- 6 Aralık 2018
- 9.823
- 8.502
- 148
- Konu Sahibi Tiniminihanimmm
-
Insanlar bı garıp sen suclu olursan bılıosun ınsanları.BI resım fln bulmaya calısın ozelden arayın anlatın yada resım fln varsa bırı resımlerı atsın.SerefsızlerŞimdi kızlar benim iş yaptığım iki firma var birbirine çok yakın ve bu firmaların birinde benim arkadaşımın eşi çalışıyor. Uzun zamandır arkadaşım Ayşe olsun Ayşe eşinden çok dertli ilgisiz ve ev ile alakası yok bambaşka biri oldu diye üzülüp ağlıyor.Dun iş yerinden arkadaşım Ayşe'yi sordu ( çok iyi tanıyor onları) eşiyle arası nasıl diye. Bunlar bizim işyerine bikac ay önce giren elemanla her akşam karşı cafedeler bizim gordugumuzu farkedince arka caddedekine gitmeye başladılar geçen tesadüfen farkedip özel olarak ordan geçiyoruz dedi. İş yerinde ( ikisine de gün içinde gittiğim için biliyorum) ellerinde sürekli telefon diğer eliyle kapatıp mesajlasiyorlar. En son dün ikisininde farklı bahanelerle izin aldığını öğrendim .Ayşe'ye sordum eşin izinliymis hasta falan mı ? Dışardan iş almış musteride uzak bir ilçe söyledi yani akşama kadar ancak işi biter !!! Az önce bile telefonda hüngür hüngür ağlayan eşinden yana kahrolan arkadaşıma bunu nasıl soylemeliyim? Nasıl ispat edebilirim ? El ele fotoğraf yok sonuçta elimde ama herşey ortada ....Vicdan azabından ölüyorum.. ( o şerefsiz kadın da evli ve çocuğu var)
Güncelleme: arkadaşlar kadın geçen hafta bir tesbih ve kazak almış çay molasinda bize gösterdi nasıl eşime aldim diye ,şimdi o tesbih ve kazak arkadaşımın eşinin elinde ve tesbih taşımayan adam bileğinde gezdiriyor bunu... Yani kesin emin olmasam bu kadar uzulmezdim zaten.
Aldatan erkekleri zaten anlamıyorum da, aldatılan kadınları da anlamıyorum artık, ben olsam asla yapmam, kimsenin özel hayatına karışmamayı öğrendim tecrübelerime dayanarak lakin bir arkadaş başka bir arkadaşın kocasını bir kadınla sarmaş dolaşken hatta sarmaş dolaştan daha samimi bir halde yakalayıp anında fotoğraflarını çekmiş ve aldatılan arkadaşına fotoğrafı göstermiş, kocamla aşkımızı kıskanıyorsun diye kavga etmişler, şimdi küsler.Ben bi kere arkadasima soylemistim suclu ben olmustum. Tabi karsindakii arkadasina da bagli
başka bir şehirden yolliyirmus gibi Ayşe'ye bu konu ile ilgili mektup yazın en azından kadın olaya uyansın da boş yere bu adam musfettesi için ağlamasınŞimdi kızlar benim iş yaptığım iki firma var birbirine çok yakın ve bu firmaların birinde benim arkadaşımın eşi çalışıyor. Uzun zamandır arkadaşım Ayşe olsun Ayşe eşinden çok dertli ilgisiz ve ev ile alakası yok bambaşka biri oldu diye üzülüp ağlıyor.Dun iş yerinden arkadaşım Ayşe'yi sordu ( çok iyi tanıyor onları) eşiyle arası nasıl diye. Bunlar bizim işyerine bikac ay önce giren elemanla her akşam karşı cafedeler bizim gordugumuzu farkedince arka caddedekine gitmeye başladılar geçen tesadüfen farkedip özel olarak ordan geçiyoruz dedi. İş yerinde ( ikisine de gün içinde gittiğim için biliyorum) ellerinde sürekli telefon diğer eliyle kapatıp mesajlasiyorlar. En son dün ikisininde farklı bahanelerle izin aldığını öğrendim .Ayşe'ye sordum eşin izinliymis hasta falan mı ? Dışardan iş almış musteride uzak bir ilçe söyledi yani akşama kadar ancak işi biter !!! Az önce bile telefonda hüngür hüngür ağlayan eşinden yana kahrolan arkadaşıma bunu nasıl soylemeliyim? Nasıl ispat edebilirim ? El ele fotoğraf yok sonuçta elimde ama herşey ortada ....Vicdan azabından ölüyorum.. ( o şerefsiz kadın da evli ve çocuğu var)
Güncelleme: arkadaşlar kadın geçen hafta bir tesbih ve kazak almış çay molasinda bize gösterdi nasıl eşime aldim diye ,şimdi o tesbih ve kazak arkadaşımın eşinin elinde ve tesbih taşımayan adam bileğinde gezdiriyor bunu... Yani kesin emin olmasam bu kadar uzulmezdim zaten.
susmayin bu bir ihanettir arkadaşınıza karsi. kendinizi onun yerine koyun.Bunu koca
bunu söyleyen bir kişi değil iki firmada çalışan herkes biliyor ve görüyor ama kimse kalkipta eşini arayıp demez tabiki. Arkadaş oldugumuz icin diğer arkadaşım benimle konuştu ayrıca konuyu çok uzatmak istemedim eşime aldım nasıl diye gösterdiği tesbih ve kazak şuan Ayşe'nin esinde tesbih eline almayan adam bileğinde dolaşıyor .. varsayım değil yani bir de kendinizi koyun o kadının yerine yakın arkadaşınız bilip sussa ne yapardınız?
Bir arkadaşım aldatıldığını bile bile boşanmak yerine 2. çocuğa hamile kaldı, adam aldatmayı alışkanlık haline getirmişti, arkadaşım da boşanmıyordu, sonuçta ne oldu adam gitti boşanma davası açtı, bu eve artık gelme seni istemiyorum dedi arkadaşıma, böylesi daha mı iyi oldu sanki, ilk mesajımda bahsettiğim arkadaş da ayrılmıyor, adam karısıyla aynı evi bile paylaşmıyor artık ama kadın eşimle beni kıskanıyorlar modunda, biraz üsteleseniz eşim yakışıklı bütün kadınların gözü var demeye başlıyor, valla 46 yaşından sonra kimsenin bulunmaz hint kumaşı kocası yüzünden sinirimi zıplatmama değmez, bu sebeple ben artık dünya umurumda değil modundayım, hepsi bilir aldatıldığını, boşansınlar, boşanmıyorlarsa bizlerin yapacak birşeyi yok.Mune nin yazdığını okuduktan sonra , ona hak verdim ben de. Daha önce de bir arkadaş söylemiş, bir şekilde görmesini saglayin arkadaşınızın. Ya da öncesinde dertlesin, mesela ona kocam beni aldatsa sen de bunu bilsen bana soylemelisin ya da şöyle yapmalısın vs gibisinden kendi zihninizi açıklayın, o da size kendi görüşünü söyler bu konudaki ve ona göre hareket edersiniz en azından , paylaşmamak sizin için agirsa.
hic karışmayın diyenleri de anlamıyorum, sadece bir yakistirma filan olsa neyse de bariz birseyler var.
bugün ona yarın size arkadaslar, boyle bir durumda susarsanız yarin öbür gun senelerce aldatilirsiniz ama ruhunuz duymaz. yazik günah
Aldatılan kadın bir şeyler hisseder .Onlarca aldatılan kadına arkadaşları mi söylüyor eşin seni aldatıyor diye .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?