Konu Erkek kardeşim …

Madem kendinizden bu kadar eminsiniz hangi üniversite olduğunu söyleyin. Yükseköğretim Kanunu’na aykırı davrandıkları için YÖK’e şikayet edicem.

Tek şikayet etmeyi düşünen ya da düşünmüş kişi siz değilsiniz zamanında konuşuldu bunlar konunun özü de bu değil ayrıca .

Abiniz 2 yıllık MYO bu 4 yilliga tamamlayıp mi yüksek mühendis ! oldu acaba?
Yazdıklarınız hiç mantıklı değil

Hala uzatıyorsunuz ? Aynen 1 yıl okudu mühendis oldu hatta 😂 abim de değil kardeşim
Sizin de tavrınız hiç mantıklı değil
İyi günler

Sizi korkutmak istemiyorum ama bir psikologla görüştürün derim babamın bir akrabasının oğlu bu hafta intihar etti 26 yaşında iş bulamıyorum diye illaki başka sebepler vardır. Eğer çok içine kapandıysa normalde böyle değilse bir yardım alın.

Üzücü olmuş Allah rahmet eylesin

Allah korusun ya herkesi

Tek şikayet etmeyi düşünen ya da düşünmüş kişi siz değilsiniz zamanında konuşuldu bunlar konunun özü de bu değil ayrıca .
Tamam ben anlayacağımı anladım. Bir şey aramanıza gerek yok. Konunun özüyle bu mevzu doğrudan ilgili çünkü kardeşiniz kendini mağdur göstermek için size “kpss puanım çok yüksek ama almadılar, kadın alacağız dediler” demiş olabilir. Veya başvurduğu pozisyon kendi alanıyla tamamen alakasız idari veya teknik personel alımı olabilir (idari veya teknik personeller akademisyen olmadığı için kpssyle alınıyor). Ama size akademisyenlik için başvurdum demiş olabilir. Bir akademisyen için kpss şartı aranmaz kabul etmeseniz de.

Ne yazdığımı falan unutmadım bazılarınız gerçekten üstten ve böyle azarlar şekilde konuşmaya çalışıyor ve konuşuyor çoğu konu yorumda görüyorum

İşe GİREMEDİ DEĞİL girmedi demişim mesela kendini oyunlara dışarıya adadı demişim
Şu an ki durumundan memnun veya değil bu altta yatan sebepten üzgün oluşu başladı demişim

Kardeşim olduğu için üzüldüm herkesin üzüldüğü şey derece ve durum farklıdır nihayetinde .

İşe girmemiş, çünkü işi var adamın. İyi para kazanıyor diyorsunuz. İş yapmadan, çalışmadan para kazanmanın yolu var da biz mi bilmiyoruz?
İlla sizin standartlarınıza göre 8-17, 9-18 mi çalışması lazım?
İyi para dediğiniz kafede içeceği kahvenin parası, cep harçlığı kadar bir miktar mı yoksa?

Beni erkek olduğum için elediler, iki kadından birini alacaklarmış, çok üzüldüm ve aşamıyorum mu diyor size? Kim buna 1 sene boyunca üzülür ki iyi para kazandığı bir işi olduğu halde?
Acaba siz konu farklı seyreder diye düşündünüz de umduğunuzu mu bulamadınız?

İşe girmemiş, çünkü işi var adamın. İyi para kazanıyor diyorsunuz. İş yapmadan, çalışmadan para kazanmanın yolu var da biz mi bilmiyoruz?
İlla sizin standartlarınıza göre 8-17, 9-18 mi çalışması lazım?
İyi para dediğiniz kafede içeceği kahvenin parası, cep harçlığı kadar bir miktar mı yoksa?

Beni erkek olduğum için elediler, iki kadından birini alacaklarmış, çok üzüldüm ve aşamıyorum mu diyor size? Kim buna 1 sene boyunca üzülür ki iyi para kazandığı bir işi olduğu halde?
Acaba siz konu farklı seyreder diye düşündünüz de umduğunuzu mu bulamadınız?

