- 4 Temmuz 2014
- 3.508
- 3.431
- 168
ben anladım :)bir kere boyle bir soruya cevap verdim ban yedim, bir daha ayni hataya dusmem
kadınların asıl sorunu su erkegin iyi soylediklerini gercek oldugunu algılayıp kotu davranıslarını aman bir sinirle yapmıstır aman hataydı kabul etti diye dusunup kendimizi inandırmaya calısıyoruz..adam bogazını sıkmıs cinsellik yasamazsak seninle baskasına giderim demiş sonrasında ozur dilemiş affetmişsin ayrıldıktan sonra sohbet sitesine girmesine sasırıyorsun boyle adamla olurmu ya
kendime çok kızıyorum çünkü. hatalarını görüyorum onun, kendim ısrarla onu düşünüyorum kızıyorum...sen kendine ' ben mal mıyım' diye bir soru yöneltirsen başkaları daha fazlasını söyler. öncelikle bu tür düşüncelerden arın. sonrada o çocukla olan tüm geçmişinden arın...
doğru diyorsunuz. Kendisine bunu söylediğimde, sinir hastasıyım ben, babam abimde öyle. ne var huyuma gitsen , bende snein huyuna gitsem kavga etmesek demişti...
adam erkeğim ihtiyaçlarım var diyor
kabul etmiyorsun ( ki etmemekte haklısın bence)
sonra da rus kızların olduğu siteye giriyor
bu ne demek
bu adam uçkur düşkünü demek
peki bu ne demek
Allah yüzüne bakmış verilmiş sadakan varmış kazasız belasız ayrılmışsın demek
peki bu ne demek
niye ağlıyosun güzelim seviniceğin yerde demek
tamam mı tatlı kıs :)
aman bosver ya kendini ruh hastası edersin boylesiyle dusunur dusunur unutursun zaten sen onu sevmiyorsun alıskanlık bu boylesi sevilmez birkac ay sonra iyiki bitmiş dersin..olmaz.. ben notunu vermiştim o zaman "başka kadınların olmasını istemiyorsan tek çarem: sensin düz duvaramı tırmanayım demişti. o zaman anladım evlensem bu halden anlamaz koşar başkasına diye... yani ne deseniz doğru
yazmıyım dedim buralara ama kime anlatsam saçımı yolucak gibi davranıyorlar bağırıyorlar yeter diye...burda ne kadar çok yazılır oldu şunu şunu yaptı ayrıldım yalvardı ağladı affettim.
bak canım burası bu tarz hikayelerle dolu aklını başına al.
öyle birinin nesini seviyorsun.
ayrıca çok da bencil
kapanan kabuğu tekrardan kaldırma. acısı senin canını yakar
arkana bakmadan kaç.
seven sevdiğine nasıl el kaldırır. elleri herkesin önünde kırılasıca. pislik.
kurtulduğuna sevin. sakın yanlış yapma. hazır bu kadar zaman geçmiş.
Öyle yapıyorum abla zaten, onuda Allaha havale ediyorum. Hakkımı asla helal da etmiyorum ona çok sitemliyim.Kuzum benim yazılanları okumadım da kendine yazık etme, dünyada erkek mi yok gidip böyle psikopatları buluyorsunuz. kaç kurtar kendini uzat dur 3 ay ağlarsın 5 ay sızlarsın hayatının içine etme bak annen baban da arkanda
Ömür zehir edilicek kadar kiymetsiz bir şey değil.
en sonki telefon konuşmamı 2 gün önce yaptım tekrar tekrar olmayacğaını ve yaptıklarını gözüne sokarak söyledim. şimdi ses soluk çıkmıyor zaten.. birdaha yapamam zaten annem babam asla istemiyor. annem neredeyse ağladı ondan uzak dur dye istesemde yapamm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?