Konuları uzatmam

Kaçmaktan kastım boşanmak yani boşanmak istemem ama ailesiyle eşimle evli kaldığım sürece haftada 1 de evlilik gelenekleri yüzünden görüşmek zorunda kalıyorum. Eşim zorlamıyor git diye ama gitmediğim de de problem oluyor... 15 günde 1 de olsa gitmek zorunda kalıyorum.... Evliliğin kuralları bile benim in baskı bana göre

boşanmanı gerçekten gerektirecek bi durum yok saatlerce kalma otur 30 dk kalk eşinle git

boşanmanı gerçekten gerektirecek bi durum yok saatlerce kalma otur 30 dk kalk eşinle git
Galiba evlilik bana göre değil... Haklısın şimdilik boşanmıyorum ama bana belli olmaz ekonomik özgürlüğümü elime aldığım anda memur olursam başka yere gidebilirim. Ondan sonra eşim ister gelir ister gelmez... Eşimin işinden dolayı il değiştirdiysem eğer o da benim işimden dolayı il değiştirecek mi görelim bakalım... Umarım kpss olursa çeker giderim hem eşimin ailesinden hem de kendi ailemden uzakta olmak bana daha iyi gelicek galiba...

Evet az oturmak şimdilik çözüm ama dediğim gibi evlendiğimiz in 6.ayında aileden buz gibi soğudum. Evlilikten de eşim iyi biri olsada çocuk olmadığı için beni bağlayan bişi yok tek başına sevgi aşk bunlar yetmez benim için hepsi bir gün biter gider....

eşini sevmiyor musun? :) biraz kafa dinlemeye ihtiyacın var bence tatil yapsanız

Üst üste yaşadığın sıkıntılardan dolayı ve boş zamandan kaynaklı konuları kafanda uzatabiliyorsin. Tüp bebek süreci de seni yipratmis olmalı. O yüzden ise girmesen de hobi edin. kafanı oyalayacak mesgalaler bul , belediyenin kursları oluyor katıl. Kitap oku , örgü ör, hiç bir şey yapamıyorsan günlük yürüyüş yap. ( Doktora danışarak ) nefes egzersizleri, yoga vs gibi ruha odaklı şeyler de yapabilirsin.

eşini sevmiyor musun? :) biraz kafa dinlemeye ihtiyacın var bence tatil yapsanız
Eşimi seviyorum ama sevgim sorunları aşacak kadar büyük değil galiba Sevmesem şimdiye çoktan çeker giderdim 7 yıl değil 7.ayda biterdi kendimi tanıyorum. Birde 3 aylık tanışma nişan 6 ayda olan evlilik çok severek evlenmedim...

bavulun elinde ama her an gidebilirsin :) yeteri kadar sevmediğin belli hayırlısı olsun ama biraz kafa dinlemek için uzaklaş evden bana kalırsa

Galiba en mantıklı çözüm işe girecem de tüp bebek sürecbden dolayı giremiyorum ki hobi kurs en yakın zamanda yürüyüş yapıyorum ama oda yetmiyor.

Sizin epey akliniz karışmış bence...bebek konusu da tetiklemis olabilir sorunları gözünüzde cok büyütüyor olabilirsiniz bu sebeple.
Eşinizle başka bir sorununuz yoksa ailesi dış kapının dış mandalı...haftada bir gitmek de size iyi gelmiyorsa gitmeyin mecbur değilsiniz. Sorun istemem ugrasamam diyorsunuz ama öyle bir dünya yok malesef.yani bu sorununuz olmasa başka başka şeyler de olabilir.önemli olan sizin yaklaşımınız.
Bence bir tatile çıksanız iyi gelir size..boşanmak için ciddi sebepleriniz yok.sogudum sevmiyorum gelecek göremiyorum diyorsanız o ayrı tabi.

Haklısınız ne diyim...

Mantıklı meditasyonu düşünüyordum.

Galiba en mantıklı çözüm işe girecem de tüp bebek sürecbden dolayı giremiyorum ki hobi kurs en yakın zamanda yürüyüş yapıyorum ama oda yetmiyor.
Kafanı meşgul edebildiğin kadar meşgul et. Konuları açmamaya açıldığında da ortamda bulunmamaya özen goster. 6 yıldır aynı muhabbet sonuca varmiyorsa çok da anlatmaya gerek yok. 60 yıl da geçse onlar x diyecek sen y kafana taktığını deger mi ?

Genel olarak kacirdigimiz bir nokta var .Esinin annesi ,babası onlar yani senin doguracagin çocuğun da ataları. Yüzde 50 aynı genetige sahip olucak . Sırf bu sebeple bile nefret yerine biraz daha anlayışlı bakabilsen olaylara senin için daha kolay olabilir . Onlarla samimi olmak zorunda değilsin istemiyorsan da görüşme . Onları olduğu gbi kabul edip görmezden gelirsen rahatlarsın . Yardım aliyormussun zaten . Tüp bebek süreci yeterince zor kendini rahatlatmak için spor ,hobi, meditasyon gbi şeyler yapabilirsin . Ben o süreçlerde yeni bir dil kursuna gitmiştim çok iyi gelmişti mesela. Bunun gbi bı kurs da olabilir .

Evet ya söyledim rahatsız olduğumu hala ben ne dedim ki eleştirdi isem ne var bunda diyor...

Haklısın galiba yeni Bi dil kursu mantıklı bak... Aslında benim huyum biraz böyle psikolog da dedi coxukluk travmaların var cocuk ken cok eleştirildiğin için şu anda eleştiri duymak bile istemiyorsun tahammülün yok diye.. Eleştiriye aşırı tepki veriyorsun bir de babamın huyunu kapmışım bana sorun getirmeyin sorun çıkmasın hayatımda beni yalnız bırakın modundayım hep huy işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…