Konu Erkek kardeşim …

Güya 70 altı da personel de alınmıyor hala daha olmaz olmaz olmaz siz de bu kafayla devam edin
Konuma da ısrarla yazıp yazıp durmayın aynı şeyleri olmaz denilen her şey oluyor .
Benim sorduğum sorunun cevabı bu değil 😄
Kardeşiniz nereden mezun sadece bunu merak ettim, akademik kadroya KPSS puanı ile girmeye çalışan bir yüksek mühendisin❗ diplomasının sahte olduğunu düşünüyorum 🤣🤣🤣

Herkesin yas tutma süreci farklı belki ayrıca belki de psikoloğa gitmeli diye yazdığım yorumlar da var yazmak için yazıyorsunuz bazılarınız 3 kişi beğensin de sevineyim derdi sizin ki .

Yoo sevinmek için değil. Para alıyoruz biz beğeni başına.

Benim sorduğum sorunun cevabı bu değil 😄
Kardeşiniz nereden mezun sadece bunu merak ettim, akademik kadroya KPSS puanı ile girmeye çalışan bir yüksek mühendisin❗ diplomasının sahte olduğunu düşünüyorum 🤣🤣🤣
Bende sizi görmezden gel seçeneği ile uğurluyorum haddini aşan konuşmalar 😂

Sana cevap verme zorunluluğum olduğunu düşünmüyorum iyi günler dedikçe bir tartışma bir şeyler peşindesin istiyorsun ki mahalle ağzı ile senle kavga edeyim ben gördüm diyorsam görmüşümdür göz ardı ediyorum sizi istediğinizi yazın .

Güya 70 altı da personel de alınmıyor hala daha olmaz olmaz olmaz siz de bu kafayla devam edin
Konuma da ısrarla yazıp yazıp durmayın aynı şeyleri olmaz denilen her şey oluyor .
Screenshot_20260428_183854_ChatGPT.webp

Belki artık ikna olursunuz 🫠
Türkiye'de hiçbir üniversite yüksek lisans için kpss şartı aramaz. Bu konu tartışmaya açık bile değil.

Eki Görüntüle 3728953
Belki artık ikna olursunuz 🫠
Türkiye'de hiçbir üniversite yüksek lisans için kpss şartı aramaz. Bu konu tartışmaya açık bile değil.

Aramaz normalde ama her türlü ilanı açabilir ben bunu savunuyorum artık olmaz demiyorum her şey olur .
Ben zaten başka şeylerden söz ederken 3-5 beğeni alma derdinde olan insan kendi küçümseme derdine girdi
bende biliyorum ALES YDS veyahut bölüm branşından başarı ile alınabileceğini ama oldu
neyse

Kardeşi bunları ayakta uyutuyor. Dediğim gibi mülakata bile gitmemiştir
Bomboş konuşmak için konuşuyorsun profilimden gitmeyi tercih et mesela negatif enerji saçtın yani.
İstenmediği yerde bu kadar yorum yapan insana da ne denir bilirsiniz .
Seni de göz ardı ediyorum öyle arkadan konuşmaya devam edebilirsin .

Aramaz normalde ama her türlü ilanı açabilir ben bunu savunuyorum artık olmaz demiyorum her şey olur .
Ben zaten başka şeylerden söz ederken 3-5 beğeni alma derdinde olan insan kendi küçümseme derdine girdi
bende biliyorum ALES YDS veyahut bölüm branşından başarı ile alınabileceğini ama oldu
neyse
Eğer olmuş olsaydı yapay zeka bunu bulurdu.
Kardeşimiz sizi kandırmış boşuna inatlaşmayın kabul edin.

İşin içinde birisi olarak söyleyeyim akademik kadro atamalarında kpss kullanılmaz eger o üniversite kpss ile almış ise dava açın ya da bize üniversite ismi söyleyin millet emsal olması için dava açsın

Kardeşi bunları ayakta uyutuyor. Dediğim gibi mülakata bile gitmemiştir
Eğer olmuş olsaydı yapay zeka bunu bulurdu.
Kardeşimiz sizi kandırmış boşuna inatlaşmayın kabul edin.
Ay hanımlar boşuna uğraşmayın kandırıldığı falan yok. Kendisi söylemiş gözlerimle gördüm ilanı da başvuruyu da diye. Göz göre göre yalan söylüyor. Kardeşi konu sahibini kandırmıyor, konu sahibi bizi kandırmaya çalışıyor 😀 başta cahillik yaptı, şu an R yapamıyo işte :D

Ay hanımlar boşuna uğraşmayın kandırıldığı falan yok. Kendisi söylemiş gözlerimle gördüm ilanı da başvuruyu da diye. Göz göre göre yalan söylüyor. Kardeşi konu sahibini kandırmıyor, konu sahibi bizi kandırmaya çalışıyor 😀 başta cahillik yaptı, şu an R yapamıyo işte :D

Göz ardı direk … cahille muhabbet onları görmezden gelerek kesilir bu arada iyi
Akşamlar .

Üzüldüm.Gayreti elden bırakmasın .Elbet bir kapı açılır .Sizde mümkün olduğu kadar destek olun manevi olarak.Elbet inşallah bir yol açılır ve açılacaktır bence .Kendini bırakmasın nasıl okulu kazanıp bitirdiyse nasıl göz nuru döktüyse böyle bir olumsuzluk yasanasina rağmen ben bunu da aşarım diye kendini ikna etsin.Hem olumlu konuşun sizde mümkünse .Evlilik yanlış olur şu aşamada .Onun yerine o konmaz

Back
X