amin amin. Ama ben istiyorum ki onu kiskanmayim gun içinde o beni merak etsin o beni daha cok düşünsün. iyice üstüne düştüm. herseyinde bisey arıyorum. kafama takiyorumCanın burnunda zaten bide adam kıskanarak bunaltsa daha kötü olacak. Eşin seni sevdiğinden üstüne gitmiyor kıskançlık yapmıyor. Hamilelikten bu düşünceler boşuna üzme kendini. Allah hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin
yapıyorum ama o kadar hayak kurmusum ki sunu yaparız bunu yapariz diye.sen moralsız ve kendını kötü hissettikçe adamın herşeyi gözüne batmaya başlamış ,
sen genede kendını bırakma eski güzel günlerinizden bahset ,
ama adama cok taktim. gözüme daha bir yakışıklı gelmeye başladı. sabah gidiyor aksam geliyor bense hep evdeyim. tek bisey yapmak icimden gelmiyor. bunalimdayim galiba.Evlendigim ilk gunden beri bende suraya gidiyorum buraya gidiyorum diyorum esim tmm diyor. Gitme dese kiskanclik yapsa daha mi iyi? Zaten bu tur erkeklerden nefret ederim. Sukur ki kocam ozgur ruhlu.
Hamilelikte herkes kilo aliyor. Buna takma. Ilk oglumda 30 kg aldim. Bir de boyum vardi. Izmandut gibi olmustumsonra verdim tabi.
Hamileyken cok sık gezmedim ben de. Arada bir sinema vs.
Suan kendi kendine dert ediniyorsun bence.
bilmiyorum yapı itibari güzellik benim herseyim. ha cok mu güzelim kesinlikle hayir. ama takintiliyim. mesela hic birşey dusunmeyip doğumhaneden cikarken ayna tutarlar mi acaba diye düşünüyorum tipime bakmadan cikmam diyorum. yani gerisini siz anlayin. e ne zamandir da guzelligime dair övgü almayınca saracak yer aradimçok mu güzelliğinize takan birisiniz
yani hamile kaldım karnım da büyüdü popomda ama bir dakika bile bu aklıma gelmedi valla
gittim bir kaç giysi aldım öyle gittim işe oldu bitti
evde de ne bulursam giydim hatta adamın şortlarını tişörtlerini de
hiç de kendimi çirkin hissetmedim
neden mi
çünkü hamilelik öncesinde de kendimi güzel hissetmiyordum sonrasında da güzel hissetmedim
ben güzel olduğum için başka erkekler dönüp bana baktığı için benimle değil ki eşim
beni ben olduğum için seviyor
burada da çok yazarım ben eşimi yakışıklı bulmam ama dışarıdan yakışıklı olduğuna dair yorumlar varmış
hiç yakışıklı olduğu için onunla olmadım, bir kadının da yakışıklı diye ona yanaşacağını, bu nedenle de beni onunla aldatacağını düşünmüyorum
bakın beni aldatmaz demiyorum ama bir kadın güzel diye aldatmaz ya da o yakışıklı diye yani kadın onun dış görünüşünü beğendi diye bir ilişki kurulmaz diyorum
görüntüye değil öze odaklanın
karnınız büyüdü çünkü içinde yeni bir hayat var
bacim sen buluyon da acaba benim herif buluyor mu ?Hamilelik her kadına çok yakışır. Üstelik ben o şişmiş göbeği çok estetik buluyorum.
ama adama cok taktim. gözüme daha bir yakışıklı gelmeye başladı. sabah gidiyor aksam geliyor bense hep evdeyim. tek bisey yapmak icimden gelmiyor. bunalimdayim galiba.
bacim sen buluyon da acaba benim herif buluyor mu ?
mesele burda zaten
evet öyle yapiyorum ben malim:)Önemli olan eşinin bulması değil zaten. Önce sen kendine guveneceksin. Şişmiş popoyla gobekle sen barisacaksin. Ayy Karnım büyüdü bak kilo da aldım artık çirkin mi görüyorsun beni diyen kadınlar gibiyseniz siz de adamın aklında bi ampul yanar zaten
kiz ama kimse inanmiyorlar erkekdir diyorlar guzelligimde bozulma olmadiBebeğinizin cinsiyeti nedir. Erkek bebek anneyi guzellestirir. Kız bebek annenin güzelliğini alır derler. Pek inanmam ama .oğluma hamileyken valla bi guzellesmistim yani ne yalan söyleyim :))
bilmiyorum yapı itibari güzellik benim herseyim. ha cok mu güzelim kesinlikle hayir. ama takintiliyim. mesela hic birşey dusunmeyip doğumhaneden cikarken ayna tutarlar mi acaba diye düşünüyorum tipime bakmadan cikmam diyorum. yani gerisini siz anlayin. e ne zamandir da guzelligime dair övgü almayınca saracak yer aradim
kiz ama kimse inanmiyorlar erkekdir diyorlar guzelligimde bozulma olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?