- 5 Aralık 2015
- 5.122
- 11.797
- 248
- Konu Sahibi Tiniminihanimmm
-
kesinlikle katiliyorum bu kari koca arasindaki bir mesele degil alenen ortaliga dökülmüş bir iliski soz konusu. Sizi ilgilendirmez diyenlerin galiba bir bildikleri varHaksizlik karsisinda susan dilsiz seytantir diye bir soz var, bilmiyorum bilir misiniz?
Kadin butun gun iste olan kocasinin onu catir catir aldattigini telepati kurarak mi anlicak, ultra sacma..
Ben bilsem uygun yolla soylerim.
O vicdan yukuyle insan nasil basini yastiga koyar?
Halen çalıştığım işyerine 15 yıl önce bi çocuk başladı.. Biz bayaa samimi olduk (o zamanlar ben sözlü gibi bişeyim uzun süreli sevgilim var) Dışarda da görüştük,sürekli yemeğe çıktık,birbirimiz için gerçekten önemli olduk,hediye de aldık,ne biliyim yolda yürürken kolkola da girdik.. Bizim işyerindeki işgüzarlar bizim dostluğumuzu çok çok yanlış anladılar bayaa hakkımızda dedikodu çıktı yıllarca sürdü falan.. Sonra ben bu arkadaşımı çok yakın bi kız arkadaşımla tanıştırdım (aralarını yapma amaçlı) Onlar evlenince, kızın benim çok yakın arkadaşım olduğunu öğrenince,nikah şahitleri de ben olunca afedersiniz herkez .öt oldu resmen. Şimdi evliler 8 yaşında kızları var.. Hepberaber eşli çocuklu hala kankayız. Yani demem o ki bi kafede buluşmayla 2 hediye almayla,mesajlaşmayla sevgili olunmaz. Bilip bilmeden insanların günahlarını almayınŞimdi kızlar benim iş yaptığım iki firma var birbirine çok yakın ve bu firmaların birinde benim arkadaşımın eşi çalışıyor. Uzun zamandır arkadaşım Ayşe olsun Ayşe eşinden çok dertli ilgisiz ve ev ile alakası yok bambaşka biri oldu diye üzülüp ağlıyor.Dun iş yerinden arkadaşım Ayşe'yi sordu ( çok iyi tanıyor onları) eşiyle arası nasıl diye. Bunlar bizim işyerine bikac ay önce giren elemanla her akşam karşı cafedeler bizim gordugumuzu farkedince arka caddedekine gitmeye başladılar geçen tesadüfen farkedip özel olarak ordan geçiyoruz dedi. İş yerinde ( ikisine de gün içinde gittiğim için biliyorum) ellerinde sürekli telefon diğer eliyle kapatıp mesajlasiyorlar. En son dün ikisininde farklı bahanelerle izin aldığını öğrendim .Ayşe'ye sordum eşin izinliymis hasta falan mı ? Dışardan iş almış musteride uzak bir ilçe söyledi yani akşama kadar ancak işi biter !!! Az önce bile telefonda hüngür hüngür ağlayan eşinden yana kahrolan arkadaşıma bunu nasıl soylemeliyim? Nasıl ispat edebilirim ? El ele fotoğraf yok sonuçta elimde ama herşey ortada ....Vicdan azabından ölüyorum.. ( o şerefsiz kadın da evli ve çocuğu var)
Güncelleme: arkadaşlar kadın geçen hafta bir tesbih ve kazak almış çay molasinda bize gösterdi nasıl eşime aldim diye ,şimdi o tesbih ve kazak arkadaşımın eşinin elinde ve tesbih taşımayan adam bileğinde gezdiriyor bunu... Yani kesin emin olmasam bu kadar uzulmezdim zaten.
