- Konu Sahibi ilaydaNur87
-
Buyurun bir namus bekçisi ve kendince bir koalisyon arayışındaMerhaba hanımlar bizim kiracı kadın bekar iki çocuklu biri 20 yaşlarında erkek biri de kız 8 yaşında annesi var birde annesinin kendi evi var kadin çalışıyor çocukları da annesi ilgileniyor ordalar genellikle bu kiracı kadın buraya taşınali iki hafta gibi birşey oldu. Ve ilk geldiğin de bir erkek vardı suŕekli kadınla ilgilenen benim eşim de sormuş nerelisin felan diye kadınla aynı köylü bile değil kısacası bu kişi bizim kiracının yanına gelip giden kadını burdan alıp götüren biri ve bugünde ben ve eşim farkettik sabaha doğru gelip bundan iki saat önce gitmesi yani ne yapılmalı uyarı mı verilmeli bidaha yapılmaması adına yoksa çıkarılmalı mı.Konu komşu var biz kendi açimizdan da rahtsız oluyoruz.???
Anlamadım ben ne demeye çalıştığınızı.Merhaba hanımlar bizim kiracı kadın bekar iki çocuklu biri 20 yaşlarında erkek biri de kız 8 yaşında annesi var birde annesinin kendi evi var kadin çalışıyor çocukları da annesi ilgileniyor ordalar genellikle bu kiracı kadın buraya taşınali iki hafta gibi birşey oldu. Ve ilk geldiğin de bir erkek vardı suŕekli kadınla ilgilenen benim eşim de sormuş nerelisin felan diye kadınla aynı köylü bile değil kısacası bu kişi bizim kiracının yanına gelip giden kadını burdan alıp götüren biri ve bugünde ben ve eşim farkettik sabaha doğru gelip bundan iki saat önce gitmesi yani ne yapılmalı uyarı mı verilmeli bidaha yapılmaması adına yoksa çıkarılmalı mı.Konu komşu var biz kendi açimizdan da rahtsız oluyoruz.???
Öyle malesef bazı insanlar kafa yapısını değiştiremiyor.3 nesildir Almanya'da yaşayan üye konusuna denk gelmemişsiniz belli ki.
Bir insan nereye giderse gitsin , aynı akılla gidiyor. Avrupa'ya da gitse , dünyanın en büyük alimlerinden eğitim de aldırılsa ; kişi gelişmeme ve öğrenmeme ısrarını sürdürdüğü sürece sonuç değişmez.
Merhaba hanımlar bizim kiracı kadın bekar iki çocuklu biri 20 yaşlarında erkek biri de kız 8 yaşında annesi var birde annesinin kendi evi var kadin çalışıyor çocukları da annesi ilgileniyor ordalar genellikle bu kiracı kadın buraya taşınali iki hafta gibi birşey oldu. Ve ilk geldiğin de bir erkek vardı suŕekli kadınla ilgilenen benim eşim de sormuş nerelisin felan diye kadınla aynı köylü bile değil kısacası bu kişi bizim kiracının yanına gelip giden kadını burdan alıp götüren biri ve bugünde ben ve eşim farkettik sabaha doğru gelip bundan iki saat önce gitmesi yani ne yapılmalı uyarı mı verilmeli bidaha yapılmaması adına yoksa çıkarılmalı mı.Konu komşu var biz kendi açimizdan da rahtsız oluyoruz.???
O işler öyle olmuyor bizim de burda tanıdıklarınız konu komşu var genç kızlar var cevrede ne demek bize ne ya sana normal gelebilir ama bize normal gelmiyor arkadaşım surda bir soru sorduk konustugun lafa bak evet namus bekçisiyim var mı diyeceğin bu ve bunun gibiler böyle aile apartmanı bizim bura iki katlı yer göze batıyor anladin mı burası karana değil genel evi değil o b..ku yiyecek eğer başka yerde yiyebilir okey. sen ve senin gibi düşünene bu şekilde yorum yapan arkadaşlara gelsin bu yorum tek tek böyle katı düşünen kişilere yorum yapamam ben.
