Konu Erkek kardeşim …

Kardeşiniz çalışmayı sevmiyor, 27 yaşında koca adam evde oturmayı tercih ediyorsa tembeldir net. Günlük işlerle nereye kadar? Sizin üzüldüğünüzün çeyreği kadar üzülmüyordur ve muhtemelen diğer arkadaşların da dediği gibi size bu konuda yalan söyledi.
Ne gibi günlük iş ? Oyun yazılımı yağıyor iyi para kazanıyor ben ama üzüntüsüne üzülüyorum diyorum
Evde oturmayı tercih ediyorsa tembeldir diyorsunuz 😂😂😂 ben evde oturuyor nerede dedim ya dkdjdjdjjdjd

Açıkçası “ales diyeceğime yanlışlıkla kpss demişim” demesini bekledim ben de ama gözlerimle gördüm kpss yazıyordu ilanda diyor ve aşırı ısrarcı. Kardeşi öyle aktardıysa ona güvenerek ısrar etmiş olabilir.
Konunun bu kadar uzaması tamamen inat bence. Oyun başından kalkmıyor, işe girmiyor falan ayrıntılarını kendi verdi sonra giremiyor girmiyor farkına takılıyor. Evde oturuyor oyun başında diye tanıtılan adamı sabah akşam oyun kodluyor ve para kazanıyor diye anlayamadık ya yazık bize.

Konunun bu kadar uzaması tamamen inat bence. Oyun başından kalkmıyor, işe girmiyor falan ayrıntılarını kendi verdi sonra giremiyor girmiyor farkına takılıyor. Evde oturuyor oyun başında diye tanıtılan adamı sabah akşam oyun kodluyor ve para kazanıyor diye anlayamadık ya yazık bize.
İnatla falan alakası yok o detayı yazmamak benim hatam dedim zaten ısıtıp ısıtıp aynı şeyleri söylenince inat olmuyor ben kendi bildiğim kardeşimi bazı yönlerini savununca inat mı oluyor okey
Kim ne anlıyorsa yazı da yazdıklarımda da ortada

Sonraki sayfalarda bahsettiği gibi biriyse konuda dert edilecek bir şey yokmuş aslında. Dümdüz home office çalışan bir mühendismiş çocuk. Güzel para da kazanıyormuş. Her şey bu kadar yolundaysa insanlar ne tavsiye verecek anlamadım.

Ne gibi günlük iş ? Oyun yazılımı yağıyor iyi para kazanıyor ben ama üzüntüsüne üzülüyorum diyorum
Evde oturmayı tercih ediyorsa tembeldir diyorsunuz 😂😂😂 ben evde oturuyor nerede dedim ya dkdjdjdjjdjd
Tamam hanımefendi, oyun yazmaya devam etsin, size laf anlatılmaz. Kardeşinizin keyfi gayet yerinde gözüküyor, siz kendi hayatınıza odaklanın bence.

Tüm yazdıklarım ortada 120 e yakın belki fazla yorum gelmiş kim hangi yere denk gelirse oraya hak verecek hayatta böyledir zaten ben şu şu şeyleri dememişim bu hata bende bir de tembel olmadığını düşünüyorum hal hareketleri ve davranışlarından diyorum elbette yalanı da olabilir belki gizledikleri de ama yazdığım şeyler de ortada daha üstüne bir şey demeye gerek yok ki okuyan okur yorumunu yapan yapar ben aynı şeylere cevap vermek istemiyorum
Yorumda bulunan herkese teşekkürler

Sonraki sayfalarda bahsettiği gibi biriyse konuda dert edilecek bir şey yokmuş aslında. Dümdüz home office çalışan bir mühendismiş çocuk. Güzel para da kazanıyormuş. Her şey bu kadar yolundaysa insanlar ne tavsiye verecek anlamadım.
İlk yapılan yorumlarda çalışmak istemiyor tembel vb yorumlar gelince olay olduğu yerden koptu
Üzgün olup olmaması bu kadar süre bana göre mantıksız bunu çevresinde yaşayan var mı ya da bu konuda fikir veren var mı anlamında açmıştım konuyu

Ya zaten konuyu okuyunca direkt akademisyenlik olmayınca kendini eve kapatmış bir genç adam izlenimi oluşuyor. Eee evden çalışıyormuş, iyi de kazanıyormuş, o halde konu sahibinin derdi ne onu anlamadım.

