Konuşmak anlatmak istiyorum size

Farkındalar mı o daha süt bebesi ya 4 AYLIK 4 ya sabır işleri güçleri mi yok en iyisi duymazdan gelin çekilir dert değillermiş valla allah sabır versin size ..2 ay sonrada bebeğin sokakta koşmasını bekleyeceklermiş gibime geliyo çok korkunçlar valla
Sağolun:( bana da 5 aylık neden yürümüyor bu diyecekler gibi geliyor birde bebeğime bu diyorlar iğrenç:(

4 aylik bebek icin hersey normal. Lutfen kendinizi uzmeyin. Onemli olan doktorun ne dedigi gerisi bos. 4 aylik bebek olan bi evde cinsellik eskisi gibi degildir bu da cok normal.
Esinize yansitmayin sinirlenmeyin ve olumsuz bir sey soylediklerinde bebegin cok ama cok iyi oldugunu soyleyin gulerek :)
Doktorumla tekrar tekrar konuşacağım gidip zaten ama bir şey görse eminim söylerdi bana. Cinsellik evet biraz ara verilmiş durumda ama bu eşimin işlerinden dolayı ben ona elimden geldiğince iş atıyorum:-) görümcemi ilgilendirmez ama böyle:/)

Siz milleti neden bu kadar takıyorsunuz kafanıza. Bırakın yahu ne derse desinler. Doktorunuz bir sorun yok diyorsa yoktur.
Milletin işi gücü yok sizle ve çocuğunuzla uğraşıyor.
Canınıza yazık.
Haklısınız. Şimdi onlar normal yaşıyor uyuyor yiyor içiyor ben pıt pıt düşünüyprum olan bana oluyor her yerin ağrıyor düşünmekten

vallahi yuh yani.yazacam banlanacam...
bence kafanda birşey kalmaması için..dr iyi bir kontrol ettir ve bana böyle böyle diyorlar ..de...dr sana gereken cevapı çok güzel verir ..sende onların ağzının payını verirsin bir güzel

4 aylık bebeğin s.aleykum diye başlayıp iyi işte yuvarlanıp gidiyoruz diye biten şekilde konuşmasını bekliyolar sanrm. Yazdiklarna bakılırsa karşı taraf cahil yani ne desen boş he de gec.
Yorum için sağol baya güldüm :-) neşem yerine geldi bir anda :) bende cahil olduklarını görüyorum zamanla :(

vallahi yuh yani.yazacam banlanacam...
bence kafanda birşey kalmaması için..dr iyi bir kontrol ettir ve bana böyle böyle diyorlar ..de...dr sana gereken cevapı çok güzel verir ..sende onların ağzının payını verirsin bir güzel
Doktorumuz tatilden döndüğünde ilk işim ona gitmek olacak zaten kesinlikle yapmak istediğim tek şey bu şuanda:) ve sesini kaydedip dinleyeceğim onlar konuştukça

Bir gün yine konuşurken "görümce ağzını artık bir hayra açsan diyorum. Bu negatiflik sana zarar bak erken kırışırsın onu da benden bilme. Benim çocuğum gayet sağlıklı. El kadar bebekte kusur arayanda vardır bir arıza. Doktordan daha iyi bilecek değilsin cahillikte nirvanaya ulaştın. Artık sus da rahatla" deyin..

Bir gün yine konuşurken "görümce ağzını artık bir hayra açsan diyorum. Bu negatiflik sana zarar bak erken kırışırsın onu da benden bilme. Benim çocuğum gayet sağlıklı. El kadar bebekte kusur arayanda vardır bir arıza. Doktordan daha iyi bilecek değilsin cahillikte nirvanaya ulaştın. Artık sus da rahatla" deyin..
Oyyyyt bu baya iyi olur da nasıl dicem ben bunun:-) bir dersem ortalık karışık şok olup çirkefleşirler iki görümce bir kv de hahah:-) ama iyimiş söz

Oyyyyt bu baya iyi olur da nasıl dicem ben bunun:-) bir dersem ortalık karışık şok olup çirkefleşirler iki görümce bir kv de hahah:-) ama iyimiş söz

Valla bebeğime sürekli kusur arayanla dişe diş göze göz uğraşırım..
Eşekten düşmüşe döndürürüm. Bu tipler bundan anlar :sopa:
Aman buna bir şey denmiyor der susarlar..

Ayrıca internette ay ay bebek gelişimiyle, motor becerileriyle ilgili siteler var takip edebilirsin.

Bebekler bir hareketi 1 ay geç de yapabilir. 5-6 aylık bebeğin gelişimiyle ilgili bir şeyler de yapabilir.

Bunun takibini onlar değil en iyi sen bilebilirsin. Her şeyin doktora sorulması gerekmez bence..

Her bebegin gelisimi farklidir. Doktorunuz normal diyorsa endise etmeyin.
Benim de bebegim olduktan sonra insanlarin ne kadar cok bilgisi olmadigi konular hakkinda hic kirilir mi uzulur mu diye dusunmeden konustugunu gordum. Bu bizim insanimizin bir ozelligi malesef. Gorusmeyi azaltabilirsiniz ama bence rahatsiz oldugunuz seyleri bunlarin sizi uzdugunu endiselendirdigini doktorun normal dedigini soyleyin. Kesip atmak yerine uzlasmaci tavir daha iyi olur

Of offf her evde bu modeller mevcut galiba o zaman bizimkinde kilosuna takık ay kilosu iyi de popodik bebekler daha iyi oluyor diyor düşüncesizlik başka bir şey değil valla ayıp Allah sana da kolaylık versin bizim bu insanlarla işimiz zor
Ben artik hic takmamaya calisiyordum ki bu hafta cildirdim yine.normalde hic takmam soylesin dursun cvp bile vermiyorum.

