- 1 Ekim 2018
- 204
- 275
- 18
- 37
- Konu Sahibi Tiniminihanimmm
-
ben olsam direkt söylemezdim...ama bi şekilde şüphe duymasını sağlayacak birşeyler söylerdim...ALLAH belalarını versin.
Arkadaşıma söylerdim ben. Boşanıp boşanmamak ona kalmış.
Arkadaşımın eşiyle ask yaşayan kadın ben olsaydım tıpkı böyle düşünürdüm !!! O benim arkadaşım ve cinayet işlendiğinde katili görüp susmakla aynı şey benim için ..İnsanlar neden bu tarz hassas konulara karışma gereği duyar hiç anlamıyorum.Size ne ki ?
Aynen öyle inkar edip günah keçisi ben olabilirim ama gerçekten berbat haldeyimPislikler.
Boyle insanlar niye ölmuyo yaa..
Arkadasina uygun bir dille anlatmalisin bence.
Cok agir bir yuk.
Anlatsan yuva dagilcak, yada tam tersi adam elini etegini cekicek belki diger kadindan.
Bicak sirti
Arkadaşımın eşiyle ask yaşayan kadın ben olsaydım tıpkı böyle düşünürdüm !!! O benim arkadaşım ve cinayet işlendiğinde katili görüp susmakla aynı şey benim için ..
Arkadaşımın eşiyle ask yaşayan kadın ben olsaydım tıpkı böyle düşünürdüm !!! O benim arkadaşım ve cinayet işlendiğinde katili görüp susmakla aynı şey benim için ..
Ağzım yine küfür doldu...git söyle o kadına yazık ...oburunun de kocasına söylesin psliklerŞimdi kızlar benim iş yaptığım iki firma var birbirine çok yakın ve bu firmaların birinde benim arkadaşımın eşi çalışıyor. Uzun zamandır arkadaşım Ayşe olsun Ayşe eşinden çok dertli ilgisiz ve ev ile alakası yok bambaşka biri oldu diye üzülüp ağlıyor.Dun iş yerinden arkadaşım Ayşe'yi sordu ( çok iyi tanıyor onları) eşiyle arası nasıl diye. Bunlar bizim işyerine bikac ay önce giren elemanla her akşam karşı cafedeler bizim gordugumuzu farkedince arka caddedekine gitmeye başladılar geçen tesadüfen farkedip özel olarak ordan geçiyoruz dedi. İş yerinde ( ikisine de gün içinde gittiğim için biliyorum) ellerinde sürekli telefon diğer eliyle kapatıp mesajlasiyorlar. En son dün ikisininde farklı bahanelerle izin aldığını öğrendim .Ayşe'ye sordum eşin izinliymis hasta falan mı ? Dışardan iş almış musteride uzak bir ilçe söyledi yani akşama kadar ancak işi biter !!! Az önce bile telefonda hüngür hüngür ağlayan eşinden yana kahrolan arkadaşıma bunu nasıl soylemeliyim? Nasıl ispat edebilirim ? El ele fotoğraf yok sonuçta elimde ama herşey ortada ....Vicdan azabından ölüyorum.. ( o şerefsiz kadın da evli ve çocuğu var)
Ee soyleyin o zamam bize niye soruyorsunuz?Arkadaşımın eşiyle ask yaşayan kadın ben olsaydım tıpkı böyle düşünürdüm !!! O benim arkadaşım ve cinayet işlendiğinde katili görüp susmakla aynı şey benim için ..
Yani buradan arkadaşınızın gözünüzün önünde aldatıldığını ilgisizlikten yakındığı ağladığı eşinin evli ve çocuklu bir kadınla kaçamak yapmasını bilip göz yumabileceğinizimi çıkarmamız gerekiyor? Şahsen ben böyle bir arkadaş istemezdimNe alakası var ? Arkadaşınız bile olsa sizi ilgilendiren bir durum yok .Eşiyle aynı evi ve yatağı paylaşan arkadaşınız.Süphelense kendince araştırma yapar .Ayrıca arkadaşınızın size inanıp inanmayacagi ,boşanıp bosanmayacagi belli degil.Tekrar söylüyorum bu hassas konu üçüncü kişilerin üstüne vazife değil .
Aynen öyle kısa ve net.. katılıyorum sizeArkadaşım olduğu için söylerdim bende. Yabancı biri olsa karışmam da, sırf arkadaşım beni dost bellediği için yalan söylemezdim.
İspatla falan uğraşmayın. “Ayşe, şirkette eşinle bir kadın anılıyor. Kafede birlikte görülüyorlarmış sürekli. Bende gün içinde şüpheleneceğim 1-2 davranışa denk geldim. İşten izin almasıda son nokta oldu. Bilmeni istedim, sen bunu bi araştır. Varsa yapabileceğim bir şey hazırım” diyin. Olsun bitsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?