KONU COK HASSAS !!!

Insanlar bı garıp sen suclu olursan bılıosun ınsanları.BI resım fln bulmaya calısın ozelden arayın anlatın yada resım fln varsa bırı resımlerı atsın.Serefsızler

Karışmayın, kadın hissedyordur ve gerçeklerin gün yüzüne çıkma gibi bir özelliği vardır.
Ben olsam arkadaşım aradığında bu tarz biri olabilir mi diye aklına sokardım sadece.

Ben bi kere arkadasima soylemistim suclu ben olmustum. Tabi karsindakii arkadasina da bagli
Aldatan erkekleri zaten anlamıyorum da, aldatılan kadınları da anlamıyorum artık, ben olsam asla yapmam, kimsenin özel hayatına karışmamayı öğrendim tecrübelerime dayanarak lakin bir arkadaş başka bir arkadaşın kocasını bir kadınla sarmaş dolaşken hatta sarmaş dolaştan daha samimi bir halde yakalayıp anında fotoğraflarını çekmiş ve aldatılan arkadaşına fotoğrafı göstermiş, kocamla aşkımızı kıskanıyorsun diye kavga etmişler, şimdi küsler.

Aldatılan o arkadaş bana dert yandı, herkes benim kötülüğümü istiyor, kocamla sevgilisinin fotoğrafını çekip bana gösteriyorlar, ben kocamı seviyorum, boşanırsam o kıskanç insanların eline ne geçecek dedi, ağzım açık kaldı, o yüzden mi aman aman kimsenin özeline karışmam, herkes aynı yastığa baş koyduğu insanı tanır, kadın aldatıldığını da hisseder aslında, bu konudaki kadın da eşinden dertliymiş, boşanmak için mutlaka aldatıldığını öğrenmesi mi gerekiyor? Hoş öğrenirse bu haberi verenin kötü olmayacağı ne malum?

başka bir şehirden yolliyirmus gibi Ayşe'ye bu konu ile ilgili mektup yazın en azından kadın olaya uyansın da boş yere bu adam musfettesi için ağlamasın

susmayin bu bir ihanettir arkadaşınıza karsi. kendinizi onun yerine koyun.
arkadasiniz delil toplasin acigini yakalasin öyle bosansinlar

Arkadasına anlat beraber gidin o kadının saçını başını yolun sonra kocasını bulup herseyı anlatın. Onun da evliliği bitsin . Adi pislikler utanmaz reziller. O herifin de kadınla fotolarını falan çekın delil olarak kullansın donunu bile alsın elinden!!!

hic karışmayın diyenleri de anlamıyorum, sadece bir yakistirma filan olsa neyse de bariz birseyler var.
bugün ona yarın size arkadaslar, boyle bir durumda susarsanız yarin öbür gun senelerce aldatilirsiniz ama ruhunuz duymaz. yazik günah

Mune nin yazdığını okuduktan sonra , ona hak verdim ben de. Daha önce de bir arkadaş söylemiş, bir şekilde görmesini saglayin arkadaşınızın. Ya da öncesinde dertlesin, mesela ona kocam beni aldatsa sen de bunu bilsen bana soylemelisin ya da şöyle yapmalısın vs gibisinden kendi zihninizi açıklayın, o da size kendi görüşünü söyler bu konudaki ve ona göre hareket edersiniz en azından , paylaşmamak sizin için agirsa.

Bir arkadaşım aldatıldığını bile bile boşanmak yerine 2. çocuğa hamile kaldı, adam aldatmayı alışkanlık haline getirmişti, arkadaşım da boşanmıyordu, sonuçta ne oldu adam gitti boşanma davası açtı, bu eve artık gelme seni istemiyorum dedi arkadaşıma, böylesi daha mı iyi oldu sanki, ilk mesajımda bahsettiğim arkadaş da ayrılmıyor, adam karısıyla aynı evi bile paylaşmıyor artık ama kadın eşimle beni kıskanıyorlar modunda, biraz üsteleseniz eşim yakışıklı bütün kadınların gözü var demeye başlıyor, valla 46 yaşından sonra kimsenin bulunmaz hint kumaşı kocası yüzünden sinirimi zıplatmama değmez, bu sebeple ben artık dünya umurumda değil modundayım, hepsi bilir aldatıldığını, boşansınlar, boşanmıyorlarsa bizlerin yapacak birşeyi yok.

