KONU COK HASSAS !!!

madem diğer üyenin avukatlığını yapıyorsunuz ben de konu sahibinin avukatlığını yapayım ilk olarak konu sahibine hitap şekliniz düzgün konuş nasıl bir konuşma tarzıdır asıl sizin üstünüze vazifemi bu tarz konuşmak ne hakla ki konu sahibi gayet düzgün cevap vermiş bir hakaret mi var dalga geçme mi var ? bu nasıl bir zihniyet ya her klavyeyi eline alan ağzına geleni yazabilecekmi tanımadığı kişilere mutsuz hayatınızın acısını burdan çıkarmaya çalışmayın ayıp yazık günah yahu bu nedir be böyle ?

Valla ben olsam anlatırım arkadaşınız kendi araştırsın bulsun sonra ister boşanır ister boşanmaz sonuçta telefonuna hesap hareketlerine arkadaşınız ulaşabilir hani resim çekseniz de bir ispat sayılmaz el ele filan olmadığı taktirde tabi kimse bu şekilde yaşamak istemez aldatılarak zaten mutsuz arkadaşınız boşanıp kurtulsun yol yakınken daha iyi onu hakeden birini bulsun vakit geç olmadan

taktik güzel ama biraz geliştirmek lazım.

birisi size gelip "düşüncen aynen arkadaşımın eşini aldattığı kadının düşüncesi gibi" derse siz de ayyynen böyle sakin cevap verin. size de düzgün konuşun diyorum. he bu arada nerden bildiniz mutsuz bir hayatım olduğunu?

Her konu da kendinizi insanlara saldırarak o kadar belli ediyorsunuz ki bunu anlamak çok kolay gayette güzel yorum yapmış konu sahibi ağzına sağlık kendiniz aldatılsanız veryansın edersiniz burda şimdi kadının yuvasını yıkan kadını savunacağınız tuttu çünkü niye saldırmak için bi sebep lazım her önünüze gelene düzgün konuş demekle seviyenizi gayet güzel belli ediyorsunuz devam böyle inşallah reel hayatta ferahlamanıza yardımcı oluyordur :)

yok pek olmadı şimdi siz bana böyle dediğiniz için kafamı duvara vurmaya filan gidicem o daha büyük sıkıntı oldu bana. ne yapalım ama buna da şükür günlük doz aldık. klavyede space tuşunu yanında nokta var bu arada bazen kullanalım. iyi forumlar.

Tabi kendinle dalga geçerek konuyu kapama çalışmaları sonuna da bir dilbilgisi eleştirisi çaktık mı oldu bitti istediğiniz nokta olsun sizimi kırıcam ................................................................

neyse ağır konuştum ben de eleştirdiğimin aynısını ben yapıyorum ya iş stresi yüzünden insanlıktan çıkmışım abarttım kusura bakmayın lütfen valla niyeyse arada böle asabileşiyorum yıl sonu malum işler fena

neyse ağır konuştum ben de eleştirdiğimin aynısını ben yapıyorum ya iş stresi yüzünden insanlıktan çıkmışım abarttım kusura bakmayın lütfen valla niyeyse arada böle asabileşiyorum yıl sonu malum işler fena

Bi soyle bakalim neyin eksikligini yasiyorsun. Anne? Baba? Eş? Hakkaten mutsuzsun. Çok sacma yorumlarin ve çok abarti ani cikislarin var. Hayat dersi turkce dersi? Ahlak dersi vs vs vermek size kalmisti degilmi? Her konuda bey bey yorumlar yapiyorsun.. eşiniz sizi aldatsa ogrenmek istemezsiniz yani, ben bilmeden yapsin modundaysaniz okey!

Kadının kendine saygısı olacak. Adamın evli olduğunu biliyorsa yanaşmayacak geri duracak. Hep diyoruz ya kadının kadına yaptığını hiç kimse yapmıyor diye. Söylediklerim adamı haklı çıkarmıyor. Erkektir yapar diyoruz ya hani kadın buna imkan vermeyecek demek istiyorum.

hanımefendi sizce ben o üyeyi ciddiye alıp da mı evet mutsuzum dedim? yani cidden kendinizi nerelerde görüyorsunuz?

