Konu eşimin bencilliği ve anlam veremediğim siniri

Öyle insanla anlaşmak çok zor ... Flört etmeden evlendiniz galiba ? Tam tanıyamsmışsınız evlenmeden sanki .

Cift olarak bulusuyoruz bazen ama esimin bulustugu kisiler arasinda evli yok. Yani haftada bir gun sabit ciktigi uc kisi de bekar. Bazen oluyor bu evli arkadaslariyla aksam bukusmasi. Yuzde seksen bekarlarla bulusuyor.

Bunu büyüklerden biri ögrenip1 ona sert bir uyarida bulunmali bence, evli bir erkegin sürekli disarda ne isi var!! evlenmeseydi ozaman

Bitirmeyin omrunuzu , onunuze bakin , siz degerlisiniz ama once kendiniz degerinizi fark edin , yazik gunah bu adamin hizmetcisi olmayin
Ne insanlar var sevdiklerini el üstünde tutuyor , siz niye tutulmayasiniz?
Haklisiniz. Cok cok haklisiniz. Insanlar eslerinin gozunun icine bakiyor. Ki esimjn arkadaslarinin arasinda da var boyle. Cift olarak bulusmustuk bir seferinde. Onlar hep biz biz diye anlatiyor esim ben bem diye konusuyor. O cift karsimizda elele oturuyorlardi. O kadar tatli gorunuyorlardi ki ben de esimin elini tuttum. Irkikdi ne oldu dedi. O kadar bozulmustum ki. Esimjn arkadasi surekli esiyle ilgili seylerden bahsediyordu. Gercekten cok imrenmistim.

Bunu büyüklerden biri ögrenip1 ona sert bir uyarida bulunmali bence, evli bir erkegin sürekli disarda ne isi var!! evlenmeseydi ozaman
Annesinin haberi var. Benden duyuyor hatta bugun dertlestik ama esim benim soyledigimi ogrenirse bi sene de ona tavir yapar. Bazen annesi disaruken ariyormus esini yanliz birakna diyormus ama o kadar. Etkili olmadigi ortada.

Ya ayrıl bu anlayışsız, gıcık adamdan. Ya da işe gir. Yüzüğünü sende takma, arkadaşlar edin. Sırasıyla yemek, tatlı, kahve içmeye farklı mekanlara git. Evde oturup onu bekleme. Birazda o deli olsun.

Neden böyle bi adamla evlendiniz, şu an tanımadığım halde nefretimi kazandı , evlerden ırak..

Cok uzuluyorum siz boyle yazdikca gercekten , dilerim hayirlisi ne ise o olsun sizin icin , gonlunuze gore olsun hersey

bu işin tek bir çözümü var, kendi sosyal ağınızı oluşturup, sevdiğiniz arkadaşlarınızla gezmek. Eşinizi de bu konuda böyle kabul edeceksiniz, pat diye boşan diyenlere şaşırdım açıkçası, eşim benimle gezmiyo, arkadaşlarıyla geziyo diye boşanılmaz yani. Ayrıca insanın bazen çok ters bi anına gelir ve ufak şeylere aşırı tepki gösterebilir, konu sahibi normalde öyle olmadığını belirtmiş, sınav stresi çook iğrenç bi şey, sinirleri gerilmiş olabilir yeni bittiyse, ben kurdeşen dökmüştüm ve gerçekten çok gergindim, insanız sonuçta. Eşinizin bu huyu değişmez maalesef, herkes 4 4 lük değil, her insanın da kusuru var, sizle gezmek istemediğinden değil bence bu tavırları. Biz de eşimle sizin gibi 10 küsür yıldan sonra evlendik. Ben de şu an arkadaşlarımla bi şeyler yapmayı ona tercih ediyorum. Zaten o kadar gezdik, tozduk yaşadık bi de evlendik, sürekli birlikteyiz, kız arkadaşlarımla rahatlıyorum, kafam boşalıyo. Eşimle de aynı sizin gibi tiyatrolara gider, izler döneriz, bi şeyler yapacağımız zaman evde yaparız, o da müfettiş yeterlilik sınavı var çok ders çalışıyo, spora gidiyo, arkadaşlarıyla buluşuyo ama sıkıntı yok benim için. Çalışıyo musun bilmiyorum ama ben çalıştığım için akşam yemekten sonra balkonda onunla bir çay içmek bile bana yetiyo, zaten yorgun oluyorum. Eminim tatile filan da gidiyosunuzdur yani demem o ki, aşırı ilgisiz, sorumsuz değilse sadece bu sebeplerden gerginlik çıkarmaya değmez.

Sizde arkadaslarınızla gezin. Gece ondan sonra eve gelin. O sizi merak etsin nerdesiniz diye. Fazla üstüne düşmeyin, küstüğü zaman neden yalvarıyorsunuz onu anlamadım. Alışmış tabi eninde sonunda gelip bana yalvaracak, barışacak diye bekliyor. Karşınızdaki insana ederinden fazla değer vermeyin. Bu sadece eşiniz için değil herkez için geçerli. Biraz da böyle deneyin, Olmuyorsa boşanın. Gençliğinizi, böyle bir adam için tüketmeyin.

Esiniz sizi sevmiyor, bu gayet açik. Istediginiz kadar taktik uygulayin, duygulari ve bencilligi degismeyecektir.

Boşanmak, boşanmamak size kalmiştir. Tel dilegim bu evlilige çoçuk getirmemenizdir.

Ama ben onun ozgurlugunu kisitlayan insan konumunda degildim evlwnmeden once. Simdi sanirim beni ayak bagi olarak goruyor. Evlenmeden once bile bu kadar disari cikmazdi.
Belki de pek tartışmalarınız olmadı evlenmeden önce o Yüzden bu yönlerini göremediniz

takmayin ergen gibi... kocadan baska ugrasi arayin kendinize. hic sesinizide cikarmayin. avmde arkdasi aradi diye sen niye eve gidiyorsun? kendin gez o gitsin madem öyle... ergen gibi kavga etmekten vazgecin.

Sende ilk plana aileni yada arkadaşlarini al esin hep geri planda kalsn o zaman anlar hatasını

Ters köşe yap canım benimki de birara bu moda girdi kırdı döktü yıktı hakaretlere hiç girmiyorum ohoooo ama geçti çok şükür atlattık sende takma eşine bağımlı olma onunla plan yapma bi kere bir yere gitmek için illa eşinin olması şart değil muhakkak vardır arkadaş çevren onlarla plan yap hatta eşin kendisi bak altını çiziyorum kendisi seninle plan yaparsa bi arkadaşına rica et seni kahveye caya davet etsin ve sende eşini salla arkadaşına git sen onun çok totosunu kaldırmışsın umursamada biraz insin sende kıymete bin S sarmis hemen boşanmayı şekillendirme kafanda önce elinden geleni yap o iş son çare

Bu kadar haklıyken özür dileyip yalvarırsan bundan daha ağırını yaşarsın daha sonra. Ya durumu kabul et, yada kararlı ol. Başkalarının bize nasıl davranacağını kendimiz belirleriz çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…