konu benim arkadaşlar...

elmas gzl

penguen yürüyüşlu hatun :)
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2015
3.636
2.930
133
hanımlar günaydın...

simdi sizden saglam akil almaya ihtiyacim var çünkü artik buramdayim ( bogazimi gösteriyorum)

bakin beni onceden bilen bilir.

ben 20 yasindayim. onceden baskici bir ailem vardı. esimle severek evlendik.
o bana bende yasayamadim gencligimi sende dedi. evlenince gezeriz tozariz bilmem ne .

tamam dedim adamin askerligini de bekledim para biriktirmesini de falan. cok zor bir sekilde evlendik. simdi ailem esimi cok seviyor.
evlendik ben hamile kaldim. hoş esim cok sevindi cok istedi. cocuk hastasi bir insan.

e noldu ?
benim karnim git gide büyümeye basladi. dogurmaya geldim artik
beni felaket kiskanan adam gitti yerine ben şuraya gidiyorum- tamam buraya gidiyorum- tamam diyen bir insan geldi.

E adam hakli . karnim diyor ki gel surdan gidelim kalcam diyor ki yok burdan. binin üstlerine sizi götürsün

tabi benim özgüven sıfır.
iyice adama sardim yok niye sacini fonledin yok kahkulunu niye bu tarafa yatirdin.

sabahları kalkıyorum agzim burnum şişmiş vaziyette.

ben basta kendimi beğenmiyorum ki abi . Adam nasil begensin ?

nasil yenecegim ben bunu ya. özgüven yok ne giysem sumoculara dönüyorum adama sardim. tek basima yürüyüş yapiyorum canim istemiyor.
aylardir onu giyme bu cok güzel olmuş demiyor herhalde beni sevmiyor beğenmiyor diyorum. sonra bakiyorum
herifi kiskandikca bana bi tripler , bi bur taraflarin kalkmasi yok gun icinde hep meşgul olmalar ben iyice çıldırıyorum.

napiyim ya siz soyleyin. zaten emekliler gibi haftada bir pazar market alışverişi yapıyoruz bir yere de gitmiyoruz bunaldim iyice. nasil toparlarim kendimi. ne yapsam da bu adam ya bu hatuna noluyor dese. ?

sacma sapan telefonunu kurcaliyorum o ses ne diyorum falan cildirdim.

el atin nolur

Canın burnunda zaten bide adam kıskanarak bunaltsa daha kötü olacak. Eşin seni sevdiğinden üstüne gitmiyor kıskançlık yapmıyor. Hamilelikten bu düşünceler boşuna üzme kendini. Allah hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin

amin amin. Ama ben istiyorum ki onu kiskanmayim gun içinde o beni merak etsin o beni daha cok düşünsün. iyice üstüne düştüm. herseyinde bisey arıyorum. kafama takiyorum

sen moralsız ve kendını kötü hissettikçe adamın herşeyi gözüne batmaya başlamış ,
sen genede kendını bırakma eski güzel günlerinizden bahset ,

hamilelikten bu ruh halleriniz Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
52 kilo ile hamile kaldım 75 kilo ile doguma girdim ben.. cok kilo aldm her yerim yırtıldı ama sizin gibi hiç bir zaman özgüvenimi kaybetmedim.. yapmayın bunu kendinize..
evliliiğiniz oturdukça kıskançlık kısıtlamalar son buluyor zaten ilk zamanlarda ki gibi olmuyor
dogumdan sonra eski halinize dönersiniz.. günlük bakımızını ihmal etmeyin.. ben aksine kilolarımla cok mutluluk duyuyordum cok yakıştırıyordum kendime
eşinize sarıp adamı sık boğaz etmeyin başka ugraşlar bulabilirsiniz doguma kadar.. kafanızda kurmak sizi bebeginizi ve eşinizi üzmekten başka hiç birşeye yaramaz

Evlendigim ilk gunden beri bende suraya gidiyorum buraya gidiyorum diyorum esim tmm diyor. Gitme dese kiskanclik yapsa daha mi iyi? Zaten bu tur erkeklerden nefret ederim. Sukur ki kocam ozgur ruhlu.

Hamilelikte herkes kilo aliyor. Buna takma. Ilk oglumda 30 kg aldim. Bir de boyum vardi. Izmandut gibi olmustum sonra verdim tabi.

Hamileyken cok sık gezmedim ben de. Arada bir sinema vs.