Ya zaten konuyu okuyunca direkt akademisyenlik olmayınca kendini eve kapatmış bir genç adam izlenimi oluşuyor. Eee evden çalışıyormuş, iyi de kazanıyormuş, o halde konu sahibinin derdi ne onu anlamadım.
Hayatından sanki memnun değil gibi hissediyorum konuştukları ile bana karşı kurduğu cümlelerle birlikte olay bu yani o olaya istinaden böyle konuşuyor ve kendi içine istedikleri olmamış gibi kapalı
Sorun ne diye sorulunca da bu olaydan sonra artık hevesim yok içime dert oldu gibi şeyler dediği için konu böyle

Hayatından saki memnun değil gibi hissediyorum konuştukları ile bana karşı kurduğu cümlelerle birlikte olay bu yani o olaya istinaden böyle konuşuyor ve kendi içine istedikleri olmamış gibi kapalı
O zaman psikolog ve ya psikiyatriste gidecek, sizin yapabileceğiniz bir şey yok ki bu konuda.

Yalan söylüyosunuz. Ben teknik olarak mümkün olmadığını söylüyorum farazi konuşmuyorum. Kanıtlamak isterseniz hangi üniversite olduğunu söyleyebilirsiniz. Ben de kusura bakmayın demek ki kendi kendilerine usule aykırı şartlar getirmişler bilmiyordum derim

boşuna uğraşma kardeşi yalan söylemiş işte. bu kadrolara hadi torpil süreçte yok diyelim erkekleri alırlar karşılaştığım durumların hepsi böyleydi. dediğim gibi mülakata bile gitmemiştir yalan söylemiş

Ne kadar kolay insanlara yalan söylüyorsunuz vs demeniz ya , fikrinizi belirttiniz sağolun ama sizin ki artık sadece tartışma yönüne döndü ben öyle mesaj gelsin bi de ben cevap yapıştırayım dur bakalım ne yazacak heh şuna da cevap vereyim diyebilecek bir insan değilim
Fikriniz için sağolun gerisi sadece tartışma yaratmak .
İyi günler

ya bak öyle bir ilanı arıyorsun bulamıyorsun ama YOK. Çünkü araştırma görevlisi alımlarında kpss şartı yok.

kpss puanı bir mühendise göre çok düşük.

ales puanı kaç? muhtemelen o da düşük. 90+ yetmiyor en az 90 ales 90 yds artı referans gerek.

anlamıyorsunuz inatla.

ben evde oturuyor nerede dedim ya
aşağıda oku bak kendin yazmışsın. en azından ben yanlış aktarmışım de. bu kadar kişiyi salak yerine koymaya gerek yok. insanlar da okuduğuna yorum yapıyor.
bu durum 1 senedir onu çok üzüyor işe de girmedi keyfi de yok sadece kendini oyunlara ve dışarıya adadı .
Aile işlerimizi yönettiğimiz işler de var onlara da girmek istemiyor , çalışmak istemiyor gibi de algılanmasın çünkü sorumluluk sahibi birisi sadece gerçekten içine kapandı .
bence siz sandınız ki kardeşine hak verilecek, acınacak. insanlar eleştirince bi anca çok çalışan parasını kazanan biri oldu nedense. bu şey gibi diğer konularda eşlerini bi anca canım kocam diye savunan insanlar gibi.

bu arada eğer bir firmaya çalışmıyorsa, kendi oyununu yazıp çok para kazanması da çok mümkün değil.

aşağıda oku bak kendin yazmışsın. en azından ben yanlış aktarmışım de. bu kadar kişiyi salak yerine koymaya gerek yok. insanlar da okuduğuna yorum yapıyor.

bence siz sandınız ki kardeşine hak verilecek, acınacak. insanlar eleştirince bi anca çok çalışan parasını kazanan biri oldu nedense. bu şey gibi diğer konularda eşlerini bi anca canım kocam diye savunan insanlar gibi.

bu arada eğer bir firmaya çalışmıyorsa, kendi oyununu yazıp çok para kazanması da çok mümkün değil.
Oturuyor yazısı nerede hani ? Bari alıntı yapıyorsunuz dediğim bir
Şeyi alıntı yapın , kimse de kimseye acıyamaz kimse kimseden üstün değil
Hak verilir derdiyle de yazmadım kimseyi salak yerine koyduğumda yok
Bilmediğin konuda da çok kazanması mümkün değil demen 😂 en haklı yorumu bulan en araştıran en gözlemleyen sensin aynen Hıhı
İyi
Günler

Oturuyor yazısı nerede hani ? Bari alıntı yapıyorsunuz dediğim bir
Şeyi alıntı yapın , kimse de kimseye acıyamaz kimse kimseden üstün değil
Hak verilir derdiyle de yazmadım kimseyi salak yerine koyduğumda yok
Bilmediğin konuda da çok kazanması mümkün değil demen 😂 en haklı yorumu bulan en araştıran en gözlemleyen sensin aynen Hıhı
İyi
Günler
kendini içine kapadı oyuna ve dışarı adadı demek çok çalışıyor mu demek senin için? benim ne iş yaptığımı biliyor musun ki bilmediğin konu diyorsun? gerçekten çok zorsun ya. bu kadar insan haksız bi sen haklısın he herkes yanlış anlamış seni tüh.
mükemmel harika çook kazanan kardeşin akademisyen olmadığı için emziği alınmış bebe gibi ağlamaya devam etsin madem bi 10-20 sene daha. sen de üzülmeye devam. sana da iyi günler.

