Konu kiracı kadın..

Bu yazıyı o kişi okusun üstüne anlasın birde hayatına geçirsin horoz kesip dağıtıcam.
Yasağı kalksın ilk çemkirecegi üye ben olucam

Sen kendine bakıyor musun aynada acaba karşıyı elestirecegine dinde kendine bak bi
Bence bu bayanin esi ile sorunlari var aslinda bosanmak istiyor ama bosanamiyor kiraci bayanda bosanmis ne guzel istedigi hayati yasiyor cocuklari annesi erkek arkadasi. O nedenle sabah aksam evini gozetliyor keşke benim olsa bu hayat diye
Baska bir mantikli aciklama bulamadim. Normal insanlar sabaha karsi uyur işsiz gücsuz boş beleş hayat yasayanlar bayan.gibi oksijen israfi olan insanlar milleti dikizler. Ulkemiz cok guzelde aslinda sizin gibi cahil cuhela kesim.toptan yok olsa 50 yil ilerdeyiz valla.

Bu yazıyı o kişi okusun üstüne anlasın birde hayatına geçirsin horoz kesip dağıtıcam.
Yasağı kalksın ilk çemkirecegi üye ben olucam
Gerçekten çok güzel yazmis kadin vardiyali calisiyor ve o nedenle belki abisi kuzeni tanidigi evine birakiyor basina bir is gelmesin diye. Insanlarin gunahina giriyorsunuz bilip bilmeden ben bile uzuldum kadina yazik 2 cocugu annesi var onlara bakiyor. Insallah biyerinizden cikar bu aldiginiz gunah cok kotu kalpli bir insansiniz aklinizi hemen neler geliyor.

E rahatsuz oluyorsanız aileye verseydiniz kiraya evinizi .
Sonuçta bekar bir kadın yani sevgilisi olur eşi dostu olur .

Pardon bana mı yazdınız bunca kelimeyi,aklıma ne gelmiş ?

Ne boşanması bu tipler dedikodu,fitne,iftira için yaşıyor üstelik kocişide ona ayak uydurmuş.
İnsan olan gider komşusu ile tanışır,aklına takılan birşey varsa konuşur işine gelmiyorsa insanca evimde istemiyorum diyip durumu anlatır gelip burda yok kera..e ,hayat Ka.. nı gb edepsiz yakıştırmalar yapmaz.
Ama bu tipler parayı alır hergün kavga çıkarır üstüne edepsiz yakıştırmalar yapar yaşayıp gider.
Sonra yetmez biz onun gb düşünmüyoruz diye çemkirir

Ev sahibisiniz diye kadının da sahibi değilsiniz ya!

Sizene kim gelmiş gitmiş ne ilgilendiriyor sizi? Kendi hayatınızla ilgilenin hiç uğraşacak işiniz yok heralde.

bence size hak verdi mesajlar karıştı
Galiba karıştı.hayır bende kendimden şüphelendim edepsiz ev sahibine hak verecek yorum yaptım mı diye?ıyyy tövbe düşünmesi bile korkunç.
Yanlız yarın bir gün yasak kalkıp bana çemkirince lütfen beni yanlız bırakmayın

ben şahidim sorun yok o cadı kadını ellerime koymam seni

Kim ki namus kelimesini ağzına pelesenk etmişse, bilin ki en namussuz odur demişler.
Ondandır ki gündüz kuşaklarında izleyip “hani marjinal bizdik” diyorum devamlı. Dayılar teyzeler swinger partileri yapmış. Bu pek namuslu muhit onlardan değilse ben de bişey bilmiyorum.

Ya hu gerçekten size ne kiracınızın ne yaptığından? Siz ona evinizi kiraladınız, özel yaşamına ortak olmadınız.

Bizim apartmanda da tek yaşayan bir kadın var. Sevgilisi evine geliyor ve kalıyor sık sık. Bende geldiği zamanları garajdaki arabasından tanıyorum, çünkü uzun zamandır gelip gidiyor insan aşina oluyor.. Apartmanda emekli ve her şeye meraklı bir komşu, kadının ev sahibini arayıp bize yakışmayan işler yapıyor, bu kiracıyı çıkart demiş. Ev sahibi de kadına çık diye baskı yapıyor 1 aydır. Yazık değil mi bu kadına mesela?

Siz de kiracınıza karışamazsınız bu şekilde. Lütfen bu irrite edici bakışları kadınların üzerinden çekin artık!

Sizin gibiler bir bitse dünya okadar güzel yere dönüşecek ki.. nekadar hadsizsiniz size ne kime ne? Kirayı ödüyor istediği gibi yaşar sizin ne haddinize koskoca kadına karışıyorsunuz? Allah sizin gibilerle karşılaştırmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…