Konu eşimin bencilliği ve anlam veremediğim siniri

Arkadaslariyla vakit gecirmesinden cok size olan tavrini sorgulasaniz?En ufak tartismada bagirip cagirmasi,esyalari kirip dokmesi vs. bana hic normal gelmedi.Ofke kontrolü sorunu var heralde.

O kadar haklisin ki. Bu saat olmus halen bana tavir yapiyor bir de. Ben on senelik birliktelik sonunda evlendim bu adamla bir de. Guya tanidim asiktim cok seviyordum.

Canim bi seferinde alisveris merkezindeyiz alisveris yapacagiz. Daha yeni gitmisiz. Bi arkadasi aradi at binmeye cagirdi. Esim beni eve birakip arkadasiyla bulusmaya gitti.

Yuh yani sorumsuzlugunda böylesi.. Arkadaslarida kendisi gibi sorumsuz evli bir erkegi sürekli arayip cagirmakta nedir!

Bir taraftanda kafam karisti bu arkadaslari kesin erkek demi?

Esyalarinizi firlatip dagitmak canınızı acitmak nedir
Hem fiziksel dahasi psikolojik siddet.
Neden topladiniz evi
Birakin kalsin o sekilde.
Sizinle zaman gecirmeyi sevmiyor eglenmeyi sevmiyor belli ki.
Sizde zaman dilenmeyin.sizde cikin kizkiza aksam yemeklerine cok keyiflidir.
Ve esinizede disarda her zaman yaptiklarinizdan farkli bir oneri sunun hala yaninda durmak niyetindeyseniz.
Belli ki gencsiniz clube gidin bir gece bir gece hos bir sarap evine
Daha canli takilin birazda

Çok üstüne gelmişsiniz gibime geldi ya. Azcık rahat bırakın şu adamları. Sen de arkadaşlarınla çık, vakit geçir. Hep eşinle çıkman şart mı ki anlamadım
Esim bi sinav surecinden gecti. Uc aydir eve kapandik. Rahat calismasi icin elimden geleni yaptim. Iki aydir sadece sinavlara gitmek icin evden cikiyordu haftada bir yada iki gun. Sinava gidip gece yarisina kadar da bos olan tek gununu arkadaslariyla geciriyordu. Daha bu pazartesi bitti sinav. Resmen eve hapsolmustum ben de. Pazartesi arkadaslariylaydi gece yarisina kadar. Bugun gitti. Yarin da tum gim gidecek. Halen avarttigimi dusunuyor musunuz. Basta biraz eksik anlatmis olabilirim kusura vakmayin.

O kadar haklisin ki. Bu saat olmus halen bana tavir yapiyor bir de. Ben on senelik birliktelik sonunda evlendim bu adamla bir de. Guya tanidim asiktim cok seviyordum.
Taniyamamissiniz ben burdan bile görebiliyorum esinizin ne menem bi adam oldugunu , yol yakinken ayrilin size deger veren birini bulun

Cok saygisiz ve bencil.nede evkendi o zaman takilsin arkadaslariyla. Yemeginj yapmayin kiyafetlerini utulemeyin yikamayinm.siz onun hicmetcisi degil esisiniz.

Arkadaslariyla vakit gecirmesinden cok size olan tavrini sorgulasaniz?En ufak tartismada bagirip cagirmasi,esyalari kirip dokmesi vs. bana hic normal gelmedi.Ofke kontrolü sorunu var heralde.
Kesinlikle var. Zaten halen aglamamin sebebi bu. Beni birakip arkadaslariyla gidecegi icin aglamiyorum. O kadar sinirlerimi bozdu ki tavirlari. Utanmadan halen tavir yapiyor.

Yuh yani sorumsuzlugunda böylesi.. Arkadaslarida kendisi gibi sorumsuz evli bir erkegi sürekli arayip cagirmakta nedir!

Bir taraftanda kafam karisti bu arkadaslari kesin erkek demi?
Evet evet buyuk bi erkek grubu var. Icinde cogu bekar. Is yerinden arkadaslari. Evli ola lardan esim kadar giden bir kisi daha yok.

Çok fazla üstüne düşüyorsunuz o zaman. Bence rahat bırakın istediğini yapsın sizde kafanıza göre takılın.

Taniyamamissiniz ben burdan bile görebiliyorum esinizin ne menem bi adam oldugunu , yol yakinken ayrilin size deger veren birini bulun
Bugun ilk kez bunu dusundum. Dusunmus olmama da sasirdim hatta. Hayatim gecip gidiyor. Bi adamin arkasini toplaya toplaya kendime zaman dilene dilene omrum bitiyor.

Yüzüğünü takmamasına bende bozulurdum yaptıkları da çok bencilce ne desen Haklısın konuşsan sakin bir zamanda dile getirsen ?

Yüzüğünü takmamasına bende bozulurdum yaptıkları da çok bencilce ne desen Haklısın konuşsan sakin bir zamanda dile getirsen ?
Konusiyorum. Ama cabuk kapaniyor konu. Sonra yine eskisi gibi. Ben alttan alip gozmezden geldigim surece mutluyuz ama yasayamiyorum bu sekilde. Ruhum cekiliyor resmen. Yasamak degik benimki esimin hayatini iyi gecirmesine araci olnak. Kendimi oyle kiymetsiz oyle zavalli hissettiriyor ki bana.

Evlenirken böyle miydi sonradan mı Değişti ? Bunun için aslında aile terapisti falan deneyebilirsiniz

O anlik bi sinir patlamasi sanirim.bosanin diye gaza gelmeyin hem.normalde sikintinjz yokmus.her insanin kotu yanlari var ya o yanlarini torpulemeye calisin yada oyle kabul edin

Evlenirken böyle miydi sonradan mı Değişti ? Bunun için aslında aile terapisti falan deneyebilirsiniz
Boyle degildi. Ama ben de tam olarak gorememis olabilirim. Mesela evlilikle ilgili islerde cok zorlanmistim. Tarih belli evlenmek icin acele ediyor ama esya bakmakmis davetoyeymis hepsini erteleme sikilma benim uzerime atma dirumu vardi. Evlilik stresi dedim. Evlenince gecer dedim. Simdi evle daha alakali ama baska baska sikintilar var. Kotu bi tabir ama kari gibi naz yapiyor derler ya aynen oyle. Kusmussek eger ben adim atmadan hatta yalvarmadan asla ve asla barismaz. Kac kere denedim pes edem ben oldum. Cok pis bi inadi var.

Ozaman sende evli olanlarin esleriyle tanis ve grup halinda takilin?
Cift olarak bulusuyoruz bazen ama esimin bulustugu kisiler arasinda evli yok. Yani haftada bir gun sabit ciktigi uc kisi de bekar. Bazen oluyor bu evli arkadaslariyla aksam bukusmasi. Yuzde seksen bekarlarla bulusuyor.

Bugun ilk kez bunu dusundum. Dusunmus olmama da sasirdim hatta. Hayatim gecip gidiyor. Bi adamin arkasini toplaya toplaya kendime zaman dilene dilene omrum bitiyor.
Bitirmeyin omrunuzu , onunuze bakin , siz degerlisiniz ama once kendiniz degerinizi fark edin , yazik gunah bu adamin hizmetcisi olmayin
Ne insanlar var sevdiklerini el üstünde tutuyor , siz niye tutulmayasiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…