KONU COK HASSAS !!!

Bizimde "ahlaksız davranışa "çanak tuttugumuzu düşünüyorlar böyle dusundugumuz için .

kız arkdaşınızı işyerinden yada samimi olduğunuz biri aracılığıyla gizli numaradan arayıp eşinin onu aldattığını işyerinden olduğunu hatta isminide söyleyin
ama gizli numara yanlışlıkla olma ihtimaline karşı ankesörlüden arayın

Bizimde "ahlaksız davranışa "çanak tuttugumuzu düşünüyorlar böyle dusundugumuz için .
Hımm 'ahlaksızlığa susan,tavır almayan ahlaksızdır' önermesini sunuyorlar yani.
Ben de diyorum ki ben kimsenin ahlak bekçisi değilim.
Kendi birinci derece yakınlarım dışında kalan kimsenin evliliğine,sorunlarına karışmam.
Haa karışana da karışmam.
Herkesin aklı ve fikri var,sonuçlarına katlanmayı göze aldıktan sonra herkes istediği gibi hareket etsin.
Bu konuda tek söyleyeceğim şu, insan yaş aldıkça insanlara ve hayata karşı tecrübe kazandıkça, yorumları ve hareket tarzı da evrilip değişiyor.

Aynen öyle, birinci derece yakınımlarimin evlilik ile ilgili sorunlarina bile karışıp karismamakta tereddüt ediyorum.Cunku kendi evliliğime de karisilmasindan hoşlanmıyorum.Samimi olarak söylüyorum,ben eşime kizabilirim,herşeyi söyleyebilirim ama bir başkasına asla söyletmem.Bir başkasının ağzından da eşin seni aldatıyor lafını duymak istemem .

Önceki mesajıma istinaden derin sularda ,duymak istemem demekk,bu gerçeği kabul etmeyeceğim anlamına gelmiyor ama ,eşim ve beni ilgilendiren durumun insanlar tarafından konuşulması ve bana söylenmesi,benim onlarla yüz göz olmam bana doğru gelmiyor .Ben zaten evdeki adamın halini tavrını bilirim ,illa bir işaret verir ,buradaki bdv konularından az çok biliyoruz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…