Onun özel hayati tamam ama yapacaksa öyle birseyi dışarda yapmalı bizim burası kerane değil
Peki kadının özel hayatı seni ne kadar ilgileniyorMerhaba hanımlar bizim kiracı kadın bekar iki çocuklu biri 20 yaşlarında erkek biri de kız 8 yaşında annesi var birde annesinin kendi evi var kadin çalışıyor çocukları da annesi ilgileniyor ordalar genellikle bu kiracı kadın buraya taşınali iki hafta gibi birşey oldu. Ve ilk geldiğin de bir erkek vardı suŕekli kadınla ilgilenen benim eşim de sormuş nerelisin felan diye kadınla aynı köylü bile değil kısacası bu kişi bizim kiracının yanına gelip giden kadını burdan alıp götüren biri ve bugünde ben ve eşim farkettik sabaha doğru gelip bundan iki saat önce gitmesi yani ne yapılmalı uyarı mı verilmeli bidaha yapılmaması adına yoksa çıkarılmalı mı.Konu komşu var biz kendi açimizdan da rahtsız oluyoruz.???
he öyleyim batıyor mu gel çıkartayım yavrum
Birkaç yorum sonra açık açık "burası kerane değil ne yapıyorsa dışarda yapsın" dedi sevgili hanımefendimiz.Anlamadım ben ne demeye çalıştığınızı.
Milletin gelenini gidenini nasıl takip edecek kadar işsiz insanlar anlamak mümkün değil.doğu ilinde misiniz? Bu sitede destek bulamazsınız.bu yobazlıklardan kimi kurtarabilirsek kendimizle gurur duyariz.Merhaba hanımlar bizim kiracı kadın bekar iki çocuklu biri 20 yaşlarında erkek biri de kız 8 yaşında annesi var birde annesinin kendi evi var kadin çalışıyor çocukları da annesi ilgileniyor ordalar genellikle bu kiracı kadın buraya taşınali iki hafta gibi birşey oldu. Ve ilk geldiğin de bir erkek vardı suŕekli kadınla ilgilenen benim eşim de sormuş nerelisin felan diye kadınla aynı köylü bile değil kısacası bu kişi bizim kiracının yanına gelip giden kadını burdan alıp götüren biri ve bugünde ben ve eşim farkettik sabaha doğru gelip bundan iki saat önce gitmesi yani ne yapılmalı uyarı mı verilmeli bidaha yapılmaması adına yoksa çıkarılmalı mı.Konu komşu var biz kendi açimizdan da rahtsız oluyoruz.???
insanlarin gizli seylerini arastirmak dogru bir sey degil. ayrica sizi ilgilendirmez.Merhaba hanımlar bizim kiracı kadın bekar iki çocuklu biri 20 yaşlarında erkek biri de kız 8 yaşında annesi var birde annesinin kendi evi var kadin çalışıyor çocukları da annesi ilgileniyor ordalar genellikle bu kiracı kadın buraya taşınali iki hafta gibi birşey oldu. Ve ilk geldiğin de bir erkek vardı suŕekli kadınla ilgilenen benim eşim de sormuş nerelisin felan diye kadınla aynı köylü bile değil kısacası bu kişi bizim kiracının yanına gelip giden kadını burdan alıp götüren biri ve bugünde ben ve eşim farkettik sabaha doğru gelip bundan iki saat önce gitmesi yani ne yapılmalı uyarı mı verilmeli bidaha yapılmaması adına yoksa çıkarılmalı mı.Konu komşu var biz kendi açimizdan da rahtsız oluyoruz.???
kocasının hiiiiiiiiiiiç rahatsız olmadığına eminim ama ispatlayamam
keşke sorunun kadında değil kocada olduğunu anlasalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?