- 29 Mayıs 2021
- 14.899
- 96.991
- 548
- 37
- Konu Sahibi KarrTanesii
-
Önce az konuşuyor demiş, sonra nazik davrandığı ve kardeşinize çok değer verdiğine kanaat getirip, denkliklerine de karar vermişsiniz.Kardeşim çocuk çok az konuşuyor diyordu ama nazik davrandığı ve kardeşime çok değer verdiği için nişanlandılar. Birbirlerine her anlamda denk kişiler.
Evet, beğenip beğenmediğini söylememiş. Kardeşim ev için çok merkezi dimi, çok iyi desede oğlan yinede hiç bir şey söylememiş.ama bu kadınsal bir düşünce
yani banyo küçük mutfak büyük kadınlar için önemli olabilir ama çoğu erkek bunları baksa da görmez bile
ha sen beğendin mi beğendi isen tutabiliriz gibi bir cümle kurulabilir tabii
bir de zaten dışarıda yaşarken benim için mesela evin banyosu değil de ulaşımı önemli işten gelince dışarı çıkılabilecek bir semt mi bu önemli
çocuğum olursa imkanlar nasıl o önemli
yani herkesin hele de bir erkeğin aynı hususlara önem vermesini bekleyemeyiz ki
ama tabii ki konuşsun neden yorum yapmadığını öğrensin hele de görücü usulünde karşılıklı istekler ortaya konulsun ki aynı eve girmeden yürümeyeceği ortaya çıkarsa bitirilebilsin
Burda bir üye vardı eşi aynı böyleydi. meğerse adamın sevdiği varmış ve evlenmesine müsade etmemişler. Yıllar geçmiş aradan 3 çocukları olmuş ama durum aynı hatta eş o sürede eski sevgilisin takip etmeyi asla bırakmamış. En sın da iletişime geçmişti.Selam kızlar,
Size bir sorum var. Soruyu kız kardeşim için soruyorum. Kendisi sormam için rica etti.
Kardeşim bu senenin başında nişanlandı. Nişan olana kadar damat bey çok nazik davranıyordu. Kardeşim çocuk çok az konuşuyor diyordu ama nazik davrandığı ve kardeşime çok değer verdiği için nişanlandılar. Birbirlerine her anlamda denk kişiler.
Fakat şimdi damat bey mesafeli davranıyormuş. Zaten az konuşuyordu ama "artık bana karşı güzel sözler söylemiyor" diyor. "Kendiliğinden konuşmuyor, ben soru sorunca da tek kelimeyle cevaplıyor" diyor.
Ailecek tanıştık. Damadın babası da neredeyse hiç konuşmuyor. Acaba babasından gördüğü gibi mi davranıyor. İlerde evlenince bu durum nasıl olur? Yine mi böyle mesafeli olur? Diye sorularımız oluştu.
Bir konu daha var. Bu hafta kiralık bir daireye bakmaya gittiler. Kardeşim daireyi çok beğendiğini söylese de oğlan hiç bir yorum yapmamış. Yine konuşmadan susmuş. Bu daireyi oğlan bulmuştu, yani onun tercih etmeyeceği kötü bir durum yok. Daha sonra bizim eve geldiler ve damadın başına bir kaza geldi. Bu kaza kendisini kötü hissedeceği bir olay ama biz ailecek onun mahcup olmaması için elimizden geleni yaptık. Hep farklı konulardan konuştuk ama yinede hep sustu. Sorularımıza hep bilmiyorum diye cevap verdi.
Bu olaydan sonra kardeşimle iyice mesafeli olmuşlar. Kardeşim onunla farklı konular hakkında konuşmak istedikce hiç konuşmayı ilerletmiyormuş
Ben kardeşimin damatla konuşmasını söyledim. Damadın konuşmama durumu kardeşimi rahatsız ettiğini söylesin diyorum.
Sizin görüşleriniz nedir? Tavsiyeleriniz var mı?
E rol yapmış işte. Evlenmek istemiyor bariz muhtemelen ailesi istiyor o da kabul etmiş mecburen. Bi sürü sebebi olabilir bunun. Ama daha nişanlıyken iki çift tatlı söz söylemeyen adamla evlenilmez boşuna ev mev bakmasın kardeşiniz yakar başını.Zorla değildi, nişandan önce okadar istekliydi ki, yüzükleri kuyumcudan aldıktan sonra hemen daha nişan olmadan takan birisiydi.
Nişan alışverişinde bende vardım, çok hevesliydi.
Hangi konu acabaBurda bir üye vardı eşi aynı böyleydi. meğerse adamın sevdiği varmış ve evlenmesine müsade etmemişler. Yıllar geçmiş aradan 3 çocukları olmuş ama durum aynı hatta eş o sürede eski sevgilisin takip etmeyi asla bırakmamış. En sın da iletişime geçmişti.
Benim aklıma böyle bir durum olabileceği geliyor. Seven insan sevdiğini anlatır, konuşur, yüzünden gülümsemesi eksik olmaz.
İnsanın ömrünü yer beyefendi, çok kötü ot gibi.Görücü usulü tanıştılar.
Evi internetten görmüş, metrekare fiyat vs. bilgileri bilerek gittiler. Evi kardeşimle birlikte gördü. Yani odaların dağılımını falan yeni öğrendi. Bence yorum yapabilirdi. Misal banyo küçük ama mutfak güzelmiş gibi.
Biz çocuğa kal demedik. O gitmedi, sessiz sessiz oturunca bizde ev sahibi olarak sohbet ettik, en azından sohbet etmeye çalıştık...
Şimdi hortlatama da bol yorumlu bir konuyduHangi konu acaba
Bir defa söylemiş, sonra bir müddet oğlan düzelmiş ama daha sonra yine aynı olmuş.Ailesi zorla mı evlendiriyor acaba
Ben olsam sorarım hayırdır zorla mı evleniyoruz neden bana böyle soğuksun diye
Kardeşin neden hiç bunu sormamış
Evet görücu usulü.Kardeşinizin nişanlısı anladığım kadarı ile baştan beri genel itibari ile çok konuşan birisi değilmiş. Ancakk şuanki durumundan farklıymış mi kardeşiniz ne oldu bir anda böyle diyor. Açıkçası benim için hep böyle olmasındansa sonradan değişmesi daha içine kapanması daha büyük problem olurdu. Kardeşinizin yapabileceği tek şey öyle telefon ve ya mesajla değil alacak karşına ciddi ciddi soracak konuşacak. Ve nişan sürecini mümkün olduğunca uzun tutarak anlamaya çalışacak.
Bir de belki yanlış anlamış olabilirim ama büyük ihtimal görücü usulü bir tanışmışlar. Görücü usulü aslında bir nevi mantık evliliği değil midir?
Son olarak umarım sorunlar hallolur , kardeşinize mutluluklar diliyorum
Gün içinde araşmıyorlar mı ne bilimBir defa söylemiş, sonra bir müddet oğlan düzelmiş ama daha sonra yine aynı olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?