Konduramıyorum ama

torarikar

Daha yaşanacak çok şey var...
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2017
6.069
7.854
198
Birkaç gündür aklıma takılan bir konu var. Fazla uzatmadan konuya girmek istiyorum. Bir iki ay önce arkadaş grubumla içmeye gitmiştik. Ben de sarhoş olmuştum. Grupta bir erkek arkadaşım var, kardeş gibi olduğum. Gecenin sonuna doğru onunla sohbet ediyorduk. Sonra elimi tuttu. Bunu çok net hatırlıyorum. Ama sonra şaka yollu birkaç söz söyledi, hani sanki şakasına tuttum elini gibilerinden. Onu da hatırlıyorum. Daha sonra bu olayı düşündüğümde o da sarhoştur ne yaptığını bilmemiştir diye düşündüm. Ama şimdi içime bir kurt düştü. Erkeklere de pek güven olmuyor malum. Bu olayı hiçbir arkadaşıma da anlatamam, çünkü biz beraber büyüdük. Konduramıyorum da. Eğer farklı amaçlarla bunu yaptıysa çok üzülürüm, çünkü kardeşim dediğim nadir erkeklerden kendisi. Fikirlerinizi bekliyorum.

Farklı amaçtan kastınız taciz mi?
Sanki sarhoşluğun verdiği etkiyle size hislerini açmış gibi geldi bana. Sadece elinizi mi tuttu? Başka temas oldu mu?
Taciz değil, hoşlanma amaçlı mı acaba dedim. Bu da en son istediğim şey. Aklıma gelecek en son şey çünkü, biz kardeş gibiyiz. Hayır başka temas olmadı.

Taciz değil, hoşlanma amaçlı mı acaba dedim. Bu da en son istediğim şey. Aklıma gelecek en son şey çünkü, biz kardeş gibiyiz. Hayır başka temas olmadı.
Banada hoşlanma amaçlı gibi geldi. Hiç oluru yok mu sizin açınızdan peki? Bazen mutluluk yanı başında oluyor insanın

İçinde size karşı duyguları vardır ama bastırıyordur alkolun etkisiyle açığa çıkmış olabilir bence.. üzülecek bir şey yok, hayat bu.. normal zamandaki haline bakın siz..
İmkansız ama. Beraber büyüdük, inanın kardeşten farksızız. Bu zamana kadar da en ufak bir belirti vermemişti benim de aklımın ucundan geçmez normalde zaten.. Bilemedim

Banada hoşlanma amaçlı gibi geldi. Hiç oluru yok mu sizin açınızdan peki? Bazen mutluluk yanı başında oluyor insanın
Yani şöyle söyleyeyim bebekken aynı beşikte yatmış çocuklarız biz. Onun da benim de kardeşim yok, annelerimiz hep siz birbirinizin kardeşisiniz derdi bize.

canım onun da sarhoş olduğuna,yani en azından irade mekanizmasının etkileneceği kadar alkol alıp almadığına emin ol öncelikle... belki de hem senin zaten çoktan sarhoş olmuş olmandan hem de ''ben de sarhoştum numarası yaparım en kötü'' düşüncesinden güç alıp o anı fırsat bilerek gerçek duygularını yansıtmak istemiş olabilir...

diğer arkadaşlarına sorabilirsin, sarhoş olmayıp geceyi hatırlayan birisi o arkadaşın gerçekten sarhoş olacak kadar içip içmediğini bilir az buçuk, veya sarhoş muydu değil miydi hatırlar.

bunu öğrendikten sonra ona göre hareket etmeni tavsiye derim :)

Yani şöyle söyleyeyim bebekken aynı beşikte yatmış çocuklarız biz. Onun da benim de kardeşim yok, annelerimiz hep siz birbirinizin kardeşisiniz derdi bize.
bir nevi süt paylaşmamış süt kardeşlersiniz .sarhoşluk anında refleks hareketidir o zaman kötü niyeti ya da hoşlanma vs yoktur bence

Teşekkür ederim canım

benim var 2 3 kardeş gibi.yav yoksa değiller mi aklıma şüphe soktun gece gece aşkolsun ha ha ha
Ya öyle değil. Sonuçta ayrı ana babalardan olan iki karşı cins insan evladı. Biri diğerinden hoşlanabilir, olağan bir durum bu.

İmkansız ama. Beraber büyüdük, inanın kardeşten farksızız. Bu zamana kadar da en ufak bir belirti vermemişti benim de aklımın ucundan geçmez normalde zaten.. Bilemedim

imkansız? Çok iddialı bence.. zaten bu ihtimali düşünmeniz de imkansız olmadığını gösteriyor.. o da içinde derinlere saklamış ve bunu açığa çıkarmak istemiyor, kendiyle çelişiyor olabilir..

Bu erkek ya da kadin meselesi degil ki. Keske hislerimizi yönetebilsek. Ama bazen kalbimiz biri icin atmaya baslar hic farketmeden. Taciz olduğunu dusunmuyorsunuz bu yüzden tasalanmayin. Hareketlerine bakin. Belki platonik bir sevgi tasiyordur icinde. Siz her defasinda arkadas oldugunuzu ima eden cumleler kurun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…