Konduramıyorum ama

Başka sevgilim vardı ayrıldım bununda vardı hatta kıza demis ben onu seviyorum kiz da arkadaşım neyse öyle derken hepimiz ayrılınca sonra biz direkt evlndik
Şunu başkası yapsa derim manyakmisin
ooo sizinki daha entrikalıymış. Eski sevgili olan arkadaş artık arkadaşınız değil değil mi.
Eşim içip bana açıldı demiştim yaa o ara olmaz bir arkadaşız dedim ondan sonra eşim başka biriyle arkadaş oldu. Sırf biz bir araya gelmeyelim diye. Yazık kıza beni anlatmış onu seviyorum demiş . Her tartıştıklarında kız nereye dediğinde benden için onun yanına gidiyorum dermiş. Manyak işte. Kızı niye karıştırıyorsun. Yazık ne zaman aynı ortamda olsak kız ağlardı tabi bilmezdim benim yüzümden olduğunu.
Benzerlik de baya varmış.
Konu sahibi kusura bakma konunu sabote ettim.

Ne romantik. Allah bozmasın.

Bileydin daha yakışıklı kanka seçerdim ama onalrda capkinlikalrini sunularını bunları dinlerdim
Herşeyin bir dengesi var durum yiyip eğlenip geziyorduk hala oyle

Ahaha biz lisede olunca daha ergenlik dertleri idi bizimki. ama eski sevgilisi ile ilgili fikir falan verirdim hey gidi günler iyi ki ayrıl ne biçim bu kız bea demişim sonra yavaş yavaş bu çocuk beni en iyi anlayan sanırım bana bir şeyler oluyor derken o da aynı şeyleri benim için hissetmeye başlamış. Bir gece mesajlaşırken ikimizde aynı anda aşık oldum galiba yazmıştık 11 sene sonra evlenebildik ama

Bukadar benzeyemez hahahahah beni arayıp ağlayıp senin yüzünden bitti demisti
Hiç biriyle görüşmüyoruz
Yaaaa valla ayni
Benimki aşkın tanımını atmış ben buna göre aşığım galiba sana demisti Manyak ya

forumda içerken ayik kalmayi becerebilen el kaldirsinbu kaçıncı konu alkolle ilgili.

Kesinlikle evet :) ve ne desem nasıl hissetsem aynısı olmuştur. Çok şükür bu beni hatalardan çoğu kez korudu.
o altıncı his değil olayları akıl süzgeçinden doğru geçirmek sadece.aklını kullanmayı bilen her birey altıncı hissim var diyebilir.onun dışında ki falcılığa büyücülüğe girer insanlarda böyle kandırılıyor zaten kolayca fırsatçılar tarafından

forumda içerken ayik kalmayi becerebilen el kaldirsinbu kaçıncı konu alkolle ilgili.
senede 1 kadeh içerim o da otelde sanatçı dinlerken ayıp olmasın diyee.her daim ayığım tüm çok içen arkadaşlar beni sever hepsine göz kulak oluyorum diyeee

senede 1 kadeh içerim o da otelde sanatçı dinlerken ayıp olmasın diyee.her daim ayığım tüm çok içen arkadaşlar beni sever hepsine göz kulak oluyorum diyeee
Ben icerim ama kaldiririm içtiğimi önemli olan cok , az icmek degil de kendini bilmek. Ne var dagitacak bilmem. 17sinde olsak neyse ya da sinirli olursun ailenle ya da kizlarla olursun carpar hadi anlarim ama kusku duyup durcagin insanlarin yanında insan kendini frenlemeli.

ben sevmem beyaz şarap ve bira içerim sadece .Acaba rol mü yapıyorlar o taşkınlık yapanlar deli deli konuşanlar alkolün arkasına sığınıp diye merak etmişliğim var da denemek için 1 şişeyi devirmem lazımm

Yok rol degil icindeki kimlik dışa vuruyor ya da icinde tuttuklari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…