Böyle bir durumu kadının anlamaması imkansız anlamamazlıktan geliyordur..karışmayın dert yandığında başka birimi var acaba gizli gizli bir araştır de aklına kurdu düşür dahada karışma derim

Aldatılan kadın bir şeyler hisseder .Onlarca aldatılan kadına arkadaşları mi söylüyor eşin seni aldatıyor diye .

Aldatılan kadın bir şeyler hisseder .Onlarca aldatılan kadına arkadaşları mi söylüyor eşin seni aldatıyor diye .

aynen sanki benim alnımda yazıyor aldatılmadım diye. ben de aldatıldım ama kimse bana haber vermedi, kendim yakaladım hakkını verdim eşeğin.

Çok zor bir durum ve işin ucunda sizin de kötü olma durumunuz var maalesef. Ne kadar yakın arkadaşınız olursa olsun konu koca olunca bazı kadınlar bakan kör olabiliyor. Arkadaşınıza "acaba başkası olabilir mi?" diye aklına şüphe düşmesini sağlayabilirsiniz sadece. Onun dışında karışmayın.

Kesinlikle kanıt olandan hareket etmeyin. Arkadaşınız sizi ifşa etmese bile, arkadaşınız olaylara vakıf olmadığı için, adam ağzından girip burnundan çıkar ve arkadaşınızı ikna eder. Olaylar daha kötü olur.

Ya arkadaşınız kendi yakalamalı ya da sağlam deliliniz olmalı.

sevgili konu sahibi;
bu durumda bence arkadaşınızın karakteri önemli.
olaya vereceği tepkiyi aşşağı yukarı tahmin edersiniz diye düşünüyorum.
duruma göre davranın .
kadın boşanacak türden değilse boş yere söyleyip kötü kişi olmayın.
emin olun hiç bir kadın aptal değil.
yalnızca bizim toplumumuzda erkektir elinin kiridir zihniyeti var ne yazık ki.

Ben de bu tarz konularda karışılmaması taraftarıydım. yarın "sen kötü olursun onlar iyi" derdim hep kendi kendime (çok yakın arkadaşlarım için geçerli değildi bu motto elbette)

Ancak yakın zamanda öyle bir kadınla tanıştım ki gerçekten çok ama çok üzüldüm.

Bir çift düşünün, deli gibi seviyorlar birbirlerini (güya) , neredeyse mükemmel gözüken bir evlilik var ortada, üstelik bir kaç aylık da bir bebek... Ve bir gün hatta en mutlu anlardan birinde telefonuna bir resim geliyor. Senin o taptığın (ve sana tapıyor gözüken) kocan senin evinde, senin arabanda, senin yatağında, senin kanepende, senden ve kendinden oldukça genç bir kadın ile birlikte. Hem de gönül eğlemek falan da değil. Sen 6 aylık evliyken başlamış ve 3,5 senedir süren bir ilişki(!). Kocanın bütün ailesi, bütün arkadaşları, hatta senin dost bildiklerin bile bilmiş ve susmuş.

O kadın kocası tarafından böyle vicdansızca aldatılmasının travmasını tam olarak yaşayamamış biliyor musunuz? Çünkü önce o dost bildikleri, akraba bildikleri tarafından aldatılmasının, aptal yerine konmasının travması çok daha ağır gelmiş. 2 seneye yaklaşacak boşanmasının üstünden geçen süre, hala psikolojik destek alıyor.

Erkeğe güvenin silinmesi başka bir şey, insanlığa olan güvencin silinmesi bambaşka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…