Konuşmayan Nişanlı

Şimdiden böyle konuşmayıp, iletişim kurmayan adamla evlenip, sonrasında bu konuda şikayetçi olmasın ablaniz.
Kendisiyle konuşsa da fayda edeceğini sanmıyorum. Konuşarak çözülecektir birşey değil çünkü.

Reactions: The
Kardeşim çocuk çok az konuşuyor diyordu ama nazik davrandığı ve kardeşime çok değer verdiği için nişanlandılar. Birbirlerine her anlamda denk kişiler.
Önce az konuşuyor demiş, sonra nazik davrandığı ve kardeşinize çok değer verdiğine kanaat getirip, denkliklerine de karar vermişsiniz.
Size göre bu denklik neye göre oluyor?
İlgiyi alakayı geçtim adamın ağzından cımbızla laf alıyorsunuz, iletişimin olmaması şimdiden rahatsız etmişse , evlenince ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Evlenmiş olmak için evlenmesin, konuşmadığı, konuşamadığı bir adamla bir ömür geçirecek iyi düşünsün.
Ayrılabilir de ama görünen köy pek te kılavuz istemiyor gibi, ne gerek var macera aramaya

Evet, beğenip beğenmediğini söylememiş. Kardeşim ev için çok merkezi dimi, çok iyi desede oğlan yinede hiç bir şey söylememiş.

Karakteri bu kesin babasına çekmiş demek ki böyle bir insanla ömür gecer mi? Gun gectıkce kötuye gıdıyormus evlendıkten sonra daha kötu cocuktan sonra daha kötü olur dayanılacak gibi degil. Kesinlikle iyiye gitmez konusalarak halledılecek birşeyde degil zaten şimdi konussa kardesın 2 gun duzelır sonra başa sarar

Valla ilerde öyle sorunlar oluyoki konuşmadan halledilmeyecek eğer ozamanda susarsa hayat zehir bence iyi düşünsün illa maaşı iyi ailesi iyi diye evlenilmez iletişim önemli

Burda bir üye vardı eşi aynı böyleydi. meğerse adamın sevdiği varmış ve evlenmesine müsade etmemişler. Yıllar geçmiş aradan 3 çocukları olmuş ama durum aynı hatta eş o sürede eski sevgilisin takip etmeyi asla bırakmamış. En sın da iletişime geçmişti.
Benim aklıma böyle bir durum olabileceği geliyor. Seven insan sevdiğini anlatır, konuşur, yüzünden gülümsemesi eksik olmaz.

Zorla değildi, nişandan önce okadar istekliydi ki, yüzükleri kuyumcudan aldıktan sonra hemen daha nişan olmadan takan birisiydi.
Nişan alışverişinde bende vardım, çok hevesliydi.
E rol yapmış işte. Evlenmek istemiyor bariz muhtemelen ailesi istiyor o da kabul etmiş mecburen. Bi sürü sebebi olabilir bunun. Ama daha nişanlıyken iki çift tatlı söz söylemeyen adamla evlenilmez boşuna ev mev bakmasın kardeşiniz yakar başını.

Hangi konu acaba

İnsanın ömrünü yer beyefendi, çok kötü ot gibi.

Eşimin arkadaşı var bu şekilde adam akıllı konuşmayan birisi. Üniversite mezunu bu Çocuğun annesi bana çevrendebejat arkadaşın var mı benim oğlan birini bulamaz asla demişti, bende üniversite mezunu, çalışan bir adamın nasıl birinı bulup evlenemeyeceğine akıl erdirememiştim.

Sonra oğlanla tanıştım. Eşimde anlatınca çok sessiz olduğunu, çok az konuştuğunu anladım. Bir kaç kızla da tanıdık vasıtasıyla konuşmuş kızlar çok sessiz olduğu için istememişler

Yani insan evde eşiyle iki çift muhabbet edemeyecek ise evlenmesine bence

Ay hayır ya lütfen iki kere düşünsün kardeşiniz. Ömür o kadar ucuz bir sermaye değil, çok yazık olur. Düşünsenize ömür boyu duvar gibi bir adam..

Ailesi zorla mı evlendiriyor acaba
Ben olsam sorarım hayırdır zorla mı evleniyoruz neden bana böyle soğuksun diye
Kardeşin neden hiç bunu sormamış

Kardeşinizin nişanlısı anladığım kadarı ile baştan beri genel itibari ile çok konuşan birisi değilmiş. Ancakk şuanki durumundan farklıymış mi kardeşiniz ne oldu bir anda böyle diyor. Açıkçası benim için hep böyle olmasındansa sonradan değişmesi daha içine kapanması daha büyük problem olurdu. Kardeşinizin yapabileceği tek şey öyle telefon ve ya mesajla değil alacak karşına ciddi ciddi soracak konuşacak. Ve nişan sürecini mümkün olduğunca uzun tutarak anlamaya çalışacak.

Bir de belki yanlış anlamış olabilirim ama büyük ihtimal görücü usulü bir tanışmışlar. Görücü usulü aslında bir nevi mantık evliliği değil midir?

Son olarak umarım sorunlar hallolur , kardeşinize mutluluklar diliyorum

kardeşinizle nişanlandıktan sonra unuttum sandığı eski birini hatırlayıp görüp aslında kardeşinizi sevmediğini hissetmiş olabilir mi?
çok mu hayalperestim :)
kardeşiniz adam akıllı konuşsun olmuyorsa bitirsin gitsin
aileniz de rahatsız olmuştur bu durumdan

Evet görücu usulü.
Teşekkürler

Bir defa söylemiş, sonra bir müddet oğlan düzelmiş ama daha sonra yine aynı olmuş.
Gün içinde araşmıyorlar mı ne bilim
Benim bir arkadaşım vardı okulda çok sessizdi
Böyle öğretmen konuşturmaya çalışırdı takılırdı hep
Değişik bir çocuktu
O geldi aklıma
Çok da başarılıydı zaten mühendislik okudu
Hala öyle midir bilmiyorum ama çok sessizdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…