Konu ben değil, kardeşim. :)

abla kardeş yorucusunuz:) kendinizi yoruyorsunuz.
peki gruptaki diğer kızlar? yani çocuk bacım diyor da diğer kızlarda çocuğa kardeşim mi diyor?
demiyorsa kardeşin yarası olduğundan mı yürüyor diye düşünür zannediyor:)

Diğer kızlar da aynı şekilde ona öyle hitap ediyormuş.

Est yeğen:KK70:
Erkeklerde avcı ruhu var ya elinin altındayken ve tehlike yokken rahatlar ama başka bi erkek sezdiklerinde avcı ruhu harekete geçiyor sahiplenme güdüsü artıyor ilgisini belli etmek durumunda kalıyor. Mecbur bırakmak gerek. Belgesel gibi oldu:KK53:
Masa-i mara belgeselleri canlandı gözümde:D

nereye gidiyor bu gençlik:KK70:
grupta kimsenin adı yok galiba:)
kardeşin devrim yapsın pff bu ne böyle anam bacım kardeşim muhabbeti desin orta yerde. ondan sonra da ismiyle hitap etsin.

Diğer kızlar da biraz rahatsızlarmış durumdan ama tabi kardeşim gibi ilgisi olan olmadığı için kardeşim kadar kafalarına takmıyorlarmış. Bu arada kardeşimin ilgisini bilen yok içlerinde. Kız arkadaşları da bilmiyor yani.

Diğer kızlar da biraz rahatsızlarmış durumdan ama tabi kardeşim gibi ilgisi olan olmadığı için kardeşim kadar kafalarına takmıyorlarmış. Bu arada kardeşimin ilgisini bilen yok içlerinde. Kız arkadaşları da bilmiyor yani.

tamam işte kardeşin desin kızlara da bu ne böyle ben bundan sonra herkese ismiyle hitap edicem diye. diğerleride hoşlanmıyorsa kardeşine uyacaklardır. o da dikkat çekmemiş olur.

tamam işte kardeşin desin kızlara da bu ne böyle ben bundan sonra herkese ismiyle hitap edicem diye. diğerleride hoşlanmıyorsa kardeşine uyacaklardır. o da dikkat çekmemiş olur.

Çok tuhaf ya, yani hoşlanmıyorsan herkese kardeş mardeş gitmezsin ki. Kardeşime bir kere dememiş ama bebeğim demiş, sonra utanmış hemen sesinin tonu düşmüş. Kız o kadar mutlu oldu ki noop anlatamam ehehe.

Çok tuhaf ya, yani hoşlanmıyorsan herkese kardeş mardeş gitmezsin ki. Kardeşime bir kere dememiş ama bebeğim demiş, sonra utanmış hemen sesinin tonu düşmüş. Kız o kadar mutlu oldu ki noop anlatamam ehehe.
Çocuk kendini baskılıyor bence"hoop oğlum daha öğrencisin lan,ne aşkı meşki,nerde şu kitap,test,kalemi nereye koydum,ama var ya tatlı kız hee":-)

Ha bu arada kardeşim şunu da eklememi istedi. Çocuk biraz iltifat ediyormuş buna yani tam olarak belirgin iltifatlar değil de işte "Notların çok güzel, okumaya kıyamıyorum. En çok senin notlarını okudum" falan gibi. Diğerlerine böyle şeyler dememiş hiç. Garibim nelerden anlam çıkarmaya çalışıyor ehehe.

Ha bu arada kardeşim şunu da eklememi istedi. Çocuk biraz iltifat ediyormuş buna yani tam olarak belirgin iltifatlar değil de işte "Notların çok güzel, okumaya kıyamıyorum. En çok senin notlarını okudum" falan gibi. Diğerlerine böyle şeyler dememiş hiç. Garibim nelerden anlam çıkarmaya çalışıyor ehehe.
Ama bunlardan ben de anlam çıkardım yavo_O

Bence biri var benden cok hoslaniyor gibi ama ben karar veremedim desin cocuga fikrini sorsun arkadasca heheh :KK53:

İlgisini inceden çaktırmaya çalışıyor,belli etmemek için de herkese kullandığı kardeş hitabının arkasına saklanıyor sanki:)

Öyle bir şey varsa yandık ikisi de 10 yılda açılırlar artık birbirlerine. :olamaz:

Bence biri var benden cok hoslaniyor gibi ama ben karar veremedim desin cocuga fikrini sorsun arkadasca heheh :KK53:

Haha o da değişik bir yöntemmiş. :)

yaaaa :D benim kafadan :D

Üni.de bana bu şekilde yaklaşan bi çocuk vardı. İkimiz de aynı şehirde yaşıyorduk, ben ne zaman buraya gelsem o da durmazdı okulda, notları benden alırdı senin gibi not tutan yok derdi falan. Bi işgillenirdim sonra yookkk yaavvv saçmalama kızım derdim. Sinirli olduğu bigün bana da çemkirince ben yanlış anladım galiba dedim ama benim sevgilim vardı o dönem ondan ters yapıyomuş meğerse bana :D

Velhasılı bu arkadaş sosyal medyadan buldu beni okul bittikten 2 yıl sonra ve ta taammm evlenme teklif etti :D

O yüzden kardeşin anlam çıkarmakta haklı.

Bu arada ablası afetse, kardeşi de afet-i devran olcak tabi ki :))

yaaaa :KK70: benim kafadan :KK70:

Üni.de bana bu şekilde yaklaşan bi çocuk vardı. İkimiz de aynı şehirde yaşıyorduk, ben ne zaman buraya gelsem o da durmazdı okulda, notları benden alırdı senin gibi not tutan yok derdi falan. Bi işgillenirdim sonra yookkk yaavvv saçmalama kızım derdim. Sinirli olduğu bigün bana da çemkirince ben yanlış anladım galiba dedim ama benim sevgilim vardı o dönem ondan ters yapıyomuş meğerse bana :KK70:

Velhasılı bu arkadaş sosyal medyadan buldu beni okul bittikten 2 yıl sonra ve ta taammm evlenme teklif etti :KK70:

O yüzden kardeşin anlam çıkarmakta haklı.

Bu arada ablası afetse, kardeşi de afet-i devran olcak tabi ki :))

Yaa ay iyi ki yazmışız o zaman bu notu, kardeşim çok mutlu oldu umarım sonu dediğiniz gibi olur. Tabi okul sonrasına kalmasın da ehehe. Teşekkür ederiz, bu arada iltifatınızdan utandım ehehe. Kardeşim benden çok çok çok daha güzeldir kesinlikle. :)

Yaa ay iyi ki yazmışız o zaman bu notu, kardeşim çok mutlu oldu umarım sonu dediğiniz gibi olur. Tabi okul sonrasına kalmasın da ehehe. Teşekkür ederiz, bu arada iltifatınızdan utandım ehehe. Kardeşim benden çok çok çok daha güzeldir kesinlikle. :)
biliyorum bikaç konunuzda daha bahsetmiştiniz hatta o ünlü markanın melekleri gibi demiştiniz.. Şunu da belirtmek isterim ki iltifat etmedim olan şeyi söyledim ;)

Bu saf oğlan nasıl bacım der ona ayrıca şaşırdım :)

kardeşiniz ağzını arasın bi çaktırmadan veya güvendiği biri varsa ona yüklesin bu görevi. Mesela bizim x'e de bi oğlan takılmış çok hoşlandığını söylemiş falan gibi.. Hatta sevgili olmak istiyormuş desin. Bakalım ne tepki vercek? Belki böyle bi şey onu harekete geçirir.

Gerçi ben hiç böyle şeylere girmez direkt açılırdım :D mesela eşim benim ilk aşkımdı, üstelik de platonik bundan yıllaaarrr öncesi, tee ortaokul zamanlarıydı evlencem ben bunla dedim :)) gizlice resimlerini çekerdim hahhaha..

Adamı buldum ve tavladım şimdi 8 yıllık evliyiz. O yüzden kardeşinize burdan diyorum ki: seviyorsan git konuş bence :)

Back
X