Suan kendi kendine dert ediniyorsun bence.

sen moralsız ve kendını kötü hissettikçe adamın herşeyi gözüne batmaya başlamış ,
sen genede kendını bırakma eski güzel günlerinizden bahset ,
yapıyorum ama o kadar hayak kurmusum ki sunu yaparız bunu yapariz diye.
su an eve geliyor yemegini yiyor kendini kanepeye atiyor. bu kadar. baska yaptığımız bisey yok. cinsellik olarak da 5 gunde bir falan. hani sanardim ki evlenince üstüme atlayacak oda olmadi.

çok mu güzelliğinize takan birisiniz

yani hamile kaldım karnım da büyüdü popomda ama bir dakika bile bu aklıma gelmedi valla

gittim bir kaç giysi aldım öyle gittim işe oldu bitti

evde de ne bulursam giydim hatta adamın şortlarını tişörtlerini de

hiç de kendimi çirkin hissetmedim

neden mi

çünkü hamilelik öncesinde de kendimi güzel hissetmiyordum sonrasında da güzel hissetmedim

ben güzel olduğum için başka erkekler dönüp bana baktığı için benimle değil ki eşim

beni ben olduğum için seviyor

burada da çok yazarım ben eşimi yakışıklı bulmam ama dışarıdan yakışıklı olduğuna dair yorumlar varmış

hiç yakışıklı olduğu için onunla olmadım, bir kadının da yakışıklı diye ona yanaşacağını, bu nedenle de beni onunla aldatacağını düşünmüyorum

bakın beni aldatmaz demiyorum ama bir kadın güzel diye aldatmaz ya da o yakışıklı diye yani kadın onun dış görünüşünü beğendi diye bir ilişki kurulmaz diyorum

görüntüye değil öze odaklanın

karnınız büyüdü çünkü içinde yeni bir hayat var

ama adama cok taktim. gözüme daha bir yakışıklı gelmeye başladı. sabah gidiyor aksam geliyor bense hep evdeyim. tek bisey yapmak icimden gelmiyor. bunalimdayim galiba.

Hamilelik her kadına çok yakışır. Üstelik ben o şişmiş göbeği çok estetik buluyorum.

bilmiyorum yapı itibari güzellik benim herseyim. ha cok mu güzelim kesinlikle hayir. ama takintiliyim. mesela hic birşey dusunmeyip doğumhaneden cikarken ayna tutarlar mi acaba diye düşünüyorum tipime bakmadan cikmam diyorum. yani gerisini siz anlayin. e ne zamandir da guzelligime dair övgü almayınca saracak yer aradim

Ağzın burnundayken kıskanacak bi durum yok diye düşünüyorum..hamileliğin tadıni çıkar bence boş kuruntularla kendini hırpalama..

ama adama cok taktim. gözüme daha bir yakışıklı gelmeye başladı. sabah gidiyor aksam geliyor bense hep evdeyim. tek bisey yapmak icimden gelmiyor. bunalimdayim galiba.

Bebeğinizin cinsiyeti nedir. Erkek bebek anneyi guzellestirir. Kız bebek annenin güzelliğini alır derler. Pek inanmam ama .oğluma hamileyken valla bi guzellesmistim yani ne yalan söyleyim :))

bacim sen buluyon da acaba benim herif buluyor mu ?
mesele burda zaten

Önemli olan eşinin bulması değil zaten. Önce sen kendine guveneceksin. Şişmiş popoyla gobekle sen barisacaksin. Ayy Karnım büyüdü bak kilo da aldım artık çirkin mi görüyorsun beni diyen kadınlar gibiyseniz siz de adamın aklında bi ampul yanar zaten

evet öyle yapiyorum ben malim:)

Bebeğinizin cinsiyeti nedir. Erkek bebek anneyi guzellestirir. Kız bebek annenin güzelliğini alır derler. Pek inanmam ama .oğluma hamileyken valla bi guzellesmistim yani ne yalan söyleyim :))
kiz ama kimse inanmiyorlar erkekdir diyorlar guzelligimde bozulma olmadi

ama bunun olağan olmadığının farkındasınız herhalde

biraz silkelenin bu bir vesile olsun

yoksa ufacık bir durumda psikolojiniz yerle bir olur

şimdi hamilesiniz buna rağmen zor tolore ediyorsunuz ama hamile olmayıp da başka şekilde güzelliğiniz azalırsa daha kötü olursunuz

güzellik geçicidir

20 yaşında ne kadar küçüksün hangi ara askerlik bekledin para biriktirmesini bekledin de karnın burnuna geldi. Eşin bi yere gideceğin zaman tamam diyormuş ya olması gereken o. Bak abla tavsiyesi kıskançlık sevgi göstergesi değildir, demek ki olgunlaşmış doğruyu bulmuş, şükret sesini çıkarma. Ha bi de yaşının avantajı o aldığın kiloları çok çabuk geri vereceksin hiç üzülme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…