önce bir şunu anla
bu adam seni zerre kadar sevmiyor
dönmeni istiyor, yalvarıyor çünkü istediği zaman bu kadar ezebileceği, istediğinde boğazına yapışabileceği başka birini bulamamıştır, bulamaz da
bu kadar saf olma lütfen
gerçek sevgiyi yaşadığında, bu adamın seni hiççç sevmediğini anlayacaksın

canım benim benimde başıam senin gibi benzer bi olay geldi onsuz yapamam edemem diyordum ama zaman herşeyin ilacı bak şimdi 2 yıllık evli ve melekler gibi bir kıza sahibim zamana bırak otur ağla zırla ama zamanla unutucaksın çünkü alışkanlık olmuş sendeki(benim eski halimsin)

yaşın çok genç daha.
karşına kimler çıkacak.

bu densizi mi unutamayacaksın? karşına bunun gibisi mi çıkmayacak bir daha?
çıkmasın zaten!!

kendinizi ezdirmeyin, ne münasebet boğazına sarılıyor.
annen seni o herif boğazına sarılsın diye mi doğurdu, emek verdi bu yaşlara getirdi?
bir silkelenip kendine gel kardeşim. 5 para etmeyecek adamlara değer vermeyin.

kesinlikle kaç kurtar kendini böyle bişeyi bende yaşadım ve hala etkisinden kurtulamadım sana tavsiyem çıkar onu hayatından böyleleri saplantılı olurlar ve bi kere bulaştımı sana ömür boyu kurtulamazsın bizzat yaşamış biri olarak söylüyorum uzak dur ondan

heryerden engelledim onu , herhangi bi msjta atmadı artık

inşallah öyle olur, herşeyi unutturacak biri karşıma çıkar...sanki yok gibi tüm erkekler aynı gözümde abla

Ayh bayilacam. Arkadasim sende ciddi ciddi seni sevdigini mi düsündün. Adam resmen psikopat, agac, odun, balta, ruhsuz kisaca Insandan haric hersey bu.

Yapma ne güzel mutlu günleri. Adam resmen bogazina yapismis. Ama bi dakka ya... Hmm sevgisini böyle gösteriyosa demek

Anlattıklarımda haksız olduğum bi yan var mı abla? Çünkü ben sabrını zorlamışım onun, ama anlattığım dışında asla başka birşey yapmadım
Canım benim senin anlattıklarımda yanlış bir şey yok .
Ama yanlış bile yapsan bu ona senin boğazını sıkma, darp uygulama, hakaret etme hakkını vermez ..
Bunu hiç unutma kim olursa olsun ..
İnsanları en iyi tepkileri ile tanırsın ..
Eski erkek arkadaşın hasta lütfen ondan uzak dur gençliğine yazık etme ..
Çok daha seviyeli, saygın arkadaşlıklar yaşayabilirsin .. Dünya onun etrafında dönmüyor .
İleride arkana dönüp baktığında o şahıs senin ancak pişmanlığın olur ..

Bir ilişkide hatalar olur da bu kadar mı olur? Hala ne diye düşünüyorsunuz,sifonu çekin üzerine bu mikrobun.
Sizi sevdiğini nasıl düşünüyorsunuz, sevgi böyle mi olur?

Evladım,arkana bile bakma sakın çıkar aklından bu densizi..
Neyini aklamaya çalışıyorsun ki bunun,çocuk resmen psikopat.

canım, güzellik tabiki haklısın kafanı karıştıran bir şey olmasın UZAK DUR aman diyeyim....Kimse vazgeçilmez değildir yaş 22 daha karşına nelerii çıkar

valla köpek gibi ağladı zırladı tüm okulun ortasında, neler yapmadı.. kurban olurumlar filan neler neler.. bende dedimki heralde seviyor bu puşt beni. hala daha sızlanıyor...

canım, güzellik tabiki haklısın kafanı karıştıran bir şey olmasın UZAK DUR aman diyeyim....Kimse vazgeçilmez değildir yaş 22 daha karşına nelerii çıkar

haklısınız, teşekkür ediyorum. İnşallah ablacım

adam erkeğim ihtiyaçlarım var diyor
kabul etmiyorsun ( ki etmemekte haklısın bence)
sonra da rus kızların olduğu siteye giriyor
bu ne demek
bu adam uçkur düşkünü demek
peki bu ne demek
Allah yüzüne bakmış verilmiş sadakan varmış kazasız belasız ayrılmışsın demek
peki bu ne demek
niye ağlıyosun güzelim seviniceğin yerde demek
tamam mı tatlı kıs :)

doğru diyorsunuz. Kendisine bunu söylediğimde, sinir hastasıyım ben, babam abimde öyle. ne var huyuma gitsen , bende snein huyuna gitsem kavga etmesek demişti...

inşallah öyle olur, herşeyi unutturacak biri karşıma çıkar...sanki yok gibi tüm erkekler aynı gözümde abla
abla yazmışsın ya daha bir üzüldüm...
sakın geri dönme canım
hayat zaten yeteri kadar zor,
hayatı sana zorlaştıracak değil, kolaylaştıracak
hata yapmadığında değil, hata yaptığında da seni sevecek biri çıkar umarım karşına
böyle insanlar var, emin ol...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…