Konu eşimin bencilliği ve anlam veremediğim siniri

Cok taviz vermissiniz gibi algılıyorum suan... barismayin.. kusun...konismayin.. trip atin.. bikac gun sonra kendisi gelir barismaya..bu kadar alttan almanin ne anlami var.. kendinizi basitlestirirsiniz..kacan kovalanir tatlim.. uygula bunu.. cocugun yoksa 1_ 2 yil yapma.. huyunu suyunu iyice öğren..

Bunun inatla alakası yok. Sana değer verse sevseydi zaten kusluge fazla dayanamazdi. Gururundan Özür dilemese bile en azindan birseyleri bahane ederek konusmaya çalışirdı.

Umarım eşiniz gerçekten erkek arkadaşlarï ile takılîyordur ki bana hiç inandırıcı gelmedi .
Eşinizle ilgilenmeyi kesin ilgisiz olun sizde gezin tozun.
Ve siz eşinizi takip edin bakalım kimlerle takïlıyor neler yapıyor .

Yuh yani sorumsuzlugunda böylesi.. Arkadaslarida kendisi gibi sorumsuz evli bir erkegi sürekli arayip cagirmakta nedir!

Bir taraftanda kafam karisti bu arkadaslari kesin erkek demi?
At binmeye çagırmış kesinlikle çapkınlık yapmaya çagîrmış arkadaşı.

Her erkek evcimen olacak diye bir şey yok. Siz müsade etmişsiniz o da kendine aile dışında bir yaşama alanı yaratmış. Hatta belki sizinle evlenmesinde bile fazla karışmayacak bir kadın olmanızın etkisi vardır. Size söz verip arkadaşları aradı diye planınızı ihmal etmesi falan kötü şeyler, fiziksel şiddet de çok çok kötü. Ama muhakkak o ani sinirlenmelerin yıllardan beri süregelen bir altyapısı vardır. Tahammül sınırı aşılmıştır ve o aşılan konuda tartışma hemen kavgaya dönebilir. Sizin yapmanız gereken tahammül sınırının aşıldığı konuyu bulup çözmek bence. Boşanmak vs boş düşünceler şu an için.

Eşin ne yapıyorsa aynısını yap. Yüzüğü at , işe gir , sosyalleş , gez , toz. Bak o zaman düzelir. Çok eminim.

Bu ne ya? Haftanın 3 günü arkadaşlarıyla yemek. Onlarla tatil. Hepsini geçtim sizin planı iptal edip onlara koşması. Manyak mı ne. Böyle evlilik falan olmaz. Niye bu kadar yüz verdiniz alıştırdıniz ki o rahatlığa? Bı de tatlı dille ikna etmek de yok cirkeflik yapıp üste çıkıyor.hic bir şey yapmadan Elini kolunu çizdiğini göre sesini çıkar diyemiyorum çünkü vurur da bu herif. Valla böyle adamla ben evli kalmam. En azından bı gözünü korkutmak dene. Git ailenin yanına belki işe yarar.

Bence eşiniz evli olduğunu idrak edememiş DEĞİL, gücenmeyin ama bence eşiniz sizinle evli olmak istemiyor, size aşık değil, hizmet için, evlilik mi evlilik demek için girmiş bu işe muhtemelen. Bi de on sene beraberdik diyorsunuz, e onun da baskısı eklenince sonuç bu.

Allah yardımcınıx olsun

yemek konusuna gelene kadar alın karşınıza konuşun sakince olmuyorsa ayrılmayı düşünün yazacaktım ama dışarıda yediği yemeği ki arkadaşlarıyla tatlı falan yiyormuş en sağlıksız şeylerden biri tatlıdır, benden esirgeyen adamla duramazdım ben ya, çok kırılırdım.

Eşin ne yapıyorsa aynısını yap. Yüzüğü at , işe gir , sosyalleş , gez , toz. Bak o zaman düzelir. Çok eminim.
Kesinlikle ben de aynı şekilde düşünüyorum bir de böyle deneyin bence.Ayrıca eğer işin içine şiddet giriyorsa net tavrınızı koyun derim

Üzüldüm ya neden böyle yapıyor anlamadım karşısındaki bir insan ya.

