Konu: Halam

Kadin yapayalniz kalmis bu dünyada. Biraz agzini tutsa olurmus ama siz olgunluk yapin. Mutsuz oldugu için Boyle.

Kadin yapayalniz kalmis bu dünyada. Biraz agzini tutsa olurmus ama siz olgunluk yapin. Mutsuz oldugu için Boyle.
Biz sürekli yanında olmaya çalıştık çenesi yüzünden kimse muhatap olmak istemiyor. Sürekli şikayetçi ve eleştirel.

Bence inceden siz cevap verin ben taa küçüklüğümden beri bana kim dokunsa çata çat cevap verirmisim rahmetli babaanenem annem hakkında ileri geri konuşurdu bende hep onunla ugrasirdim annem hep sessizdi sonra yanımda.konusmaz laf sokmaz oldu annem hala seninle kimse uğraşamaz der ama ben kavga etmem mesela nasıl.cevaplar veriyorsam karsimdakileri hep susturmayi basariyorum valla geri gelirse halaniz bı cinnete bakar size laf söylediğinde ayilip bayilin yalandan deli ettin bizi günlerdir ya edebinle otur ya da evine git deyin aslında susmak onları daha çok yukseltiyo bir iki laf söyleyin kurtulurusunuz inşallah çok huysuzsa ortalığı birbirine katip ustede çıkabilir onu bilemem tanımadığım için

Anneniz cok ezilmis belli siz biraz haddini bildirin begenmiyorsan kalma bizde diyebilirsiniz .
Evet annemi biz küçükken çok ezdiler şimdi sahip çıkıyoruz. Çok şükür okuduk paramızı kazanıyoruz bir de şu sülüklerden kurtulursak rahata erişecegiz

Evet annemi biz küçükken çok ezdiler şimdi sahip çıkıyoruz. Çok şükür okuduk paramızı kazanıyoruz bir de şu sülüklerden kurtulursak rahata erişecegiz
Valla yasli masli demeden haddini bildireceksiniz ben acikca soyleyeyim .he 40 yılda bir gelen uzak akrab afalan olsa amenna ama 3 gün falza gelip kalan insani kimse cekmez ,annenizi falan dinlemeyin sanane diyin gecin o sizin kalbinizi kirarken dusunmuyorsa sizde onun kalbini kirarken düşünmeyeceksiniz. Begenmeyen gider kendi evin de kalir ve gelmez .milletin gelini camdan atlasa sende mi camdan atlayacaksin

Değişeceğini sanmıyorum karakteri huyu o siz en az etkilenmeye bakıcaksınız. Bana direk ithamda bulunana susmazdım sanırım. Ben zorlamı koynuna soktum seni diye yapıştırırdım lafı. Sonra zaten konuşamazdı :)

Annem söyledi zaten sen malamat oldun evleneceğim diye halen kabullenmiyor. Malamat doğu dilinde perişan demek.

Rahatsız olmakta haklısınız. Karsilik da verebilirsiniz. Ama kocası depremde vefat ettiyse ilk birkaç ay çevresine yakışan kadını alttan almaktır. Eşini kaybetmek kolay değil. Bu süreçte bir iki ay idare edebilirsiniz. Sonra ses çıkarırsınız.

Hayır bir kaç sene önce eceli ile vefat etti eşi.

Ne kadar iyi bir Hala oldugumu farkettim bunlari okuyunca ....

Eger yegenlerime boyle yaparsam ileride, konusmasalar kusseler haklilar.

Koy mesafeni. Degmez. Psikolojik sorunlarini doktorda cozsun

Ne kadar iyi bir Hala oldugumu farkettim bunlari okuyunca ....

Eger yegenlerime boyle yaparsam ileride, konusmasalar kusseler haklilar.

Koy mesafeni. Degmez. Psikolojik sorunlarini doktorda cozsun
Hala gerçekten çocukların hayatında önemli bir figür. Yeğenlerinizi kıskandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…