Demek sizin çocuk dayısına çekmiş ya sağlıklı olsunlarda gerisi bomboş ne yapalım sinirliyse ya yani ne yapalım yapacak bir şey yok ki. Bir arkadaşımın oğlu öyle mesela pır pır çocuk bakarken ben yoruluyorum ama o yorulmuyor mesela ne yapsın ben ne yapayım şimdi ne ayıp ya bizimkiler görmesin bence seni neler döktürürler gör:-) her şeyden önce sağlıklı olsunlar başka bir şey istemem

Yok, keşke çekseydi :) oğlum babasının ikizi gibi. Ayrıca eşim çok hareketli ve yaramazmış küçükken, akrabalar, mahalleli illallah etmişler.. :) Oğlan dayıya benzer tezi biz de çürüdü. Dayısı çok sakindi, kendi kendine oyun kurardı. Annemin çiçeklerine zarar vermesin diye kendine kağıttan top yapar da oynardı bizim ki bizzat zarar verecek şeylerle oynar, eline geçirdiği sert cisimle cama pat pat vurmak gibi, oyun anlayışı farklı da azıcık :)

4 aylık bebekten ne bekliyorsunuz acaba daha bismillah. Yakında aa çişini hala altına mı yapıyor bu bebek normal değil deyip sizi yine bir güzel gaza getirirler. Siz de gaza gelmeye çok hazırsınız ekmeklerine yağ sürmeye devam:işsiz:

Her cocugun gelisimi farkli bunu bazen saglik ocagindaki hemsireler bile unutuyor benim ilk oglum 6 aylikken donuyor mu diye sorduklarinda evet demistim Ama donmuyordu yurumesi 1.5 yasini buldu hep emekledi hala da agirkanli bir cocuk cok efendi babasi gibi yavas bir cocuk bunlar genelleme araliklar her cocuk o aralikta onu yapacak diye bir kaide yokki sakin olin
Cocugunuzun bir sorunu olsa ilk once siz farkedrrsiniz baskasi soylemeden ikinci oglumda syni benim gibi 11 aylikken yurudu bebekken kendini kasip geriye atardi fizik tedavi doktoruna karyopraktik doktoru bile bulup goturdum hicbiseyi yok dediler gercekten de yok ama biraz sinirli abisi gibi degil :))
Sakin olun hepimizin dogustan getirdigi ozelliklerimiz var

Bebek daha 4 aylık ne bekliyorlar çocuktan profesör edasıyla onlarla muhabbet etmesini mi? Ne cahil insanlar var..o_O

Doktorumla tekrar tekrar konuşacağım gidip zaten ama bir şey görse eminim söylerdi bana. Cinsellik evet biraz ara verilmiş durumda ama bu eşimin işlerinden dolayı ben ona elimden geldiğince iş atıyorum:-) görümcemi ilgilendirmez ama böyle:/)

Zaten hep biz is atiyoruzz bu adamlara tam tersi olmasi gerekmez miydi:KK70:

Yanş kaç tane doktorumuz var onların yüzünden hepsi gayet normal bir bebek diyorlar. En iyisi mesafe bizim için ama peki bu eşime kötülük mü olur yani görüşmek istemediğimi söylesem eşime kötülük yapmış olur muyum
Öyle açık açık deme ama mutlaka bahane bul bişeyler bul iş çıkar gıtmede getırmede arada ayda yılda bir görüş çünkü komple iletişimi kesersen eşinle aran açılır bir süre sonra sen kötü olursun samimi olma merhaba merhaba ol

Valla bebeğime sürekli kusur arayanla dişe diş göze göz uğraşırım..
Eşekten düşmüşe döndürürüm. Bu tipler bundan anlar :sopa:
Aman buna bir şey denmiyor der susarlar..

Ayrıca internette ay ay bebek gelişimiyle, motor becerileriyle ilgili siteler var takip edebilirsin.

Bebekler bir hareketi 1 ay geç de yapabilir. 5-6 aylık bebeğin gelişimiyle ilgili bir şeyler de yapabilir.

Bunun takibini onlar değil en iyi sen bilebilirsin. Her şeyin doktora sorulması gerekmez bence..
Bakıyorum sürekli ve problem yok sürekli agu dememesi dışında her şey normal. Aslında sen gibi olmak lazım ben üzüleceğime onlar üzülsünler sonuçta bebek benim bebeğim

Her bebegin gelisimi farklidir. Doktorunuz normal diyorsa endise etmeyin.
Benim de bebegim olduktan sonra insanlarin ne kadar cok bilgisi olmadigi konular hakkinda hic kirilir mi uzulur mu diye dusunmeden konustugunu gordum. Bu bizim insanimizin bir ozelligi malesef. Gorusmeyi azaltabilirsiniz ama bence rahatsiz oldugunuz seyleri bunlarin sizi uzdugunu endiselendirdigini doktorun normal dedigini soyleyin. Kesip atmak yerine uzlasmaci tavir daha iyi olur
Onlarla hep olumlu konulan birisi oldum her zaman ama artık iyice bunalttılar sanırım kolay kolay uzlaşmayacağım

Back
X