Hayır her buluşmamızda traş olur, giyinir kuşanır öyle gelirdi.Kisisel bakim benim icin baslibasina sorun ve soguma sebebi olur. Evlenmeden once uzun yillar birlikteymissiniz bunu hic farketmediniz mi?
Hamile kalmadan öncede böyleydi bir ara bebek istediğimiz dönem kişisel bakımına çok dikkat etmeye başlamıştı sadece. Bebek geliyor diye stresli olabilir bunu bende düşünüyorum.hmmm bide hamilesin :/ acaba özel hayatınız azaldığı için mı uzaklaştı yoksa sen anne olcaksın diyemi erkekler bazen nasıl davranacaklarını bilemiyorlar belkide baba olacağı için streslidir ama belli edemiyordur. bu arada bu oyun bağımlılığı aldı başını gidiyor. arakadaşlarıyla vakit geçirir mi dışarı çıkıp sosyalleşir mi bütün zamanını mı oyuna veriyor. belkide ark çevresi olmadığı içindir. hiç çözüm bulamıyosan sende o oyunu oynamaya başla :)
Bebek geliyor diye stres yapıp dus almamak... Bana biraz degısık geldiHamile kalmadan öncede böyleydi bir ara bebek istediğimiz dönem kişisel bakımına çok dikkat etmeye başlamıştı sadece. Bebek geliyor diye stresli olabilir bunu bende düşünüyorum.
Arkadaşlarıyla dışarı çıkar ama toplu halde dışardada oyun oynuyorlar.
Oyun oynadım bir süre ama sıkıldım bıraktım
Neyin var niye böylesin vs konuşmaya çalıştıkça dahada yükseliyor bana karşı.Canı sıkkın oldugunda bir sey demeyin.
Ben de sinirli oldugumda her kese, her seye patlaya biliyorum.
Oyun oynama gibi durumlar hemen hemen her erkekde var. Benim esim de oyun oynar, hatta birlikte oynariz.
Hamilesiniz galiba, takmamaya calisin.
Ben dayanamıyorum ya konuşmadan uzak durarakAynı durumdayım. Melek gibi adam gitti bu günlerde aksi ihtiyarlar gibi bir adam geldi. Ben kendimi geri çektim, konuşuyorum ama soğuk bir şekilde ve gerektikçe. Huzursuz oluyor biliyorum ama ben huzur bulamıyorsam o da bulmasın. Bence sen de kendi kendine takıl kabuğuna çekil kendisi sürüne sürüne gelecektir.
Yukselmesin diye bulaşmayin diyorum.Neyin var niye böylesin vs konuşmaya çalıştıkça dahada yükseliyor bana karşı.
Takmamaya çalışıyorum ama cidden sürekli somurtan herşeye kızan bir insanla çok zor ☹
Hamile kalmadan öncede böyleydi bir ara bebek istediğimiz dönem kişisel bakımına çok dikkat etmeye başlamıştı sadece. Bebek geliyor diye stresli olabilir bunu bende düşünüyorum.
Arkadaşlarıyla dışarı çıkar ama toplu halde dışardada oyun oynuyorlar.
Oyun oynadım bir süre ama sıkıldım bıraktım
Eskiden bilgisayardan oynuyordu şimdi telefona döndü. Bağımlılık gerçekten hiç sıkılmıyorlar ya çok sinir bozucu. Yemek hazırlıyorum oyun bitmeden masaya gelmiyorBu lanet oyunla ilgili çok konu açıldı.
Malesef benim eşim de, evde olduğu saatlerin yemek ve tuvalet molası dışında hep bilgisayar başında. Dönem dönem ya oyun ya dizi.
Çözümü nedir bilmiyorum
Ben tavsiye istiyorum siz benim yazdıklarımı evirip çevirip alt alta sıralamışsınız?Kişisel bakım en buyuk sorun, tras olmayan adam dus alıyor mu dıs fırcalıyor mu merak ettim.
Sizinle vakit gecırmek varken online oyun oynaması, misafirlikte kakasını yaparken koltuk kenarına sinen bebe gibi bir kosede oyun oynaması.
Evlılıgınızın huzurunun onun psikolojisine baglı olması, canı sıkkınsa tat kacırması falan.
Özünde iyi biri diyorsunuz, özünde iyi adama da ne desek bos simdi.
Bunu kişisel bakımdan ziyade ruh hali için yazdığımı anlayacak kadar zeki olduğunuzu umuyorum...Bebek geliyor diye stres yapıp dus almamak... Bana biraz degısık geldi
Hayır, ozunde iyi bırıymıs görmezden gelip devam etmekBen tavsiye istiyorum siz benim yazdıklarımı evirip çevirip alt alta sıralamışsınız?
Öneriniz nedir boşanmak mı?
Degılmısım.Bunu kişisel bakımdan ziyade ruh hali için yazdığımı anlayacak kadar zeki olduğunuzu umuyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?