Konduramıyorum ama

Elimi tuttu derken tam olarak neyi kastediyorsun net anlayamadım. Yani yürürken mi tuttu, öyle mi gezdiniz, öyle mi oturdunuz?
Belki sarhoşken yürürken tutmuştur sağa sola gitme diye, bana normal gelebilir o durum.

Konduramıyorum derken? Kendince hisleri varsa bile size belli etmemiş, kötü bir şey yapmamış. Ayrıca gerçekten kardeş değilseniz özellikle bir erkekle kardeş gibiyiz falan gerçekçi olmuyor. Çünkü arkadaş olabilrsiniz ama kardeş, ne bileyim:63:

Elimi tuttu derken tam olarak neyi kastediyorsun net anlayamadım. Yani yürürken mi tuttu, öyle mi gezdiniz, öyle mi oturdunuz?
Belki sarhoşken yürürken tutmuştur sağa sola gitme diye, bana normal gelebilir o durum.
Yürürken tuttu bir süre öyle gezdik :( Benim de kafam yerinde değildi ki :( Kısa bir süre ama. Neyse ki kimse görmedi.

Bilemiyorum ki :KK43: Normal yolda yürüyorduk işte

Bilemedim. Mesela çok samimi bi arkadaşım var, kan kardeşim olur kendisi. Taksimdeydik, mitinge yakalandık, tuttu elimden karşıya geçirdi kalabalıkta birbirimizi kaybederiz diye. Kesinlikle aklıma bu tarz bişey gelmedi. Senin bu ihtimal aklına geldiğine göre, farklı bişey olabilir.

Nasıl yani anlayamadım
Siz ondan hoşlanıyor olabilir misiniz?
Ancak aranızdaki bağın zarar görmesinden korktuğunuz için reddediyor olabilirsiniz.
Sarhoşken kısa bir süre el tutuşmayı hatırlamanız ve altında başka mana aramanız bundan mı acaba?

Arkadaşınızla daha önce de sarhoş oldunuz mu ona bakmak lazım. Benim bir arkadaşım çok içince önüne gelene yürüyen bir insana dönüşüyor mesela belki o da öyledir ya da ben alkolü kaçırınca cesaret yapar bende de. Normalde söylemekten çekineceğim şeyleri rahatça konuşurum hatta bu yüzden sanırım hoşlandığım ama belli etmekten kaçındığım biri olursa yanında alkol tüketmem. Siz bizden daha iyi tanırsınız zaten onu bir şeyler hissettiğini düşündüyseniz öncesinde de dikkatinizi çeken bir davranışı olmuştur belki. Ben olsam bir ara tekrar sarhoş ederim çocuğu ama siz içmeyin fazla ona göre tepkilerine bakıp daha iyi analiz edersiniz.

Yani şöyle söyleyeyim bebekken aynı beşikte yatmış çocuklarız biz. Onun da benim de kardeşim yok, annelerimiz hep siz birbirinizin kardeşisiniz derdi bize.
Belli yani arkadaşınız tepkinizden ailenizden çekindiği için susmuş kalmış bence olabilir yani imkansız deme kuzenler bile birbirine yürüyor beraber büyümemiz bir avantaj çünkü huyunu suyunu çok iyi biliyorsun. Bence siz olursunuz.

biz sarhosken ohooo birbirimizin tepesinde geziyoruz, sadece elini tutmus bunu bu kadar abartman anlamsiz geldi. insan sarhosken her seyi yapabilir cunku bilemez, arkadasina bu kadar guvenmiyorsan bir daha yaninda icmezsin.

Birkaç gündür aklıma takılan bir konu var. Fazla uzatmadan konuya girmek istiyorum. Bir iki ay önce arkadaş grubumla içmeye gitmiştik. Ben de sarhoş olmuştum. Grupta bir erkek arkadaşım var, kardeş gibi olduğum. Gecenin sonuna doğru onunla sohbet ediyorduk. Sonra elimi tuttu. Bunu çok net hatırlıyorum. Ama sonra şaka yollu birkaç söz söyledi, hani sanki şakasına tuttum elini gibilerinden. Onu da hatırlıyorum. Daha sonra bu olayı düşündüğümde o da sarhoştur ne yaptığını bilmemiştir diye düşündüm. Ama şimdi içime bir kurt düştü. Erkeklere de pek güven olmuyor malum. Bu olayı hiçbir arkadaşıma da anlatamam, çünkü biz beraber büyüdük. Konduramıyorum da. Eğer farklı amaçlarla bunu yaptıysa çok üzülürüm, çünkü kardeşim dediğim nadir erkeklerden kendisi. Fikirlerinizi bekliyorum.
Ağzıyla içmiyor ablası libidosu yükselmiştir. :KK14:Ya bişe dicem size de oluyor mu ? Bir erkek benim karşımda mesela içiyoruz arkadaş ortamında sarhoş olup gözü başı kayınca ben bi tiksiniyorum ya gözümde çok çaresiz kalıyorlar :rapci:

Siz ondan hoşlanıyor olabilir misiniz?
Ancak aranızdaki bağın zarar görmesinden korktuğunuz için reddediyor olabilirsiniz.
Sarhoşken kısa bir süre el tutuşmayı hatırlamanız ve altında başka mana aramanız bundan mı acaba?
Hayır böyle bir şey mümkün değil. Ben ona hiç o gözle bakmadım.

Back
X