SÜREKLİ YOK YERE AĞLAMA KRİZLERİYLE UĞRAŞSANIZ SİZ DE ZAMAN ZAMN TAŞARSINIZ.AMA ANNELİK OYLE BİŞEYKİ ALLAH AYRI Bİ GÜÇ AYRI Bİ SEVGİ VERİYO İŞTE.SABRIMIN SONU YOTUR İNAN VE HEP BU YÜZDEN TAKDİR EDİLDİM.AMA ŞİMDİ ÇOCUĞUMA HERKES BAYILIYO O KADAR AKILLI Kİ O KADAR SICAK KANLI Kİ SANKİ O YARAMAZ GİTTİ BAŞKASI GELDİ.
CANIM BEN SANA ÖZGÜ Bİ YAZI YAZMADIM BELKİ BENİM DURUMUMDA OLAN HER YÖNTEMİ DENEMESİNE RAĞMEN ÇARESİZ OLANLAR VARSA ONLARA DA AYNI TEPKİYİ VERENLERE YAZIYORUM.SEVGİLERa.s.
bu durumlarda ne yapıyorsunuz?
biz bıktık artık 1,5 yıldır bunları çekiyoruz uyku düzenimiz kalmadı onlar kaçta uyanıyosa bizde o saatte uyanır olduk kaç kez söyledik ama anlamıyorlarklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?