- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.866
- 598
- 33
biliyorum bikaç konunuzda daha bahsetmiştiniz hatta o ünlü markanın melekleri gibi demiştiniz.. Şunu da belirtmek isterim ki iltifat etmedim olan şeyi söyledim
Bu saf oğlan nasıl bacım der ona ayrıca şaşırdım :)
kardeşiniz ağzını arasın bi çaktırmadan veya güvendiği biri varsa ona yüklesin bu görevi. Mesela bizim x'e de bi oğlan takılmış çok hoşlandığını söylemiş falan gibi.. Hatta sevgili olmak istiyormuş desin. Bakalım ne tepki vercek? Belki böyle bi şey onu harekete geçirir.
Gerçi ben hiç böyle şeylere girmez direkt açılırdımmesela eşim benim ilk aşkımdı, üstelik de platonik bundan yıllaaarrr öncesi, tee ortaokul zamanlarıydı evlencem ben bunla dedim :)) gizlice resimlerini çekerdim hahhaha..
Adamı buldum ve tavladım şimdi 8 yıllık evliyiz. O yüzden kardeşinize burdan diyorum ki: seviyorsan git konuş bence :)
Oğlan ayırt etmeden herkese aynı şekilde hitap ediyor. Kardeşim benim gibi ya çok utangaçtır, asla gidip açılamaz karşıdan bekler. Bin saat düşünür -ki hala düşünüyor. Ya iltifat ediyor iyi hoş da ama kısmetim var dediii falan bezdiriyor beni artık.
Size de maşallah, Allah ayırmasın diyoruz.