Gerçekten iyi kazandığı için iyi kazanıyor diyorum defalarca karşıma alıp konuştuğumda da çok hazırlandığını uğraştığını bildiğim için böyle beklemiyordum o zamandan beri iç sıkıntılarım var bu konudan ötürü vs dediği için konu bu yani konunun bu olduğunu dile getirdiği için bu

Konu farklı seyretse bir şey olmaz ki bir şey de ummuyorum bu konuda bunları yaşayan var mı çevresinde erkek olup böyle üzülen var mı diye konuyu açtım
Yoksa umduğum yazılsa yazılmasa diye bir şey yok

Tamam ben anlayacağımı anladım. Bir şey aramanıza gerek yok. Konunun özüyle bu mevzu doğrudan ilgili çünkü kardeşiniz kendini mağdur göstermek için size “kpss puanım çok yüksek ama almadılar, kadın alacağız dediler” demiş olabilir. Veya başvurduğu pozisyon kendi alanıyla tamamen alakasız idari veya teknik personel alımı olabilir (idari veya teknik personeller akademisyen olmadığı için kpssyle alınıyor). Ama size akademisyenlik için başvurdum demiş olabilir. Bir akademisyen için kpss şartı aranmaz kabul etmeseniz de.

Sizin doğrunuz size benim bana benim görüdğim bana sizin anladığınız size .
Kabul etmeseniz de etmeseniz de deyip durmayın .
Mağdur mu gösterdi öyle denilmedi ni bunu bi o bilir ama böyle böyle kızları alacağız denmesini ben şaşırmadım , bu gayet olabilir durum diyorum .

Ne yazdığımı falan unutmadım bazılarınız gerçekten üstten ve böyle azarlar şekilde konuşmaya çalışıyor ve konuşuyor çoğu konu yorumda görüyorum

İşe GİREMEDİ DEĞİL girmedi demişim mesela kendini oyunlara dışarıya adadı demişim
Şu an ki durumundan memnun veya değil bu altta yatan sebepten üzgün oluşu başladı demişim

Kardeşim olduğu için üzüldüm herkesin üzüldüğü şey derece ve durum farklıdır nihayetinde .

Butun bunlar sizin fikirleriniz, uzgun oldugu sonucuna nerden vardiniz ... Koca adam 1 yil onceki is gorusmesine takilmamistir emin olun. isi zaten var, parasi var diyorsunzu keyfi yerinde ofise gitmeyi de istemiyordur onun yerine evde oturup popo buyutmeyi secmistir. ben sizi anladim bu sekilde hareketsiz, izole bir hayat yasamasi sizi uzuyor analadigim kadariyla, haklisiniz da ama cok sayida muhendis erkek bu sekilde yasiyor artik, sabahtan aksama bilgisayar basinda, hareketsiz, hantal ve fazla kilolu bedenlere sahip ... sizin yapabaileceginzi bir sey yok.

Butun bunlar sizin fikirleriniz, uzgun oldugu sonucuna nerden vardiniz ... Koca adam 1 yil onceki is gorusmesine takilmamistir emin olun. isi zaten var, parasi var diyorsunzu keyfi yerinde ofise gitmeyi de istemiyordur onun yerine evde oturup popo buyutmeyi secmistir. ben sizi anladim bu sekilde hareketsiz, izole bir hayat yasamasi sizi uzuyor analadigim kadariyla, haklisiniz da ama cok sayida muhendis erkek bu sekilde yasiyor artik, sabahtan aksama bilgisayar basinda, hareketsiz, hantal ve fazla kilolu bedenlere sahip ... sizin yapabaileceginzi bir sey yok.
Genel olarak üzülüyorum evet onu üzgün gördüğümden üzülüyorum aslında , teşekkürler yorumunuz için

