KONU COK HASSAS !!!

Oofff kanım şekilde resmen nasıl bu kadar alalen yapabiliyorlar. Yazık çok üzüldüm arkadaşınıza

Bu tarz olaylar öyle çok ki Beyaz tv’yi onlarcası arıyor;
Allah kimseyi şaşırtmasın, arkadaşınız icin çok üzüldüm Öyle ya da böyle öğrenmesi lazım böyle yaşanmaz....

Arkadaşınızın yerinde olsam bilmek isterdim. Çünkü o kadının yaşadığı belirsizliği anlayabiliyorum. Ve öğrenmeye hakkı var.
Bu iş bir şekilde ortaya çıkacaktır, size bunu söyleyenler Ayşe'ye gidip biz yakınlık derecenizi düşünüp Tiniminihanim'a söylemiştik diyebilirler.
Yuva yıkılacak diyorsunuz ama yuvaya ihanet eden ortada bir yuva olduğunu düşünmüyor demekki o haltları yiyor

kesinlikle katiliyorum bu kari koca arasindaki bir mesele degil alenen ortaliga dökülmüş bir iliski soz konusu. Sizi ilgilendirmez diyenlerin galiba bir bildikleri var

Halen çalıştığım işyerine 15 yıl önce bi çocuk başladı.. Biz bayaa samimi olduk (o zamanlar ben sözlü gibi bişeyim uzun süreli sevgilim var) Dışarda da görüştük,sürekli yemeğe çıktık,birbirimiz için gerçekten önemli olduk,hediye de aldık,ne biliyim yolda yürürken kolkola da girdik.. Bizim işyerindeki işgüzarlar bizim dostluğumuzu çok çok yanlış anladılar bayaa hakkımızda dedikodu çıktı yıllarca sürdü falan.. Sonra ben bu arkadaşımı çok yakın bi kız arkadaşımla tanıştırdım (aralarını yapma amaçlı) Onlar evlenince, kızın benim çok yakın arkadaşım olduğunu öğrenince,nikah şahitleri de ben olunca afedersiniz herkez .öt oldu resmen. Şimdi evliler 8 yaşında kızları var.. Hepberaber eşli çocuklu hala kankayız. Yani demem o ki bi kafede buluşmayla 2 hediye almayla,mesajlaşmayla sevgili olunmaz. Bilip bilmeden insanların günahlarını almayın Boş işler peşinde koşmayın

kadına olayı anlatma. ama bence kocan bi işler karıştırıyo de. bi hafta evi boş bıraksn. memlekete gidiyom desin biraz kafa dinlicem desin. ama gitmesin. sizde takılsın mesela. aşşalık adam hemen plan program yapmaya başlar zaten. eve bile getirebilir. takip etsin

iyi diyorsunuz da. bu hikayede alenen yaşanan bi arkadaşlık yok. dostluk yok. gizli saklı işler var. sizin hikayenizle aynı olduğunu düşünmüyorum.

iyi diyorsunuz da. bu hikayede alenen yaşanan bi arkadaşlık yok. dostluk yok. gizli saklı işler var. sizin hikayenizle aynı olduğunu düşünmüyorum.
Valla işte aralarında ne tür bişey olduğunu uzaktan pek kimse bilemez.. Eğer öpüşürken sevişirken el ele görüldülerse amenna ama yani belki dedikodu olmasın diye uzaktaki kafeye gidiyo da olabilirler?? Biz de herkese biz çok kankayız falan filan diye açıklama yapma gereği duymuyoduk açıkçası, dedikodulardan korunmak amacıyla dışardaki arkadaşlığımızı da bu tiplerin gözünden uzak yaşamaya çalışıyoduk.. Ben zaten öyle aynısı demedim ama olabilir de yani hemen yaftalamak lazım kanıt yok bişey yok ortada 3 tane dedikocudundan başka

Kendimi arkadasinizin yerine koyuyorum da ben evde cocuklarimla ilgilenip bütün gun kocayi calisiyor zannederken aksam yolunu gozlerken geldiginde de ilgi alaka goremeyip uzerine bi de huzursuz oluyorsam ve bunun sebebi de bi kadin ise bilmek isterdim ve en yakin arkadaşım bunu bana söylemezse nerden öğrenecem illa yakalayana kadar aptal yerine koyulmak mi gerekiyor.. ha bosanip bosanmamak benim karar verebilecegim bisey ama aptal yerine koyulmak istemezdim bilmek isterdim

Düzenim var bir elim yağda bir elim balda Çoluk çocuğun var meşru olan benim. Gayri meşru sevgilisiyle bir yere kadar haftada ayda birde yatak odaları 10 dakikalığına canlanırsa oldu bitti çok çakal kadın için

Valla devir öyle olduki sanki sevgilisi olmayan evli adam yok gibi geliyor. Herkes doyumsuz herkes mutsuz mutluluk dışarıda.sanki algı bu.

