Konuşmayı sevmiyorum...

Bu kocama mahsus bir durum o bilgisayara bağımlı benim derdim sadece kocam olsaydı kocamdan bahsederdim üyeler kocama takılmista ben genel olarak böyleyim diyorum sonuçta sadece kocam yok bi sürü insan var cevremde
Herkes konusmayi sevmek zorunda değil. Herkes ayni konularsan keyif alacak degil. Cevredski insanlar takilacak en son nokta bence kim kimin huyunu seviyor ki kusiur ararsan bulursun. Insanlar ona gore iletisim kurmayi ogrenmeli seninle. Evdeki ilstisim daha farkli tabii olmazsa olmazlardan o sebeple takilmisizdir

Bende boyleyim keske telepati yoluyla anlasabilsek..

Bende senin gibiyim.. Senden daha da beter durumdayım... Küçüklüğümden beri az konuşurum. Arkadaş çevrem oldu ama hep onlar konuştu ben dinledim. Herkesin dediği bir laf var. Ağzından kelimeleri cımbızla alıyoruz. Sessizler fesat olurmuş, Çok konuşanların ne varsa dilinde varmış ama sessizler içten pazarlıklıymış... Hep bunları duydum. Birde yüksek sesli konuşamıyorum, biriyle bir şey konuştuğumda anlamıyorlar tekrar tekrar bir kelimeyi söylüyorum. Bazende diyorum keşke dilsiz olsaydım bütün bunlara katlanmak zorunda kalmazdım. Konuşmak beni gerçekten çok yoruyor. Konuşmadığım için çok yakın arkadaşım olan kimse yok sadece arkadaş yada tanıdık diyelim onlar var. Çünkü insanlar benden sıkılıyorlar... ruhsuzum Her şeye gülmüyorum, Şaşırmıyorum, Heyecanlanmıyorum. Korku dışındaki duygularımı meydana çıkaramıyorum.

Aynı durumdayız. Ben de hiç sevmem konuşmayı. Eşinizin karakteri nasıl? Bu soruyu kendim için sordum. Çünkü ben konuşmayı hiç sevmem, az ve öz konuşurum ve bu nedenle de hiçbir erkek benim gibi biriyle olmak istemezmiş gibime geliyor. Genelde zıt olanlar birbirini çeker derler.

Az konuşmak iyidir. İnsanlar hakkınızda ne kadar a şey bilirse, fikir yapınızı ne kadar az kavrarsa ellerinde o kadar da az şey olur ve size karşı ilk fırsatta kullanmazlar.

Bende konuşmayı sevmiyorum. Çoğu kişi bana da sessizsin neden konuşmuyorsun diyor. Ve ben dinlemeyi seviyorum ama yeteri kadar konuşulani
Aksine eşim de konuskandir

Ben çok severim, boş da konuşurum dolu da. Arkadaşlarım ailem de öyle. Çok eğlenceli çünkü. İnsan konuşmadan, boş yapmadan, gereksiz ama derin bir sohbete girmeden, paylaşmadan, gülmeden, gerekli bir sohbete girmeden nasıl yaşar bilmiyorum. Bazen çok konuşurken arkadaş da ediniliyor ilişkiler de daha sağlam ilerliyor. Ha sıkıcı ya da modum tutmayan biriyle konuşmam tabi de eğlenceli ve kafa biriyle birlikte konuşuruz hep

Eşim normal aslında yani bazen çenesi düşüyor ama genel olarak normal (sanırım öyle çünkü az konuştuğum için herkes bana anormal geliyor) ilk tanıştığımız zaman biraz zorlandık sürekli neden konuşmuyorsuna bağlanıyordu olay hoş hala diyorda zamanla alıştı tabi eşimde

Ben de konusmayi hic sevmiyorum..Hatta bazen sevdigim bir arkadaşım ile buluşacaksam,kendi kendime soyle diyorum" kizim bak soz ver bu kez sohbet karsilikli ilerleyecek, sen de konusacaksin bicir bicir"..Sonra ilk dakikalar konusuyorum iste surdan burdan sohbet akici ilerliyor.Sonra bes on dakika gecince,kendimi yine onu dinlerken buliyorum

Ben de ortama göre konuşurum. Mesela kuaföre gittim başka şeyler düşünüyorum o ara kuaför başımı yapıyor bana diyor ne kadar sessizsin istediğim şeyi söylemiştim kuaföre onun dışında Ne söyleyebilirim?
Komşularım oturuyor ben de yanlarına gidiyorum bildiğin dedikodu ortamı. Eşimi kvdemi anlatamadığım için sessiz kalıyorum. Cocukalrindan bahsediyorlar cocugum yok sessiz kalıyorum.
Is yerinde konusmayabilirsiniz anlarım da eşinizle paylaşımda bulunun ya da artırın. Bsyler anlatın.
Evde de eşimden çok ben konuşurum yaşadığım düşündüğüm şeyleri ona anlatırım

ben de küçükken pek sessizdim,
az ve öz konuşuyordum bazen içime kapanıyordum. benlik gelmiyordu ortamlar sarmıyordu çünkü. herkesin dilinde tek cümle: ayyyy ne kadar sessizsiiiiin.
üniye geldim yine aynı laf. ama artık konuşuyordum he. ilkokuldaki gibi değildim. ama insanlar alışmış ya çenesi düşüklere. anormal geliyor yeterli şekilde konuşanı. yine aynı laflar: çok sessizsin.
velhasılıkelam şuan normalim. yani normal bir insan kadar konuşuyorum artık duymuyorum çok sessizsin laflarını tabii.
ama az konuşana çok sessizsin lafının ne kadar gıcık geldiğini en iyi ben bilirim

Aynen ınsanların çok sessizsin sözü kadar tuhaf gereksiz bir kelime yok. Biz durup bir anda karşımızdaki kişiye çok konuşkansin gevezesin diyor muyuz bazı ınsanalr herkesi kendileri gibi olmasini istiyor.

Ben niye böyleyim diye sorgulamaya başlamışsınız ve size böyle dendiğinde tartışma çıkarıyorsunuz doğal olarak.Siz böylesiniz..yapınız böyle...Herkes aynı olamaz.Ben de konuşmam fazla kısa ve net konuşmalardan net bilgilerden hoşlanırım.Bir şeyi dolandıra dolandıra anlatanlara sabırla bakarım sadete gelsin diye.E ben katlanıyorsam bu laf ebeliklerine bana da kimse niye konuşmuyorsun demesin.Ne ben eşime çok konuşuyorsun diyorum ne de o bana az konuşuyorsun der.Biz birbirimizi böyle tamamlıyoruz.Eşiniz de sizi böyle kabullenecek artık 10 sene olmuş adam vazgeçmemiş sizi konuşturacakAma bence güzel bir şey sohbet etmeyi seviyor demek ki sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…