Sizin doğrunuz size benim bana benim görüdğim bana sizin anladığınız size .
Kabul etmeseniz de etmeseniz de deyip durmayın .
Mağdur mu gösterdi öyle denilmedi ni bunu bi o bilir ama böyle böyle kızları alacağız denmesini ben şaşırmadım , bu gayet olabilir durum diyorum .
Sizin doğrunuz size benimki banalık bir şey yok ki. Ben kişisel bir fikir söylemedim. Olanı söyledim. Söylediğim şey Türkiyenin başkenti Ankara gibi bir bilgi. Siz hayır Türkiyenin başkenti Konya diye tutturuyorsunuz şu an. Belki biraz gözünüz açılır dedim ama siz kardeşinize koşulsuz şartsız inanmaya devam edebilirsiniz 🙋🏻‍♀️

Bulabilsem gördüğümü atacağım zaten dedim bakıyorum 1 saattir falan
Yazmak için yazmayın sadece ya .
Kardeşinizin başvuru yaptığı yeri yazıp şartları aratırsanız paylaşılan yazı eski de olsa çıkar.

Sizin doğrunuz size benimki banalık bir şey yok ki. Ben kişisel bir fikir söylemedim. Olanı söyledim. Söylediğim şey Türkiyenin başkenti Ankara gibi bir bilgi. Siz hayır Türkiyenin başkenti Konya diye tutturuyorsunuz şu an. Belki biraz gözünüz açılır dedim ama siz kardeşinize koşulsuz şartsız inanmaya devam edebilirsiniz 🙋🏻‍♀️
Gözümü siz mi açacaksınız ? Üstten üstten yazdıklarınızla mesela ben koşulsuz şartsız güveniyorum da dememişim ayrıca sadece bir yere kıvılcım atıp insanlar oraya yönelsin diye yazdığınız şey bu sizin 😂 çoğu konuda yapılan gibi

Ben yukarıda bir çok mesajda belki de gizledikleri vardır belki de demedikleri vardır diye belirtmişim zaten güvendiğim şey tembel olmadığı .
Sadece algı için algı yapmayın

Üniversite ile başvuruyu ve şartları arattım ama çıkmadı ya
O zaman yoktur. İnternette en eski gönderi bile arşiv olarak tutulur. Mezun olduğum üniversiteden notlarımın ilanları bile sayfa sayfa duruyor doğru şekilde aratmayı bilince.
Yanlış görmüş olabilirsiniz, yanlış hatırlıyor olabilirsiniz, kardeşiniz yanlış aktarmış olabilir aman ha kpss ha ales adı üstünde sınav diye isimlendirmesine takılmamış olabilirsiniz. Ama yok bunlardan biri yerine ısrarla kaç kişinin söylediği şeye itiraz ediyorsunuz ve çıktıyı da bulamıyorsunuz.

Kardeşiniz çalışmayı sevmiyor, 27 yaşında koca adam evde oturmayı tercih ediyorsa tembeldir net. Günlük işlerle nereye kadar? Sizin üzüldüğünüzün çeyreği kadar üzülmüyordur ve muhtemelen diğer arkadaşların da dediği gibi size bu konuda yalan söyledi.

O zaman yoktur. İnternette en eski gönderi bile arşiv olarak tutulur. Mezun olduğum üniversiteden notlarımın ilanları bile sayfa sayfa duruyor doğru şekilde aratmayı bilince.
Yanlış görmüş olabilirsiniz, yanlış hatırlıyor olabilirsiniz, kardeşiniz yanlış aktarmış olabilir aman ha kpss ha ales adı üstünde sınav diye isimlendirmesine takılmamış olabilirsiniz. Ama yok bunlardan biri yerine ısrarla kaç kişinin söylediği şeye itiraz ediyorsunuz ve çıktıyı da bulamıyorsunuz.
Açıkçası “ales diyeceğime yanlışlıkla kpss demişim” demesini bekledim ben de ama gözlerimle gördüm kpss yazıyordu ilanda diyor ve aşırı ısrarcı. Kardeşi öyle aktardıysa ona güvenerek ısrar etmiş olabilir.

Back
X