Halen çalıştığım işyerine 15 yıl önce bi çocuk başladı.. Biz bayaa samimi olduk (o zamanlar ben sözlü gibi bişeyim uzun süreli sevgilim var) Dışarda da görüştük,sürekli yemeğe çıktık,birbirimiz için gerçekten önemli olduk,hediye de aldık,ne biliyim yolda yürürken kolkola da girdik.. Bizim işyerindeki işgüzarlar bizim dostluğumuzu çok çok yanlış anladılar bayaa hakkımızda dedikodu çıktı yıllarca sürdü falan.. Sonra ben bu arkadaşımı çok yakın bi kız arkadaşımla tanıştırdım (aralarını yapma amaçlı) Onlar evlenince, kızın benim çok yakın arkadaşım olduğunu öğrenince,nikah şahitleri de ben olunca afedersiniz herkez .öt oldu resmen. Şimdi evliler 8 yaşında kızları var.. Hepberaber eşli çocuklu hala kankayız. Yani demem o ki bi kafede buluşmayla 2 hediye almayla,mesajlaşmayla sevgili olunmaz. Bilip bilmeden insanların günahlarını almayınBoş işler peşinde koşmayın
Valla işte aralarında ne tür bişey olduğunu uzaktan pek kimse bilemez.. Eğer öpüşürken sevişirken el ele görüldülerse amenna ama yani belki dedikodu olmasın diye uzaktaki kafeye gidiyo da olabilirler?? Biz de herkese biz çok kankayız falan filan diye açıklama yapma gereği duymuyoduk açıkçası, dedikodulardan korunmak amacıyla dışardaki arkadaşlığımızı da bu tiplerin gözünden uzak yaşamaya çalışıyoduk.. Ben zaten öyle aynısı demedim ama olabilir de yani hemen yaftalamak lazım kanıt yok bişey yok ortada 3 tane dedikocudundan başkaiyi diyorsunuz da. bu hikayede alenen yaşanan bi arkadaşlık yok. dostluk yok. gizli saklı işler var. sizin hikayenizle aynı olduğunu düşünmüyorum.
Çünkü çünkü kadın aldatıldığını hisseder, anlar bilir.
csi,
ben size anlattığınız olayın daha acısını anlatayım, bir kadın düşünün aşık oluyor, söz nişan yapılıyor, çift el ele göz göze acayip aşıklar (öyle görünüyor diyelim) nikah tarihi gelip çatıyor, gelinle damat salonda nikah masasında mutlu bir evlilik için evet demek üzereyken dışarıda bir hareketlilik, mutlu çiftin ailesinden birkaç kişi, damadın arkadaşlarından bazıları gidiyor hareketlenen yere, sonra geri dönüyorlar yok birşey gelin arabalarının önünü kesen çocukların kavgası diyorlar, siz de inanıyorsunuz tabii, evlilikten 1 yıl sonra ilk bebek, çift süper mutlu, ilk çocuk 7 yaşına gelince 2. bebek mutluluk dorukta, büyük çocuk 9 küçük 2 yaşındayken bambaşka bir hadise sonrası adamın taaaaa eşiyle nişanlandığı zamandan beri başka bir kadınla beraber olduğu, o kadını eşiyle yaşadığı, adamın kendi annesinin evine götürdüğü, evli olduğu kadının kardeşleri, adamın kendi annesinin ve kardeşlerinin de bu ilişkiden haberdar olduğu bombası düşüyor gündeme, sonra öğreniyorsunuz ki aslında kadında biliyor hissediyormuş ama çocuklar var diye sesini çıkarmıyormuş, aralarındaki çok başka nedenlerden boşandılar ama kadının boşanma sebebi arasında aldatılması yoktu maalesef
Bazen düşünüyorum aklım almıyor gerçekten, bir kadın kendi evini, kendi düzenini bilir, eşinin tavırlarından anlar, bir gecelik ilişkileri yakalamak belki daha zordur ama uzun soluklu aldatmaları bilmemek yakalamamak imkansız gibi birşey.
Düzenim var bir elim yağda bir elim balda Çoluk çocuğun var meşru olan benim. Gayri meşru sevgilisiyle bir yere kadar haftada ayda birde yatak odaları 10 dakikalığına canlanırsa oldu bitti çok çakal kadın için
Valla devir öyle olduki sanki sevgilisi olmayan evli adam yok gibi geliyor. Herkes doyumsuz herkes mutsuz mutluluk dışarıda.sanki algı bu.
Kadınlar da çakallık yaptıklarını zannedip aman bana dokunmayan yılan bin yaşasın der 2.ci çocuğuda iki arada bir derede kandırarak yapar oh. Boşanma ihtimali çok zor olan adamı iyice kitler.
