Konuları uzatmam

Bir de işe girin. Sizi kardeşime benzettim. Onda da OKB var. Aynı sizin gibi. Çalışmak iyi geliyor bence. Boşluk kötü .
Psikologa gittim ama ilaç kullanmadım galiba benimde bir işim olması şart şimdi bebek olsun dr gidicem izin alamıyorum diye yeni bir süreç başlıcak diye uzak durdum... Yoksa işe coktan başlardım.

Bir de şöyle bir durum var benim ailem hiç bir şeye karışmaz pek umursamaz latdır ben böyle alıştım. Eşimin ailesi eşimin kıyafetinden ayakkabısından tutunda benim doğuracağım cocuga kadar her şeye müdahale ediyorlar ben böyle şeye alışkın değilim baskıya eleştiriye müdahaleye gelemem kendi ailemden hiç alışmadım... Çalışmadığım içinde kabul edeceğim bir durum değil bu....

Psikologu değiştirin. Gidin kv ile konuşun demesituhaf. Konusnadan anlauacak insan bir baslasının ev düzenine karısmaz.
Nesafe koyun az görüşün. Evinize laf ediyorsa sıklıkla siz gidin onun evine.
Kaç kere söyledim 4 kere mi 5 mi bilmiyorum... Laf anlamaz cahil bir insana bir kere anlatılır laf 10 kere değil.
Hiç aramıyorum sadece kayınpederimi arıyorum. Öyle yapmaya çalışıyorum Allahım bu evlilik ne zor yaaa...

Kocan ile olan duruma boşver o katlansin. Seninle ilgili yorum yaptıkları zaman ya da ortak bir paydanizi elestirdikleri zaman gereken cevabı vererek son kararın sizde olduğunu bildirin.

Kocan ile olan duruma boşver o katlansin. Seninle ilgili yorum yaptıkları zaman ya da ortak bir paydanizi elestirdikleri zaman gereken cevabı vererek son kararın sizde olduğunu bildirin.
Çok doğru galiba konuları uzatmam daki sebep ben yaşadığım şehirde hiç arkadaşım yok sosyal bir çevrem yok ondan bu kadar gerginim daha önce kurslara gittiğim de iyiydi sorun yoktu.
Galiba ben mutsuzum.... Bir de evlendiğim ilk sene 5 sene işim yoktu falan sürekli iş muhabbeti yapıyorlar dı... Kariye para iş bu benimle alakası olmasa bile hep aynı konular bunalttı beni... Benim bir hayatım yok onun hırçınlığı var üstümde annesi babası abileri ve yengeleri ile ayrı dünyaların insanıyız onlar aynı şehirde ben uzaktayım tüm akrabalarımla bu evlilik beni yalnızlığa itti bu yüzden gerginim galiba....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…