Konu: Halam

Annen ,baban var başında, onların konuşması gerekir, onlar varken sana laf düşmez. Hatay'damisiniz?

Vallahi geç oldu ama bende farkettim ne kadar idare edersen o kadar yüz alıyorlar en iyisi fırsat vermeyeceksin.

Eskiler can çıkar huy çıkmaz derler, bazı insanlarda hakikaten huy değişmiyor, yaşları ilerlese de aynı tas devam ediyorlar, ağır olsun da molla desinler, ben belki halanızla yaşıtım veya belki küçüğüm bilmiyorum ama kardeşimin evinde kalıyor olsam dilimi tutarım, evlerini açmışlar, sofralarında oturup yaptıkları yemekleri yiyorum, yalnız kalmıyorum, bana nefes oluyor diye dilimi pabuç kadar çıkaracağıma mahçup olurum, kardeş de olsa eli ayağı tutan birine kimse kucak açmak zorunda değil, evsiz barksız kalmamış, çenesini çalıştıracak, utanmadan kardeşlerinin gelinlerin yeğenlerin dedikodusunu yapacak kadar da sağlıklı, çok boş vakti var madem gitsin gıybetten laf sokuşturmaktan hayırlı işlerle meşgul olsun, kendisinden daha kötü durumdaki depremzedelerin yaralarını sarsın, bir çocuğu okutsun ihtiyaçlarını karşılayıp sevindirsin, gözlerini ebediyyen yumduğunda dedikodu yüzünden dili ensesinden çıkacağına hayırla anılır, halanıza benden selam söyleyin gıybet etmesin ölünce dili ensesinden çıkar diyor deyin :))

Ağzınıza sağlık

Valla bizde kaptırdık halaya ipleri. Çok oldu yani. İdare et alttan al derken. Bakalım dur demeye çalışıyorum tek başıma mücadele ediyorum.

Sabret genede halan atsan atılmaz satsan satılmaz.

Güldümmm yaaaa,,, yaşlı adama vermişler. Bnce söyleyin yüzüne rahatsız olduğunuzu, yapmasın dedikodu. Tm gelsin ama huzur versin.

Güldümmm yaaaa,,, yaşlı adama vermişler. Bnce söyleyin yüzüne rahatsız olduğunuzu, yapmasın dedikodu. Tm gelsin ama huzur versin.
Üstelik biz hiç karışmadık kendisi adam varlıklı diye heveslendi şimdi anneme senin yüzünden diyomuş. Yersen tabi. Ama yemem

Vallahi geç oldu ama bende farkettim ne kadar idare edersen o kadar yüz alıyorlar en iyisi fırsat vermeyeceksin.

Aynen öyle. Bizim ailenin icinde böyle insanlar o kadar büyük zararlara sebep oldu ki. Bazilarinin telafisi bile yok. Ben öyle birini niye hayatimda tutarim. Benim hayatimda da ortaligi karistirsin diye mi. Yok ya. Herkes kendi kararlarini verebilir, ama herkeste haddini bilmek zorunda. Bilmiyorsa da günah benden gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…