Ama her kadın düzenli ilişkisi sevgilisi olan kocasının farklılıklarını görmezmi hissetmez mi alla sen Bu kadar mı salak duruyoruz.
Hiç bir şey anlatmayın hangi cafeye gidiyorlarsa sizde o cafeye kahve içmeye davet edin arkadaşınızı kendi gözleriyle görsün
Böyle bir durumu hiç yaşamamış bir kadın şüphe etse bile yakistiramiyor. Arada güven var kocan o senin el değil.Ayrıca kadın hissiyatı güçlüdür .Aldatildiginida, aptal yerine kondugunuda anlar .Anladığı halde bir şey yapmıyorsa boşanmaya niyeti yok demek ki .Su durumda arkadaş ne hakla karissin acaba ?
Bak arkadaşım istisnalar kaideyi bozmaz.Bu tür örnekler olsada bir kadın ve bir erkek hergun görüşüp hediyelesip sevgili gibi samimi bir şekilde arkadas olamaz... Eğer tek sorun onların görüşmesi olsaydı dediğiniz gibi olabilirdi. Evliliği berbat halde cinsel hayatı aylardır hiç yok tamamen iletişim bitmiş durumda ki bunları gormeden ilk bildiğim şey arkadaşımın ağlayıp eşinden evliliğinden şikayet etmesiydi. Geri kafalı diyebilirsiniz bana belki ama ben eşimin böyle bir arkadaşı olsun istemeyecegim için bende böyle bir arkadaslik kurmazdim.Sizin için sözüm yok istisnalar kaideyi bozmazHalen çalıştığım işyerine 15 yıl önce bi çocuk başladı.. Biz bayaa samimi olduk (o zamanlar ben sözlü gibi bişeyim uzun süreli sevgilim var) Dışarda da görüştük,sürekli yemeğe çıktık,birbirimiz için gerçekten önemli olduk,hediye de aldık,ne biliyim yolda yürürken kolkola da girdik.. Bizim işyerindeki işgüzarlar bizim dostluğumuzu çok çok yanlış anladılar bayaa hakkımızda dedikodu çıktı yıllarca sürdü falan.. Sonra ben bu arkadaşımı çok yakın bi kız arkadaşımla tanıştırdım (aralarını yapma amaçlı) Onlar evlenince, kızın benim çok yakın arkadaşım olduğunu öğrenince,nikah şahitleri de ben olunca afedersiniz herkez .öt oldu resmen. Şimdi evliler 8 yaşında kızları var.. Hepberaber eşli çocuklu hala kankayız. Yani demem o ki bi kafede buluşmayla 2 hediye almayla,mesajlaşmayla sevgili olunmaz. Bilip bilmeden insanların günahlarını almayınBoş işler peşinde koşmayın
adi insanlarrr aldatan aldanirmis bence bak arkadsina de en azindan ispat edemezsen icine supe. girerse yakalar ki bir kadin yetr ki supelensinŞimdi kızlar benim iş yaptığım iki firma var birbirine çok yakın ve bu firmaların birinde benim arkadaşımın eşi çalışıyor. Uzun zamandır arkadaşım Ayşe olsun Ayşe eşinden çok dertli ilgisiz ve ev ile alakası yok bambaşka biri oldu diye üzülüp ağlıyor.Dun iş yerinden arkadaşım Ayşe'yi sordu ( çok iyi tanıyor onları) eşiyle arası nasıl diye. Bunlar bizim işyerine bikac ay önce giren elemanla her akşam karşı cafedeler bizim gordugumuzu farkedince arka caddedekine gitmeye başladılar geçen tesadüfen farkedip özel olarak ordan geçiyoruz dedi. İş yerinde ( ikisine de gün içinde gittiğim için biliyorum) ellerinde sürekli telefon diğer eliyle kapatıp mesajlasiyorlar. En son dün ikisininde farklı bahanelerle izin aldığını öğrendim .Ayşe'ye sordum eşin izinliymis hasta falan mı ? Dışardan iş almış musteride uzak bir ilçe söyledi yani akşama kadar ancak işi biter !!! Az önce bile telefonda hüngür hüngür ağlayan eşinden yana kahrolan arkadaşıma bunu nasıl soylemeliyim? Nasıl ispat edebilirim ? El ele fotoğraf yok sonuçta elimde ama herşey ortada ....Vicdan azabından ölüyorum.. ( o şerefsiz kadın da evli ve çocuğu var)
Güncelleme: arkadaşlar kadın geçen hafta bir tesbih ve kazak almış çay molasinda bize gösterdi nasıl eşime aldim diye ,şimdi o tesbih ve kazak arkadaşımın eşinin elinde ve tesbih taşımayan adam bileğinde gezdiriyor bunu... Yani kesin emin olmasam bu kadar uzulmezdim zaten.
