- Konu Sahibi KarrTanesii
-
İlerde sorun yaratabilir bu durum insan nişanlısıyla niye konuşmaz ki hadi kayınbaba olsa belki saygıdan derizde yani bence hemen evlenmesinler biraz daha tanısin kardeşinizSelam kızlar,
Size bir sorum var. Soruyu kız kardeşim için soruyorum. Kendisi sormam için rica etti.
Kardeşim bu senenin başında nişanlandı. Nişan olana kadar damat bey çok nazik davranıyordu. Kardeşim çocuk çok az konuşuyor diyordu ama nazik davrandığı ve kardeşime çok değer verdiği için nişanlandılar. Birbirlerine her anlamda denk kişiler.
Fakat şimdi damat bey mesafeli davranıyormuş. Zaten az konuşuyordu ama "artık bana karşı güzel sözler söylemiyor" diyor. "Kendiliğinden konuşmuyor, ben soru sorunca da tek kelimeyle cevaplıyor" diyor.
Ailecek tanıştık. Damadın babası da neredeyse hiç konuşmuyor. Acaba babasından gördüğü gibi mi davranıyor. İlerde evlenince bu durum nasıl olur? Yine mi böyle mesafeli olur? Diye sorularımız oluştu.
Bir konu daha var. Bu hafta kiralık bir daireye bakmaya gittiler. Kardeşim daireyi çok beğendiğini söylese de oğlan hiç bir yorum yapmamış. Yine konuşmadan susmuş. Bu daireyi oğlan bulmuştu, yani onun tercih etmeyeceği kötü bir durum yok. Daha sonra bizim eve geldiler ve damadın başına bir kaza geldi. Bu kaza kendisini kötü hissedeceği bir olay ama biz ailecek onun mahcup olmaması için elimizden geleni yaptık. Hep farklı konulardan konuştuk ama yinede hep sustu. Sorularımıza hep bilmiyorum diye cevap verdi.
Bu olaydan sonra kardeşimle iyice mesafeli olmuşlar. Kardeşim onunla farklı konular hakkında konuşmak istedikce hiç konuşmayı ilerletmiyormuş
Ben kardeşimin damatla konuşmasını söyledim. Damadın konuşmama durumu kardeşimi rahatsız ettiğini söylesin diyorum.
Sizin görüşleriniz nedir? Tavsiyeleriniz var mı?
+1Çocuk zorla nişanlanmış gibi. Ailesi mi baskı yaptı acaba kardeşinizle evlenmesi için?
Nasıl tanıştılar?
Çocuk zorla nişanlanmış gibi. Ailesi mi baskı yaptı acaba kardeşinizle evlenmesi için?
Nasıl tanıştılar?
Zorla değildi, nişandan önce okadar istekliydi ki, yüzükleri kuyumcudan aldıktan sonra hemen daha nişan olmadan takan birisiydi.Kardeşinizle evlenmek istediğine emin misiniz çocuğun? Ailesi tarafından zorlanıyor olabilir mi? Bana kalırsa pek umrunda değilmiş gibi de çünkü.
Görücü usulü tanıştılar.nasıl tanıştılar
yani evi çocuk beğenip kardeşinize göstermiş oda beğenmiş
nasıl bir konuşma bekleniyor bu olayda
yani böyle hayaller falan kursun mu beklenti
çocuk utanacağı bir konuma düştü ise bıraksaydınız gitseydi neden sürekli konu açmaya çalıştınız ki
örnekleri somutlarsanız belki daha objektif bakarız
Arkadaşımın eşiyle iletişimi böyleydi. Şimdi boşanıyorlar. bence iletişim çok önemli.Selam kızlar,
Size bir sorum var. Soruyu kız kardeşim için soruyorum. Kendisi sormam için rica etti.
Kardeşim bu senenin başında nişanlandı. Nişan olana kadar damat bey çok nazik davranıyordu. Kardeşim çocuk çok az konuşuyor diyordu ama nazik davrandığı ve kardeşime çok değer verdiği için nişanlandılar. Birbirlerine her anlamda denk kişiler.
Fakat şimdi damat bey mesafeli davranıyormuş. Zaten az konuşuyordu ama "artık bana karşı güzel sözler söylemiyor" diyor. "Kendiliğinden konuşmuyor, ben soru sorunca da tek kelimeyle cevaplıyor" diyor.
Ailecek tanıştık. Damadın babası da neredeyse hiç konuşmuyor. Acaba babasından gördüğü gibi mi davranıyor. İlerde evlenince bu durum nasıl olur? Yine mi böyle mesafeli olur? Diye sorularımız oluştu.
Bir konu daha var. Bu hafta kiralık bir daireye bakmaya gittiler. Kardeşim daireyi çok beğendiğini söylese de oğlan hiç bir yorum yapmamış. Yine konuşmadan susmuş. Bu daireyi oğlan bulmuştu, yani onun tercih etmeyeceği kötü bir durum yok. Daha sonra bizim eve geldiler ve damadın başına bir kaza geldi. Bu kaza kendisini kötü hissedeceği bir olay ama biz ailecek onun mahcup olmaması için elimizden geleni yaptık. Hep farklı konulardan konuştuk ama yinede hep sustu. Sorularımıza hep bilmiyorum diye cevap verdi.
Bu olaydan sonra kardeşimle iyice mesafeli olmuşlar. Kardeşim onunla farklı konular hakkında konuşmak istedikce hiç konuşmayı ilerletmiyormuş
Ben kardeşimin damatla konuşmasını söyledim. Damadın konuşmama durumu kardeşimi rahatsız ettiğini söylesin diyorum.
Sizin görüşleriniz nedir? Tavsiyeleriniz var mı?
Bilmiyoruz ki, kardeşim de sormuş. Bir sorunun var mı, ben seni dinlemek istiyorum demiş ama cevap alamamış. Aldığı cevap hep bilmiyorum.çocuğun psikolojik bir sorunu olabilir mi?
Zorla değildi, nişandan önce okadar istekliydi ki, yüzükleri kuyumcudan aldıktan sonra hemen daha nişan olmadan takan birisiydi.
Nişan alışverişinde bende vardım, çok hevesliydi.
Bence yorum yapabilirdi. Misal banyo küçük ama mutfak güzelmiş gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?