- Konu Sahibi Tiniminihanimmm
-
madem diğer üyenin avukatlığını yapıyorsunuz ben de konu sahibinin avukatlığını yapayım ilk olarak konu sahibine hitap şekliniz düzgün konuş nasıl bir konuşma tarzıdır asıl sizin üstünüze vazifemi bu tarz konuşmak ne hakla ki konu sahibi gayet düzgün cevap vermiş bir hakaret mi var dalga geçme mi var ? bu nasıl bir zihniyet ya her klavyeyi eline alan ağzına geleni yazabilecekmi tanımadığı kişilere mutsuz hayatınızın acısını burdan çıkarmaya çalışmayın ayıp yazık günah yahu bu nedir be böyle ?o üyeyi neyle suçluyorsunuz siz? düzgün konuşun önce.
elinizde kanıt yok bir şey yok, ne malum o kişinin doğru söylediği? bırakın hafiyeliği ya, gözünüzle görmediğiniz şey için laf taşımayın ayıp bir şey.
Valla ben olsam anlatırım arkadaşınız kendi araştırsın bulsun sonra ister boşanır ister boşanmaz sonuçta telefonuna hesap hareketlerine arkadaşınız ulaşabilir hani resim çekseniz de bir ispat sayılmaz el ele filan olmadığı taktirde tabi kimse bu şekilde yaşamak istemez aldatılarak zaten mutsuz arkadaşınız boşanıp kurtulsun yol yakınken daha iyi onu hakeden birini bulsun vakit geç olmadanŞimdi kızlar benim iş yaptığım iki firma var birbirine çok yakın ve bu firmaların birinde benim arkadaşımın eşi çalışıyor. Uzun zamandır arkadaşım Ayşe olsun Ayşe eşinden çok dertli ilgisiz ve ev ile alakası yok bambaşka biri oldu diye üzülüp ağlıyor.Dun iş yerinden arkadaşım Ayşe'yi sordu ( çok iyi tanıyor onları) eşiyle arası nasıl diye. Bunlar bizim işyerine bikac ay önce giren elemanla her akşam karşı cafedeler bizim gordugumuzu farkedince arka caddedekine gitmeye başladılar geçen tesadüfen farkedip özel olarak ordan geçiyoruz dedi. İş yerinde ( ikisine de gün içinde gittiğim için biliyorum) ellerinde sürekli telefon diğer eliyle kapatıp mesajlasiyorlar. En son dün ikisininde farklı bahanelerle izin aldığını öğrendim .Ayşe'ye sordum eşin izinliymis hasta falan mı ? Dışardan iş almış musteride uzak bir ilçe söyledi yani akşama kadar ancak işi biter !!! Az önce bile telefonda hüngür hüngür ağlayan eşinden yana kahrolan arkadaşıma bunu nasıl soylemeliyim? Nasıl ispat edebilirim ? El ele fotoğraf yok sonuçta elimde ama herşey ortada ....Vicdan azabından ölüyorum.. ( o şerefsiz kadın da evli ve çocuğu var)
Güncelleme: arkadaşlar kadın geçen hafta bir tesbih ve kazak almış çay molasinda bize gösterdi nasıl eşime aldim diye ,şimdi o tesbih ve kazak arkadaşımın eşinin elinde ve tesbih taşımayan adam bileğinde gezdiriyor bunu... Yani kesin emin olmasam bu kadar uzulmezdim zaten.
madem diğer üyenin avukatlığını yapıyorsunuz ben de konu sahibinin avukatlığını yapayım ilk olarak konu sahibine hitap şekliniz düzgün konuş nasıl bir konuşma tarzıdır asıl sizin üstünüze vazifemi bu tarz konuşmak ne hakla ki konu sahibi gayet düzgün cevap vermiş bir hakaret mi var dalga geçme mi var ? bu nasıl bir zihniyet ya her klavyeyi eline alan ağzına geleni yazabilecekmi tanımadığı kişilere mutsuz hayatınızın acısını burdan çıkarmaya çalışmayın ayıp yazık günah yahu bu nedir be böyle ?
