Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim şu an aynı şehirde değilizBelki uzun zamandır hoşlanıyor ama söylemiyor bilemeyiz ki. Bence sen sarhoşken denemiş nabzını ölçmüş.
Biraz gözlemle bakalim
Yürürken tuttu bir süre öyle gezdikElimi tuttu derken tam olarak neyi kastediyorsun net anlayamadım. Yani yürürken mi tuttu, öyle mi gezdiniz, öyle mi oturdunuz?
Belki sarhoşken yürürken tutmuştur sağa sola gitme diye, bana normal gelebilir o durum.
Yürürken tuttu bir süre öyle gezdikBenim de kafam yerinde değildi ki
Kısa bir süre ama. Neyse ki kimse görmedi.
Bilemiyorum kiYani sarhoş toplama hareketi gibi değil miydi pek?
Bilemiyorum kiNormal yolda yürüyorduk işte
Belki de sizin içinizde reddettiğiniz bir his var ona karşı. Bu detaya takılmanız tuhaf geldi bana.Bilemiyorum kiNormal yolda yürüyorduk işte
Nasıl yani anlayamadımBelki de sizin içinizde reddettiğiniz bir his var ona karşı. Bu detaya takılmanız tuhaf geldi bana.
Siz ondan hoşlanıyor olabilir misiniz?Nasıl yani anlayamadım
Belli yani arkadaşınız tepkinizden ailenizden çekindiği için susmuş kalmış bence olabilir yani imkansız deme kuzenler bile birbirine yürüyor beraber büyümemiz bir avantaj çünkü huyunu suyunu çok iyi biliyorsun. Bence siz olursunuz.Yani şöyle söyleyeyim bebekken aynı beşikte yatmış çocuklarız biz. Onun da benim de kardeşim yok, annelerimiz hep siz birbirinizin kardeşisiniz derdi bize.
Ağzıyla içmiyor ablası libidosu yükselmiştir.Birkaç gündür aklıma takılan bir konu var. Fazla uzatmadan konuya girmek istiyorum. Bir iki ay önce arkadaş grubumla içmeye gitmiştik. Ben de sarhoş olmuştum. Grupta bir erkek arkadaşım var, kardeş gibi olduğum. Gecenin sonuna doğru onunla sohbet ediyorduk. Sonra elimi tuttu. Bunu çok net hatırlıyorum. Ama sonra şaka yollu birkaç söz söyledi, hani sanki şakasına tuttum elini gibilerinden. Onu da hatırlıyorum. Daha sonra bu olayı düşündüğümde o da sarhoştur ne yaptığını bilmemiştir diye düşündüm. Ama şimdi içime bir kurt düştü. Erkeklere de pek güven olmuyor malum. Bu olayı hiçbir arkadaşıma da anlatamam, çünkü biz beraber büyüdük. Konduramıyorum da. Eğer farklı amaçlarla bunu yaptıysa çok üzülürüm, çünkü kardeşim dediğim nadir erkeklerden kendisi. Fikirlerinizi bekliyorum.
Hayır böyle bir şey mümkün değil. Ben ona hiç o gözle bakmadım.Siz ondan hoşlanıyor olabilir misiniz?
Ancak aranızdaki bağın zarar görmesinden korktuğunuz için reddediyor olabilirsiniz.
Sarhoşken kısa bir süre el tutuşmayı hatırlamanız ve altında başka mana aramanız bundan mı acaba?
Ay demeyin şöyle şeylerHadi size bir bomba atayım benimde eşim kardeşimdi bak 2.çocuk geliyor![]()