evet öyle yapiyorum ben malim:)
senin yorumlarını ve hayata bakış açını öyle çok seviyorum kiçok mu güzelliğinize takan birisiniz
yani hamile kaldım karnım da büyüdü popomda ama bir dakika bile bu aklıma gelmedi valla
gittim bir kaç giysi aldım öyle gittim işe oldu bitti
evde de ne bulursam giydim hatta adamın şortlarını tişörtlerini de
hiç de kendimi çirkin hissetmedim
neden mi
çünkü hamilelik öncesinde de kendimi güzel hissetmiyordum sonrasında da güzel hissetmedim
ben güzel olduğum için başka erkekler dönüp bana baktığı için benimle değil ki eşim
beni ben olduğum için seviyor
burada da çok yazarım ben eşimi yakışıklı bulmam ama dışarıdan yakışıklı olduğuna dair yorumlar varmış
hiç yakışıklı olduğu için onunla olmadım, bir kadının da yakışıklı diye ona yanaşacağını, bu nedenle de beni onunla aldatacağını düşünmüyorum
bakın beni aldatmaz demiyorum ama bir kadın güzel diye aldatmaz ya da o yakışıklı diye yani kadın onun dış görünüşünü beğendi diye bir ilişki kurulmaz diyorum
görüntüye değil öze odaklanın
karnınız büyüdü çünkü içinde yeni bir hayat var
hanımlar günaydın...
simdi sizden saglam akil almaya ihtiyacim var çünkü artik buramdayim ( bogazimi gösteriyorum)
bakin beni onceden bilen bilir.
ben 20 yasindayim. onceden baskici bir ailem vardı. esimle severek evlendik.
o bana bende yasayamadim gencligimi sende dedi. evlenince gezeriz tozariz bilmem ne .
tamam dedim adamin askerligini de bekledim para biriktirmesini de falan. cok zor bir sekilde evlendik. simdi ailem esimi cok seviyor.
evlendik ben hamile kaldim. hoş esim cok sevindi cok istedi. cocuk hastasi bir insan.
e noldu ?
benim karnim git gide büyümeye basladi. dogurmaya geldim artik
beni felaket kiskanan adam gitti yerine ben şuraya gidiyorum- tamam buraya gidiyorum- tamam diyen bir insan geldi.
E adam hakli . karnim diyor ki gel surdan gidelim kalcam diyor ki yok burdan. binin üstlerine sizi götürsün
tabi benim özgüven sıfır.
iyice adama sardim yok niye sacini fonledin yok kahkulunu niye bu tarafa yatirdin.
sabahları kalkıyorum agzim burnum şişmiş vaziyette.
ben basta kendimi beğenmiyorum ki abi . Adam nasil begensin ?
nasil yenecegim ben bunu ya. özgüven yok ne giysem sumoculara dönüyorum adama sardim. tek basima yürüyüş yapiyorum canim istemiyor.
aylardir onu giyme bu cok güzel olmuş demiyor herhalde beni sevmiyor beğenmiyor diyorum. sonra bakiyorum
herifi kiskandikca bana bi tripler , bi bur taraflarin kalkmasi yok gun icinde hep meşgul olmalar ben iyice çıldırıyorum.
napiyim ya siz soyleyin. zaten emekliler gibi haftada bir pazar market alışverişi yapıyoruz bir yere de gitmiyoruz bunaldim iyice. nasil toparlarim kendimi. ne yapsam da bu adam ya bu hatuna noluyor dese. ?
sacma sapan telefonunu kurcaliyorum o ses ne diyorum falan cildirdim.
el atin nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?