Kadınlar da çakallık yaptıklarını zannedip aman bana dokunmayan yılan bin yaşasın der 2.ci çocuğuda iki arada bir derede kandırarak yapar oh. Boşanma ihtimali çok zor olan adamı iyice kitler.

Ama her kadın düzenli ilişkisi sevgilisi olan kocasının farklılıklarını görmezmi hissetmez mi alla sen Bu kadar mı salak duruyoruz.

Devirle alakası yok aslında, eskiden de aldatan erkekler varmış vardı ama o zamanlar kadınlar bilse de sesini çıkarmıyordu, nasılsa dönüp dolaşıp geleceği yer evi deniyordu, çok iyi hatırlıyorum çocukluğumda mahallemizde aman ne tonton amca dediğim kişilerin gençliğinde neler yaptığını duyunca şaşırmıştım, şiddet de varmış, bir gecelik ya da uzun soluklu birliktelikler de, yaşı oturunca düzelir deyip susarmış kadınlar zira eskiden maalesef boşanmak ayıptı, herkesin eşi yapıyor, biraz sık dişini, boşanıp da dile mi düşeceksin fikri yaygındı, kadınlar da ne yapsın susup adamın durulmasını beklerdi, aslında şimdi boşanmak eskiye nazaran daha kolay, artık evlenmek kadar boşanmanın da normal olduğunu, kadının çekmemesi gerektiğini kavramaya başladık ama bu seferde çoluk çocuğum ne olacak, babasız mı kalsın diyoruz.

Belki 100 kadından birkaç tanesi aldatıldığını anlamıyordur ama diğerlerinin farkında olduğuna eminim, biliyor ve hissediyorlardır çünkü eskiden doğru dürüst hiçbir iletişim aracı yokken, sabit telefonların bile nadir olduğu dönemlerde eşinin aldattığını anlayabiliyorsa kadınlar, günümüz kadınları kesin anlıyordur.

Olay mutsuzluk da değil, erkekler bizim kadar duygusal değil, biriyle beraberliğe duygusal anlam yüklemiyorlar, eşlerini seviyorlar ama bir başka kadınla birlikte olmak için ona da seni seviyorum demek garip gelmiyor erkeklere, onlara göre herkes yapıyor, neden o da yapmasın ki, erkek adam yapar deyip geçiyorlar.

Hiç bir şey anlatmayın hangi cafeye gidiyorlarsa sizde o cafeye kahve içmeye davet edin arkadaşınızı kendi gözleriyle görsün
Ayrıca kadın hissiyatı güçlüdür .Aldatildiginida, aptal yerine kondugunuda anlar .Anladığı halde bir şey yapmıyorsa boşanmaya niyeti yok demek ki .Su durumda arkadaş ne hakla karissin acaba ?
Böyle bir durumu hiç yaşamamış bir kadın şüphe etse bile yakistiramiyor. Arada güven var kocan o senin el değil.
Bak arkadaşım istisnalar kaideyi bozmaz.Bu tür örnekler olsada bir kadın ve bir erkek hergun görüşüp hediyelesip sevgili gibi samimi bir şekilde arkadas olamaz... Eğer tek sorun onların görüşmesi olsaydı dediğiniz gibi olabilirdi. Evliliği berbat halde cinsel hayatı aylardır hiç yok tamamen iletişim bitmiş durumda ki bunları gormeden ilk bildiğim şey arkadaşımın ağlayıp eşinden evliliğinden şikayet etmesiydi. Geri kafalı diyebilirsiniz bana belki ama ben eşimin böyle bir arkadaşı olsun istemeyecegim için bende böyle bir arkadaslik kurmazdim.Sizin için sözüm yok istisnalar kaideyi bozmaz

adi insanlarrr aldatan aldanirmis bence bak arkadsina de en azindan ispat edemezsen icine supe. girerse yakalar ki bir kadin yetr ki supelensin

Siz yine de gözünüzle görmeden kimsenin günahını almayın. Belki o da bi istisnadır

Aldatılan kadın bir şeyler hisseder .Onlarca aldatılan kadına arkadaşları mi söylüyor eşin seni aldatıyor diye .
bu da enteresan bir bakis açısı. adam belki profesyonel, karisina da ilgi alaka süper. neyse ben kaçıyorum, inşallah cevremde bu tarz dusunen insanlar yoktur

bu da enteresan bir bakis açısı. adam belki profesyonel, karisina da ilgi alaka süper. neyse ben kaçıyorum, inşallah cevremde bu tarz dusunen insanlar yoktur

Yazdıklarım bu konu için genelleme yapmadım .Kocanın ilgisiz olduğundan dert yanıyor kadın zaten .Sırf muhalefet olmak için yorum yapmayın rica ediyorum.
:) :)

iyi de bacım konu sahibi mahallenin ahlak bekçisi mi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…