- Konu Sahibi ferhunde001
-
Aynen öyle arkadaşlarla falan konuşunca enerji atıyorsun zaten o yüzden gerek kalmıyor akşamaBenim babam boyle annem de tam tersi konusmayi cok sever kardesleriyle arkadaslariyla cocuklariyla konusuyor bol bol telefonda ya da yuzyuze fark etmiyor.
Başka odaya geç otur yokluğunu fark edicek mi?
Gelirse dersin ne fark eder ha yanındayım ha değilim diye
Neden konuşmuyorsunuz ?
"Günün nasıl geçti ?" Şeklinde sorular sormuyor musunuz?
Çok zor ya yabancı gibi laf yok ses yokbaşka odaya gectigim an nerdesin gel burda otur der. cok bozulur baska odada oturmama. ne farkeder diyorum ben de aynen. onun icin ayni odada oturmak onemli
ben hep sorarim gununun nasil gectigini. ayni degisik bisey yok. sunu yaptik bunu yaptik. orda biter. benim naptigimi sormaz. bazen ben anlatirim isyerinde olan seyleri. pek dinlemez. dinlerse de hic bi yorum yapmaz.
o yuzden ben de sormayi da anlatmayi da biraktim.
oyle galiba. cunku esimin babasi da bu yapida bir adam. gerekli olmadikca konusmaz. hatta bi amcasi var. birgun boyle 10 kisi falan salonda muhabbet ediliyor hararetli hararetli. kahkahalar havada ucusuyor. amcasinda tik yok. konusmuyor hafifce gulumsuyordu adam. o yuzden genetik heralde diye dusunuyorum.Konuşmamak bşr karakterdir. Öyle kabul etmelisiniz bence. Bende konuşkan biri değilimdir. Konuştukça gerilir sıkılırım eve gelince sessizlik isterim.
hep böyledir zaten o baştan da böyledir zaten o yüzden artık alışmışsınızdır diye düşünüyorummerhabalar,
4 yasinda bir oglumuz var. ikimiz de calisiyoruz. ben aksam 18.30 gibi eve geliyorum 5 gun calisiyorum isim masabasi. esim saat 20.00 gibi eve gelir. 6 gun calisir. hem zihinsel hem bedensel yorgunlugu var. esnaf. eve geldikten yatana kadar eger o gun buyuk bir sorun yasamadiysa 'bi bardak cay doldurur musun, eline saglik,' vb. o anlik cumleler haric hicbirsey konusmaz. hep youtube instagram ve muzik. hem konusmak istemez hem de konusulan seyi dinlemek istemez. cok ugrastim ama artik kabullendim konusmayacagini. aksam eve geldigimde sadece cocugumla konusmak sıkıcı oluyor. siz neler yapiyorsunuz kizlar.
Ben konuşmadan duramiyorum. Ama oyle eşimin başinda oturup konusmayi beklemiyorum ben, başka şeylerle ugrasirken hep aklima bir şeyler geliyor ve oradan konuşuyorum.Eşim bazen evden çalişiyor ve online toplanti yaptiginda Onunla konuşamiyorum ya çatliyorum, soyliceklerimi biriktiriyorum ve sirf toplanti bitse de dusunduklerimi konuşsam diye darlaniyorum.
Asla laf atmadan duramam. Eee o da cevap veriyor haliyle ve konuşma oluyor.
Ha dinlemek istemeyen ve dinlemeyen adama bir şey yapamazsiniz ama bence.
Günü çok standart geçtiği için öyle cevaplar veriyor herhalde. Sizin iş muhabbetinizi sevmiyordur belki.ben hep sorarim gununun nasil gectigini. ayni degisik bisey yok. sunu yaptik bunu yaptik. orda biter. benim naptigimi sormaz. bazen ben anlatirim isyerinde olan seyleri. pek dinlemez. dinlerse de hic bi yorum yapmaz.
o yuzden ben de sormayi da anlatmayi da biraktim.
Biz aynı iş yerinde çalışıyoruz herkesin yanında laubali durmasın diye onunla çok konuşmam mesaj atarım anlatacaklarımı akşam ayrıntılı anlatayım diye
ilk tanistigimiz zamanlar zaten nerde okudun kac kardessin ne is yapiyosun vs tanisma diyaloglari oldu. sonrasinda hep gezerek vakit gecirdik. milli parklara gitmek, muze gezmek, denize gitmek, yemege gitmek, sinemaya gitmek, piknige gitmek vs. etkinlik bazli konusma oluyordu. tabi evlilik hayati monoton olunca hergun ne konusayim diyordur belki :)hep böyledir zaten o baştan da böyledir zaten o yüzden artık alışmışsınızdır diye düşünüyorum
fazla konuşmayı seven bir yapısı yoktır ve gün içinde fazlaca yoruluyor da olabilir.
peki merak ettim hiç konuşmadan nasıl evlendiniz ?
hangi noktada uyuştuğunuzu düşündünüz ?
yani bu saatten sonra adam değişmeyeceği için kabul etmelisiniz , sizde aktiviteler bulun
mesela akşamları film izleyin , kitap okuyun vs vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?