Her konu da kendinizi insanlara saldırarak o kadar belli ediyorsunuz ki bunu anlamak çok kolay gayette güzel yorum yapmış konu sahibi ağzına sağlık kendiniz aldatılsanız veryansın edersiniz burda şimdi kadının yuvasını yıkan kadını savunacağınız tuttu çünkü niye saldırmak için bi sebep lazım her önünüze gelene düzgün konuş demekle seviyenizi gayet güzel belli ediyorsunuz devam böyle inşallah reel hayatta ferahlamanıza yardımcı oluyordur :)taktik güzel ama biraz geliştirmek lazım.
birisi size gelip "düşüncen aynen arkadaşımın eşini aldattığı kadının düşüncesi gibi" derse siz de ayyynen böyle sakin cevap verin. size de düzgün konuşun diyorum. he bu arada nerden bildiniz mutsuz bir hayatım olduğunu?
Her konu da kendinizi insanlara saldırarak o kadar belli ediyorsunuz ki bunu anlamak çok kolay gayette güzel yorum yapmış konu sahibi ağzına sağlık kendiniz aldatılsanız veryansın edersiniz burda şimdi kadının yuvasını yıkan kadını savunacağınız tuttu çünkü niye saldırmak için bi sebep lazım her önünüze gelene düzgün konuş demekle seviyenizi gayet güzel belli ediyorsunuz devam böyle inşallah reel hayatta ferahlamanıza yardımcı oluyordur :)
Tabi kendinle dalga geçerek konuyu kapama çalışmaları sonuna da bir dilbilgisi eleştirisi çaktık mı oldu bitti istediğiniz nokta olsun sizimi kırıcam ................................................................yok pek olmadı şimdi siz bana böyle dediğiniz için kafamı duvara vurmaya filan gidicem o daha büyük sıkıntı oldu bana. ne yapalım ama buna da şükür günlük doz aldık. klavyede space tuşunu yanında nokta var bu arada bazen kullanalım. iyi forumlar.
neyse ağır konuştum ben de eleştirdiğimin aynısını ben yapıyorum ya iş stresi yüzünden insanlıktan çıkmışım abarttım kusura bakmayın lütfen valla niyeyse arada böle asabileşiyorum yıl sonu malum işler fenaTabi kendinle dalga geçerek konuyu kapama çalışmaları sonuna da bir dilbilgisi eleştirisi çaktık mı oldu bitti istediğiniz nokta olsun sizimi kırıcam ................................................................
neyse ağır konuştum ben de eleştirdiğimin aynısını ben yapıyorum ya iş stresi yüzünden insanlıktan çıkmışım abarttım kusura bakmayın lütfen valla niyeyse arada böle asabileşiyorum yıl sonu malum işler fenayok pek olmadı şimdi siz bana böyle dediğiniz için kafamı duvara vurmaya filan gidicem o daha büyük sıkıntı oldu bana. ne yapalım ama buna da şükür günlük doz aldık. klavyede space tuşunu yanında nokta var bu arada bazen kullanalım. iyi forumlar.
Bi soyle bakalim neyin eksikligini yasiyorsun. Anne? Baba? Eş? Hakkaten mutsuzsun. Çok sacma yorumlarin ve çok abarti ani cikislarin var. Hayat dersi turkce dersi? Ahlak dersi vs vs vermek size kalmisti degilmi? Her konuda bey bey yorumlar yapiyorsun.. eşiniz sizi aldatsa ogrenmek istemezsiniz yani, ben bilmeden yapsin modundaysaniz okey!yok pek olmadı şimdi siz bana böyle dediğiniz için kafamı duvara vurmaya filan gidicem o daha büyük sıkıntı oldu bana. ne yapalım ama buna da şükür günlük doz aldık. klavyede space tuşunu yanında nokta var bu arada bazen kullanalım. iyi forumlar.
Devirle alakası yok aslında, eskiden de aldatan erkekler varmış vardı ama o zamanlar kadınlar bilse de sesini çıkarmıyordu, nasılsa dönüp dolaşıp geleceği yer evi deniyordu, çok iyi hatırlıyorum çocukluğumda mahallemizde aman ne tonton amca dediğim kişilerin gençliğinde neler yaptığını duyunca şaşırmıştım, şiddet de varmış, bir gecelik ya da uzun soluklu birliktelikler de, yaşı oturunca düzelir deyip susarmış kadınlar zira eskiden maalesef boşanmak ayıptı, herkesin eşi yapıyor, biraz sık dişini, boşanıp da dile mi düşeceksin fikri yaygındı, kadınlar da ne yapsın susup adamın durulmasını beklerdi, aslında şimdi boşanmak eskiye nazaran daha kolay, artık evlenmek kadar boşanmanın da normal olduğunu, kadının çekmemesi gerektiğini kavramaya başladık ama bu seferde çoluk çocuğum ne olacak, babasız mı kalsın diyoruz.