çok saçma yorumlar, ani çıkışlar vs ise gözardı edin. anlamıyorum nesiniz siz buradaki herkesi aklınızda mı tutuyorsunuz? ben ciddiye alıp kırıcı cevap versem kendi gönlüm razı gelmeyecek, başımdan atmaya çalışıyorum şimdi de siz çıkıyorsunuz. tarzım aynen bu, kendi hayatımda da böyleyim düşündüğüm her şeyi direkt söylerim. zoruna giden ne burada yazdıklarımı okur ne de reelde arkadaşım olur. anlatabildim mi şimdi?

bu arada ben de zamanında aldatıldım ve kimse bana gelip ayan beyan bir şeyler söylemedi. insan her gece aynı yastığa baş koyduğu eşindeki değişimi bilir. konu sahibinin elinde bir kanıt var mı? yok. şirketteki insanların lafıyla nasıl gidip arkadaşını gaza getirebilir bu mantıklı mı? bana göre doğru budur. kanıt varsa gider çat çat anlatırsın ama tahminler veya varsayımlar ile kimsenin evine müdahale edilmez. kadının vereceği tepki de belli değil. sanki ben adamla kadını konu sahibi yatakta basmışken "ooo sakın söylemeeee" demişim gibi konuşuyorsunuz çok garip oluyor.

rica ederim keselim bu konuşmayı çünkü gerçekten garip oluyor.

Ne demek sizi ilgilendiren durum yok ya . Bir arkadaşınız aldatilsa susacaksiniz yani öyle mi ? Arkadaşlık kavramına bakışınız çok degisikmis iyi ki sizin gibi arkadaşım yok

Hanımlar işi gücü bıraktınız S sassyassyy 'nın mutsuzluğunu irdelemeye başladınız.
Çocukluğuna da inelim isterseniz
kendisini tanımam,etmem ama burada haksız yere ona çok yüklenildiğini görüyorum.

Bu forumda, hakaret etmediği sürece, herkesin, istediği her konuya, istediği gibi yorum yapma özgürlüğü olduğunu düşünüyorum.
İster bey bey yorum yapar, ister hanım hanım, bize ne?kime ne?
Yorumları beğenmeyen,rahatsız olan, okumaz ve dikkate almaz.
Biraz sakin ve daha az 'sen dili' lütfen.

Aldatilsam ve bunu bilerek Susan arkadaşım olsa onu asla affetmezdim

Ne demek sizi ilgilendiren durum yok ya . Bir arkadaşınız aldatilsa susacaksiniz yani öyle mi ? Arkadaşlık kavramına bakışınız çok degisikmis iyi ki sizin gibi arkadaşım yok

Arkadaşım da olsa sınırımı bilirim .Her işine hele hele özel hayatına burnumu sokmam,arkadaslik demek herşeyine karışma hakkı tanımaz bize .

angelo bianco beğenmiş hehehe
Neden adamın ve kadının ahlâksız bu hareketlerinin ortaya çıkma ihtimali sizi rahatsız etti???

Kimsenin ahlaksızlığı sizi neden bu kadar ilgilendirir peki ? Şiddete uğrayan kadınlara ,tecavüz edilen kadın ve çocuklara bakın ve onların işlerine burnunuzu sokun.Esler birbirine karşı sorumludur ,aldatmak toplumsal sorun değil ,aldatildigi halde yoluna devam eden ,etmek zorunda olan nice kadın var .Kimsenin ahlak bekçiliğini üstlenmeyin.

Okuduğunuzu anlayın lütfen .Sırf savunmuş olmak için savunmayın!!!

Arkadaşım da olsa sınırımı bilirim .Her işine hele hele özel hayatına burnumu sokmam,arkadaslik demek herşeyine karışma hakkı tanımaz bize .
Angelo ben de şunu anlamıyorum,insanlar
'ben karışmam ve karışılmasını doğru bulmam'
dediğimizde niye bu kadar şaşırıp, bizim arkadaşlık kalitemizi sorguluyorlar.
-Sen nasıl arkadaşsın? Doğrusu benim arkadaşım olmanı istemezdim, cümlesine cevabım:
-Benim arkadaşlık anlayışım bu,siz yadırgamayın diye değiştireyim mi?

Hepimizin hayata ve olaylara bakışı birbirinden farklı ve bu da gayet doğal bir durum.
Herkes birbiriyle aynı düşünüp davransa dünya çok sıkıcı olurdu ve gelişme denen şey olmazdı.

Sizin şu an yaptığınız ne peki ? Başka bir konuda başka bir konuyu,uyeyi ne ile vuruyorsunuz pesss.Konuya yorum yapın üyelere değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…