KONU COK HASSAS !!!

Bence de en mantıklı çözüm bu, her şeyi olduğu gibi anlatmak. Ne eksik ne fazla. Gözünüzle aldatırken görmemişsiniz, çok kesin konuşursanız hatalı olur. Kulağına su kaçırın. Bu kadar açık konuşamazsanız, buradan 2 aldatma konusu okutun, yada bahsedin. Yada arkadaşınızın hikayesini ona bir başkasınınki gibi anlatın, o zaten şüphelenir.

Uzak biri olsa karışmam, herkesin ilişki dinamiği farklı. Yakın arkadaşıma gelince işler değişir. Ben böyle uzunca bir süre aldatılsam, arkadaşım da bilip bana söylemese arkadaşlığımı bitirirdim.

Aramızda bunu deneyimleyen yok sanırım( kimsenin başına gelsin istemem tabi ki ) o nedenle başınıza gelmeden tepkinizin ne olacağını bilemezsiniz öyle değil mi ? Karı koca arası belli olmaz, burda her gün okuyoruz aldatildigi halde affeden ,affetmek zorunda kalan vs vs.Her ne sebep olursa olsun eşler arasına girilmeyecegi kanisindayim.

Elbette karı koca arasına girilmez burada hemfikiriz zaten ama konu bu değil. Ortada evlilik kurumuna ters düşen büyük bir yanlış var ve bu konuda arkadaşımı uyarmak benim için karı koca arasına girmekten başka bir şey. Eğer ayrılmalısın yada katlanmalısın diye kaderini değiştirecek yorumda bulunsam o zaman dediginiz doğru olur bana göre

Ben sizin bakış açınızı da doğru buluyorum,ama bu konuda tek bir doğru yok bana göre.
Aldatılan olarak bakınca arkadaşımın böyle bir şeyi biliyorsa bana söylemesini isterim ben ama dışarıdan biri olarak bakınca verilecek tepki net değil.Gerçekten bu durumu bilmek de ağır bir şey,söyleseniz dert söylemeseniz ayrı dert.Sonra eşiyle barışıp arkadaşıyla arasına mesafe koyanlar falan da oluyor çünkü ya da seni ilgilendirmez deyip konuşmayı bitirenler.Arkadaşınızı iyi tanımanız lazım sanırım söylemek için.

Arkadaşi iyi tanısak bile diyorum ya karı koca arası çok farklı ,ne tepki gelecegi belli değil , ben eşime herşeyi söylerim kızarım bağırıp çağırırım ama başka birine söyletmem.Arkadasim bana bir gün böyle bir şey söylese ,benim kocamı takip etmek sana mı kaldı diye sorma ihtimalim her zaman var .Ben ikili ilişkilere karışma taraftarı hiç olmadım doğru da bulmadım

Allah belalarini versin !! Evet zor bir durum ama arkadaşına soylemelisin boşanmak yada bosanmamak ona kalmış bişey olsun

Arkadaşımın eşiyle ask yaşayan kadın ben olsaydım tıpkı böyle düşünürdüm !!! O benim arkadaşım ve cinayet işlendiğinde katili görüp susmakla aynı şey benim için ..
Bu yoruma hiç anlam veremedim.
Hele ilk cümleniz hiç yakışık almamış.
Aldatmayı, cinayetle eşdeğer görmek de biraz abartılı değil mi?
45 yaşındayım,hayat ve mesleki tecrübem bana karı-koca arasındaki hassas meselelere müdahil olurken çok dikkatli olmayı öğretti.
Bununla birlikte sizin yorumlarınızdan ve diğer yorumlara yaklaşımınızdan,zaten arkadaşınızla konuşmaya kararlı olduğunuzu,sadece burda destek aradığınızı düşünüyorum.
Umarım sonuçları herkes için hayırlı olur.

Konu tam olarakta bu.Her evliliğin dinamiği çok farklı ,ve siz bunu ( ortada kesin bir şey yokken ) arkadaşınıza söylediğiniz vakit eşler arasına girmiş olacaksınız .Belki sanıldığı gibi bir sey yok aralarında ,bunu ispatlamak için hafiyelik yapmak kimsenin üzerine vazife değil .Kadın hissetse bir şeyler gerekeni yapmaz mı ? Yapmiyorsa belki mecburiyeti var.Velhasil çok hassas ve tehlikeli işler .

Bunu koca
bunu söyleyen bir kişi değil iki firmada çalışan herkes biliyor ve görüyor ama kimse kalkipta eşini arayıp demez tabiki. Arkadaş oldugumuz icin diğer arkadaşım benimle konuştu ayrıca konuyu çok uzatmak istemedim eşime aldım nasıl diye gösterdiği tesbih ve kazak şuan Ayşe'nin esinde tesbih eline almayan adam bileğinde dolaşıyor .. varsayım değil yani bir de kendinizi koyun o kadının yerine yakın arkadaşınız bilip sussa ne yapardınız?

konuyu güncelleyin o zaman ilk yazdıklarınızdan elinizde hiçbir kanıt yok gibi anlaşılıyor.

Cinayete şahit olup susmakla aynı şey değil, abartmayın. Kimseden duymasına gerek yok, kimse ona söylemese bile gerçekler bir şekilde dikilecektir arkadaşınızın karşısına. Size tavsiyem ispatı vs bırakıp sessiz kalmanız. Eğer söylerseniz çok büyük ihtimal arkadaşınız sizi hayatından silecek ve aldatan eşiyle yola devam edecek. Siz onu kaybettiğinizle kalacaksınız. Çünkü boşanmak yürek ister, o bunu yapmaktansa sizi fesatlıkla, iftiracılıkla, hatta kocasına göz dikmekle suçlayacaktır. Yüzde doksan ihtimal.

Ağlarken hickiriklara boğulan bir arkadaş kesin emin olduğum bir ilişki var. Bende araya girmek istemiyorum tabiki ama empati kuruyorum.Bugun biraz konuştum acaba biri mi var dedim ama öyle birşey varsa bunun affı yok bosanirim dedi. Göz göre göre bir insanin evini yıkacak bir haberi vermekte kolay değil bunu bilip susmakta. Kimsenin hayatına müdahil olmayı sevmedim ama bu başka bu gerçekten çok zor.

Ben ortada kesin bişe yokken gidip ya ben eşinle x kişisinden şüpheleniyorum tarzı bir şeyden bahsetmiyorum ki kesinliği bariz olan benimde tanık olduğum olaydan arkadaşımı uyaracağımı söylüyorum hepsi bu.

Ben ortada kesin bişe yokken gidip ya ben eşinle x kişisinden şüpheleniyorum tarzı bir şeyden bahsetmiyorum ki kesinliği bariz olan benimde tanık olduğum olaydan arkadaşımı uyaracağımı söylüyorum hepsi bu.

Ben ortada kesin bişe yokken gidip ya ben eşinle x kişisinden şüpheleniyorum tarzı bir şeyden bahsetmiyorum ki kesinliği bariz olan benimde tanık olduğum olayda arkadaşımı uyaracağımı söylüyorum hepsi bu.

İşte bende bu sebepten ikilemde kaldım. Ben arkadaşım böyle bir şey söylese bunu dusunmezdim çünkü zaten şüpheleri var susarsa kizardim ben salak yerine koyulurken nasıl görmezden geldi diye .

Ben olsam bana söylenmesini isterdim ama ben söylemezdim sanırım.
Böyle durumlarda kişi daha evlenmemişse yani nişanlısı falan aldatiyorsa kesin söylenmeli ki yanlış bir evlilik yapmasın, ama evli birine söylemek biraz sıkıntılı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…