Belki 100 kadından birkaç tanesi aldatıldığını anlamıyordur ama diğerlerinin farkında olduğuna eminim, biliyor ve hissediyorlardır çünkü eskiden doğru dürüst hiçbir iletişim aracı yokken, sabit telefonların bile nadir olduğu dönemlerde eşinin aldattığını anlayabiliyorsa kadınlar, günümüz kadınları kesin anlıyordur.
Olay mutsuzluk da değil, erkekler bizim kadar duygusal değil, biriyle beraberliğe duygusal anlam yüklemiyorlar, eşlerini seviyorlar ama bir başka kadınla birlikte olmak için ona da seni seviyorum demek garip gelmiyor erkeklere, onlara göre herkes yapıyor, neden o da yapmasın ki, erkek adam yapar deyip geçiyorlar.
Bi soyle bakalim neyin eksikligini yasiyorsun. Anne? Baba? Eş? Hakkaten mutsuzsun. Çok sacma yorumlarin ve çok abarti ani cikislarin var. Hayat dersi turkce dersi? Ahlak dersi vs vs vermek size kalmisti degilmi? Her konuda bey bey yorumlar yapiyorsun.. eşiniz sizi aldatsa ogrenmek istemezsiniz yani, ben bilmeden yapsin modundaysaniz okey!
Ne demek sizi ilgilendiren durum yok ya . Bir arkadaşınız aldatilsa susacaksiniz yani öyle mi ? Arkadaşlık kavramına bakışınız çok degisikmis iyi ki sizin gibi arkadaşım yokNe alakası var ? Arkadaşınız bile olsa sizi ilgilendiren bir durum yok .Eşiyle aynı evi ve yatağı paylaşan arkadaşınız.Süphelense kendince araştırma yapar .Ayrıca arkadaşınızın size inanıp inanmayacagi ,boşanıp bosanmayacagi belli degil.Tekrar söylüyorum bu hassas konu üçüncü kişilerin üstüne vazife değil .
Ne demek sizi ilgilendiren durum yok ya . Bir arkadaşınız aldatilsa susacaksiniz yani öyle mi ? Arkadaşlık kavramına bakışınız çok degisikmis iyi ki sizin gibi arkadaşım yok
angelo bianco beğenmiş hehehe
Neden adamın ve kadının ahlâksız bu hareketlerinin ortaya çıkma ihtimali sizi rahatsız etti???
madem diğer üyenin avukatlığını yapıyorsunuz ben de konu sahibinin avukatlığını yapayım ilk olarak konu sahibine hitap şekliniz düzgün konuş nasıl bir konuşma tarzıdır asıl sizin üstünüze vazifemi bu tarz konuşmak ne hakla ki konu sahibi gayet düzgün cevap vermiş bir hakaret mi var dalga geçme mi var ? bu nasıl bir zihniyet ya her klavyeyi eline alan ağzına geleni yazabilecekmi tanımadığı kişilere mutsuz hayatınızın acısını burdan çıkarmaya çalışmayın ayıp yazık günah yahu bu nedir be böyle ?
Angelo ben de şunu anlamıyorum,insanlarArkadaşım da olsa sınırımı bilirim .Her işine hele hele özel hayatına burnumu sokmam,arkadaslik demek herşeyine karışma hakkı tanımaz bize .
Bi soyle bakalim neyin eksikligini yasiyorsun. Anne? Baba? Eş? Hakkaten mutsuzsun. Çok sacma yorumlarin ve çok abarti ani cikislarin var. Hayat dersi turkce dersi? Ahlak dersi vs vs vermek size kalmisti degilmi? Her konuda bey bey yorumlar yapiyorsun.. eşiniz sizi aldatsa ogrenmek istemezsiniz yani, ben bilmeden yapsin modundaysaniz okey!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?