Bi arkadaşımın esi de ayni anlattiginiz gibiydi en son arkadasim cebinden gizlice arabanin ve evin anahtarini aliyor tamam git diyor tam kapida gece kendine kalacak yer de bul diyip kapıyı kapatiyor kocasi da amaaan cok dert degil arbada kalirim diyor ve gidiyor eglenmeye arkadaslariyla gecenin bi vakti geliyor arkadas annesine gitmis anahtar yok kapiyi acan yok arabaya gidiyor bi bakiyor anahtar yok apartmanin icinde evlerinin kapısında sabahliyor daha sonra arkadasim asla arabanin anahtarini vermiyor esine ve acik acik diyor bundan sonra asla ama asla eve almam haberin olsun diye duzelmisler bu olaydan sonra

Eşiniz hayatının merkezine sizi almamış.nenyazik ki durum bu.arkadaslari ile vakit geçirmekten mutlu oluyor.belli ki bekarlık günlerini özlüyor.yuuzugu takmamasi arkadaşları ile bekar gibi ordan oraya gitmesi bunu kanıtlar nitelikte.gece yarısı eve geln adamlara şaşıyorum evde eşim tek başına bisey gelir mi nolur diye düşünmüyorlar. Nu evlilik bu şekilde yürümez üzgünüm.duzeltmek adına biseyler yapmalı eşiniz.

bu koca benım olsa yemın olsun gırtlaklardım ben evlenınce ayrı gayrıya karsıyım.
iş toplantısı vs olur sehır dısı sehır ıcı gıdılır gelınır ama amaç zevk ıse ya eşle bırlıkte plan yapılır , eş te dahıl edılır ortamam yada evde oturulur..
şu da var dıyelım kı sız yada esınızden bırı o an evde degıl o zaman herkes arkadasları ıle takılabılır...
bızım duzen boyle mesela, ben arada gıderım aılemın yanına falan o yalnız kalır ısterse gıder arkadasları ıle gorusur , o ıs nedenıyle haftanın bellı gunlerı yok o zamanlar ben ıstersem arkadaslarımla gorusurum (ben genelde evde gorusuyorum cunku haftaıcı yorgun oluyorum ev daha rahat gelıyor) ama ıkımızde evde ısek planlar bırlıkte yapılır...
bence olması gerekende bu...
not: benımkıde bazen kafasına gore ben gıdıyorum falan der arkadaslarının yanına ben ıkı laf solerım oturur gıdemez cunku bana danısmadan onceden haber vermeden bır yere gıtmesıne musade etmem , aynısını bende yapmam...

normalde sorunumuz yok yazmışsın bu kadar sorun ne
eşin sindirmeye çalışıyor seni

siz onun eşi misiniz kapatması mı? önce kendinize bunu sorun. sonra ne yapacağınız belli.

Çocuğunuz var mı? Kısmen benimde bebek olmadan önce biraz sana benzer bi durumum vardı.uzun bi süre ilgisiz bıraktım. Bildiğin mesafeli. Onu takmıyomuş gibi davrandım sessizce.bi gün sordu bana bana niye böyle davranıyorsum falan sakince anlattım herseyi.senle aile olduk çocuğumuz oldu hala bekar gibi davranıyorsun dedim.gitti arkadaşlarıya gezdi tozdu baktım azaltmış diyelim haftada dört gün çıksa artk bi güne indirdi. bi ara dedim ki evi temizledim börekler falan yaptım. Arkadaslarını çağır birlikte hasret giderin evde. Dışarısı yetmez dedim. Ben kızımı alıp misafirliğe gidicem babamlara ben gelene kadar rahat et dedim. Artk melek olmuş şuan yaklaşık 4 aydır işten eve evden işe. Sonra bizi çıkatır gezeriz. Artk keyif alıyo benimle de

Arkadaş çevresi baskın karakter mi?
Sen gelemezsin oğlum yenge kızar, yengeden izin alamazsın, gibi gurur kırıcı cümleler kurarak eşini baskı altına alıyor olabilirler. eşin de erkekliğine b.k sürdürmemek için onlarla takılıyor olabilir.

boşanmadan önce son çare, eşin gibi davranmak. önce acilen bir iş bul, asla yüzüğünü takma. eşinin aramalarına hemen o anda değil 3-4 saat sonra cevap ver. evden eşinden önce çık, eşinden sonra gir. konuşmaların kısa kısa olsun, asla açıklama yapma.
eminim aklı başına gelecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…