Siz yine de gözünüzle görmeden kimsenin günahını almayın. Belki o da bi istisnadırBöyle bir durumu hiç yaşamamış bir kadın şüphe etse bile yakistiramiyor. Arada güven var kocan o senin el değil.
Bak arkadaşım istisnalar kaideyi bozmaz.Bu tür örnekler olsada bir kadın ve bir erkek hergun görüşüp hediyelesip sevgili gibi samimi bir şekilde arkadas olamaz... Eğer tek sorun onların görüşmesi olsaydı dediğiniz gibi olabilirdi. Evliliği berbat halde cinsel hayatı aylardır hiç yok tamamen iletişim bitmiş durumda ki bunları gormeden ilk bildiğim şey arkadaşımın ağlayıp eşinden evliliğinden şikayet etmesiydi. Geri kafalı diyebilirsiniz bana belki ama ben eşimin böyle bir arkadaşı olsun istemeyecegim için bende böyle bir arkadaslik kurmazdim.Sizin için sözüm yok istisnalar kaideyi bozmaz
bu da enteresan bir bakis açısı. adam belki profesyonel, karisina da ilgi alaka süper. neyse ben kaçıyorum, inşallah cevremde bu tarz dusunen insanlar yokturAldatılan kadın bir şeyler hisseder .Onlarca aldatılan kadına arkadaşları mi söylüyor eşin seni aldatıyor diye .
Şimdi kızlar benim iş yaptığım iki firma var birbirine çok yakın ve bu firmaların birinde benim arkadaşımın eşi çalışıyor. Uzun zamandır arkadaşım Ayşe olsun Ayşe eşinden çok dertli ilgisiz ve ev ile alakası yok bambaşka biri oldu diye üzülüp ağlıyor.Dun iş yerinden arkadaşım Ayşe'yi sordu ( çok iyi tanıyor onları) eşiyle arası nasıl diye. Bunlar bizim işyerine bikac ay önce giren elemanla her akşam karşı cafedeler bizim gordugumuzu farkedince arka caddedekine gitmeye başladılar geçen tesadüfen farkedip özel olarak ordan geçiyoruz dedi. İş yerinde ( ikisine de gün içinde gittiğim için biliyorum) ellerinde sürekli telefon diğer eliyle kapatıp mesajlasiyorlar. En son dün ikisininde farklı bahanelerle izin aldığını öğrendim .Ayşe'ye sordum eşin izinliymis hasta falan mı ? Dışardan iş almış musteride uzak bir ilçe söyledi yani akşama kadar ancak işi biter !!! Az önce bile telefonda hüngür hüngür ağlayan eşinden yana kahrolan arkadaşıma bunu nasıl soylemeliyim? Nasıl ispat edebilirim ? El ele fotoğraf yok sonuçta elimde ama herşey ortada ....Vicdan azabından ölüyorum.. ( o şerefsiz kadın da evli ve çocuğu var)
bu da enteresan bir bakis açısı. adam belki profesyonel, karisina da ilgi alaka süper. neyse ben kaçıyorum, inşallah cevremde bu tarz dusunen insanlar yoktur
iyi de bacım konu sahibi mahallenin ahlak bekçisi mi..dimi isteyen istediğini yapsın o aşağılık adam karisini aldatsin o aşağılık kadın da kocasını.... Aşk meşk olayı olduğu için hassas konu olur ve dürüstlük ve namus kenara itilir. Kadın aptal yerine konmus konmamis ne onemi varki. sonucta karsidaki de kadin. Sizin basiniza gelse derdiniz galiba aaa hassas konu.sanane bacim kocam o kadini sevmis begenmis sevismisler olabilir aaaaaaa (burda el cenede olacak)
angelo bianco beğenmiş heheheiyi de bacım konu sahibi mahallenin ahlak bekçisi mi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?