kendini içine kapadı oyuna ve dışarı adadı demek çok çalışıyor mu demek senin için? benim ne iş yaptığımı biliyor musun ki bilmediğin konu diyorsun? gerçekten çok zorsun ya. bu kadar insan haksız bi sen haklısın he herkes yanlış anlamış seni tüh.
mükemmel harika çook kazanan kardeşin akademisyen olmadığı için emziği alınmış bebe gibi ağlamaya devam etsin madem bi 10-20 sene daha. sen de üzülmeye devam. sana da iyi günler.
Bomboş bir yorum benim açımdan ben yanlışı da doğruyu da söylemişim gelip gelip bilmediğin bir şey hakkında evde oturuyor demişsin diye alıntı getiriyorsun alıntıda öyle bir şey bile dememişim neyi anlatıyorsun ? 😂 Ben zorum sen kolay mısn kimse de kendine bir şey kondurmuyor ben anlamadım klavyede statü iş ve ağız mo yarıştıralım yani
İyi günler

Gözümü siz mi açacaksınız ? Üstten üstten yazdıklarınızla mesela ben koşulsuz şartsız güveniyorum da dememişim ayrıca sadece bir yere kıvılcım atıp insanlar oraya yönelsin diye yazdığınız şey bu sizin 😂 çoğu konuda yapılan gibi

Ben yukarıda bir çok mesajda belki de gizledikleri vardır belki de demedikleri vardır diye belirtmişim zaten güvendiğim şey tembel olmadığı .
Sadece algı için algı yapmayın
KPSS yazan ve bunda ısrar eden sizsiniz. Türkiye de lisans mezunu olan herkes akademik kadroya KPSS ile alım yapılamayacağını biliyor ama siz ve kardeşiniz bilmiyorsunuz.

Gerçekten iyi kazandığı için iyi kazanıyor diyorum defalarca karşıma alıp konuştuğumda da çok hazırlandığını uğraştığını bildiğim için böyle beklemiyordum o zamandan beri iç sıkıntılarım var bu konudan ötürü vs dediği için konu bu yani konunun bu olduğunu dile getirdiği için bu

Konu farklı seyretse bir şey olmaz ki bir şey de ummuyorum bu konuda bunları yaşayan var mı çevresinde erkek olup böyle üzülen var mı diye konuyu açtım
Yoksa umduğum yazılsa yazılmasa diye bir şey yok

Konuyu evde yan gelip yatıyormuş gibi açmışsınız.
Bu kadar üzülüyorsa, iç sıkıntılarım var diyorsa bir psikiyatriste gitmeli. İnsanın en sevdiklerini kaybettiğinde yaşadığı yas süreci için bile 1-1,5 seneyi normal kabul ediyor doktorlar. Sağlıklı olan kimse bir işe giremediği için 1 sene yas tutmaz.
Aileniz oğullarına evlilik baskısı yapmak yerine iyi bir doktora gitmeye teşvik etmeliler.

KPSS yazan ve bunda ısrar eden sizsiniz. Türkiye de lisans mezunu olan herkes akademik kadroya KPSS ile alım yapılamayacağını biliyor ama siz ve kardeşiniz bilmiyorsunuz.
Güya 70 altı da personel de alınmıyor hala daha olmaz olmaz olmaz siz de bu kafayla devam edin
Konuma da ısrarla yazıp yazıp durmayın aynı şeyleri olmaz denilen her şey oluyor .

Konuyu evde yan gelip yatıyormuş gibi açmışsınız.
Bu kadar üzülüyorsa, iç sıkıntılarım var diyorsa bir psikiyatriste gitmeli. İnsanın en sevdiklerini kaybettiğinde yaşadığı yas süreci için bile 1-1,5 seneyi normal kabul ediyor doktorlar. Sağlıklı olan kimse bir işe giremediği için 1 sene yas tutmaz.
Aileniz oğullarına evlilik baskısı yapmak yerine iyi bir doktora gitmeye teşvik etmeliler.
Herkesin yas tutma süreci farklı belki ayrıca belki de psikoloğa gitmeli diye yazdığım yorumlar da var yazmak için yazıyorsunuz bazılarınız 3 kişi beğensin de sevineyim derdi sizin ki .

Back
X