Konuları uzatmam

Ah Gülçin hanım siz benim 7 yıllık evli versiyonumsunuz…
Bende yapılanı unutmuyorum unutamıyorum ama unutmakta istemiyorum boşandıktan sonra ki süreçte bunları hep hatırlayarak hareket edeceğim..

Dünden önceki akşam kız kardeşime dedim “evlilik insanı değilim galiba” diye..
İnsanları eylemekten kendini tanıyamadın abla sen tam evlilik insanısın onların bitmek bilmeyen beklentileri yıldırdı seni dedi…

Allah yardımcımız olsun

Aaaa kendimi sizde gördüm burcunuz ne boğa burcu mu... Hassas mısınız zor insanlara kafayı takar mısınız...

Halbuki onların beklentileri onların sorunu ama işte...

Aaaa kendimi sizde gördüm burcunuz ne boğa burcu mu... Hassas mısınız zor insanlara kafayı takar mısınız...
Hayır değil…
Burçlarla ilgili olduğunu düşünmüyorum, küçüklükten beri hep iyilikle yetişen biriydim hep verici hep verici beklentisiz vermek bana bu sonucu doğurdu…
İnsanı insanlardan soğutuyorlar, hayvanlar çiçekler böcekler daha güzel geliyor…
Ah insanoğlu doymak bilmiyor…
Evlilik güzeldi benim için ilk zamanlar, biri var hayatında istediğin her şeyi onla yapabiliyorsun yapmak istiyorsun… Kimi zaman arkadaşa ihtiyaç duymuyorsun..
Benimde çok çocuk hayalim vardı ama anladım ki ben bu eş kişisini ve aileyi taşıyamayacağım sorun bende onlara “ağzı var dili yok” bir gelin lazım eş lazım…
İnşallah bulurlar.

Halbuki onların beklentileri onların sorunu ama işte...
Beklentiye okeyim ama farklı bir karaktere oturtma isteğine dur derim dedim… Bu yaşıma kadar anam babam tarafından yetiştirildim kendimi de yetiştirdim karakterim oturmuş siz hangi cüretle yollardır oturan bir karakteri değiştirmeye çalışırsınız?

İnsanlardan nefret ediyorum

İşte bende sürekli iyi niyetli yetiştirildim.sonucu sinir stres siz doğru olanı yapmışsınız ağzı var dili yok birini bulabilecrklerse hodri meydan ama kiminle evlenirse evlensin sorun yaşayacak olan onlar....

İşte bende buna kızıyorum beni kalıba sokmaya çalıştıkları için kimse için kendimi değiştiremem zaten... Önemli olan sizin mutluluğunuz sizin düşünceniz onların ki değil...

İşte bende sürekli iyi niyetli yetiştirildim.sonucu sinir stres siz doğru olanı yapmışsınız ağzı var dili yok birini bulabilecrklerse hodri meydan ama kiminle evlenirse evlensin sorun yaşayacak olan onlar....
Övünmek için söylemiyorum zaten bununla övünmem o kadar saf salak birşeyim ki benden başkası bu eşi de aileyi de çekemez paralarına ne yaptıklarına ne ettiklerine zerre karışmadım hep ayak uydurmaya çalıştım yine yetemedim gitsinler yetebilecek birilerini bulsunlar ben sinir stres sahibi oldum ilaç kullanıyorum ayakta duracak gücüm yok
İşte bende buna kızıyorum beni kalıba sokmaya çalıştıkları için kimse için kendimi değiştiremem zaten... Önemli olan sizin mutluluğunuz sizin düşünceniz onların ki değil...
Kalıba sokmaya çalıştıkları karakter de hizmet etsin sussun çocuk yapsın baksın biz isteyelim o yapsın hep sussun otursun kendi alanı olmasın hayatı olmasın bu bana çok ters Gülçin hanım ben özgür yetiştim belli bir sanırlar içerisinde böyle olduğumu da biliyorlardı
Kendimce ben kurtuldum yine Allah hayırlısını versin, sizin için dua edeceğim…
7 yıldır devam ediyorsa güzel birşeyler oluyordur illaki sizlerde..
Bizde olmadığı için iki yolluk taze gelinken bitti

Haklısınız ben olsam benimde yapıma ters. Bende özgür bir insanım... En doğrusunu yapmışsınız...

Doğru söylüyorsun buradaki herkese ayrı ayrı teşekkürler kim ki onlar benim hayatımın genelini etkiliyor..... Hayatımın mutsuz edip günümü mutsuz geçirmeme sebep oluyorlar... Bundan sonra kimse için göz yaşı dökmicem bir daha mutsuz olmayacağım... Hayatımda bu kadar etkileri olmamalrına neden izn veriyorum..

Bebeğim sen insanları şekillendiremezsin. Binbir türlü huylu insan var. Herkesin her lafına takarsan sen bu hayatı yaşayamazsın. Öncelikle insanlarla arana sınır koy. Bazı insanlar konuşursun anlar bir daha yapmaz hatasını kabul eder. Anlamayan insanlarla çok görüşmeyeceksin. Resmi olacaksın. Hep suçu karşıda arama. Sen de sürekli lafa söze takıyorsun. İnsan bu konuşur yani. Senin yapacağın şey sınır çizmek. Onlar konuşup unutuyor ama onların lafı senin hayatını zindana çevirmiş resmen. Kendine yazık ediyorsun takarak ki sanırım sadece yaptığı da laf çakmak

Ailem biraz böyle yetiştirdi demişsiniz, onlarin zamanı öyleymiş şimdi çocuklara bile zorla kimseyi öptürmeyin deniyor. Değişmeyen tek şey değişimin kendisi. Siz de kendinizi değiştirin en önemli olan sizsiniz o bu şu değil siz kendinize değer vermezseniz kimse size değer vermez. Canınız mı sıkıldı o an cevabini verin içinizde tutup böyle biriktirmeyin aslında şu an o birikimler gün yüzüne çıkıyor. Gitmek istemezseniz gitmeyin zorunda değilsiniz, kim laf ediyorsa da etsin zaten güzel bakan güzel görür. Ben bazen diyorum ohhh laf ediyolar sevap kazanıyorum oturduğum yerden onlar da günaha giriyor

Genelde yaptıkları eleştirmek işimin olmaması temizliğim gibi sürekli diğerleriyle kıayslanmak sürekli para mevzusu... Şu şu kadar kazanıyor falan...

Genelde yaptıkları eleştirmek işimin olmaması temizliğim gibi sürekli diğerleriyle kıayslanmak sürekli para mevzusu... Şu şu kadar kazanıyor falan...
Bir de işe girin. Sizi kardeşime benzettim. Onda da OKB var. Aynı sizin gibi. Çalışmak iyi geliyor bence. Boşluk kötü .

Galiba içimde kalmasının büyük patlaması... Ama sonradan anladım ki bu insanlar beni kıskanıyor galiba eleştirileri laf sokmalar bu yüzden eşim benim ağzımın içine bakıyor diye kuduruyorlar....

En çok bundan dolayı öfkeliyim. Ben insan lafına cok takan biriyim zaten. Onlar konuşuyor sonra unutuyor yada söylediğinde biz hiç bir şey diyemeyecek miyiz eleştirdiysek ne olmuş diyorlar... Senin ne olmuş dediğin şey benim evliliğimi bitme noktasına getiriyor. Psikologa gitmek zorunda kalıyorum. İş bulamadığım için bunalıma girmeme sebep oluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…