- 16 Nisan 2020
- 458
- 449
- 23
- 38
- Konu Sahibi Beriberiberil
Yıllardır herkese anlatmaktan usandım. Annem benim hayatımın sınavı. Sureklı enerjimi emen bir yapısı var uzerımde hangı kararı versem annem ne der dusuncesı. Evliyim ve bir kızım var. Su an İstanbula yanına gitmediğimiz ıcın bana gunlerı sehır ediyor. İsteyen gelebilir diyor. Vırus fln hıkaye diyor ve laf anlatamorsun. Esimın ailesi koyde yasıyor bız de onların yanına gitmeye karar verdik cocuk daha rahat eder diye ve annem sırf oraya gitmeyelim cocuk onlarla muhatap olmasın diye yapıyor bunu sımdı ben yine de gıdecegım biraz da inat olarak ama tel ile arayıp her gunumun ıcıne edecek. Tele cevap vermemek icin cok cabalıyorum ama asırı bir sekılde huzursuz olup etrafa yansıtıyorjm annemle problemim tek bu degil anlatsam şoka girersiniz uzaktamamak ıcın yazmıyorum bu anlattığım en en basiti. ben artık olan olayları kabul edip boyle durumlar nasıl gormezden gelinir nasıl umursanmaz kafaya takılmaz bunu ogrenmek istiyorum lutfen bana yardım edin bu arada napıyor diye sorarsanız beddua ediyor aglıyor VS.. Bunlardan rahatsız oluyorum