- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
- Konu Sahibi dipsiz kuyu
-
Herkes konusmayi sevmek zorunda değil. Herkes ayni konularsan keyif alacak degil. Cevredski insanlar takilacak en son nokta bence kim kimin huyunu seviyor ki kusiur ararsan bulursun. Insanlar ona gore iletisim kurmayi ogrenmeli seninle. Evdeki ilstisim daha farkli tabii olmazsa olmazlardan o sebeple takilmisizdirBu kocama mahsus bir durum o bilgisayara bağımlı benim derdim sadece kocam olsaydı kocamdan bahsederdim üyeler kocama takılmista ben genel olarak böyleyim diyorum sonuçta sadece kocam yok bi sürü insan var cevremde
Aslında bir çok yaptıklarımız geçmişde yaşadıklarımız kırgınlıklar tranvalar vs ile ilğili onları cözsek rahat edecegiz sanırımHiç böyle düşünmemiştim olabilir
Bende boyleyim keske telepati yoluyla anlasabilsek..Bir kadının konuşmayı sevmiyorum demesi ne ilginç değil mi. Ben gerçekten konuşmayı sevmiyorum neden bilmiyorum ama konuşmak beni çok yoruyor. Bunun sorun olan kısmı şu konuşmayı sevmediğim için hep dinleyen olan kısımdayım ve iş ortamında bir ortam oluştuğunda en az konuşan ben oluyorum. Sürekli insanların neden sessizsin neden konuşmuyorsun soruları bunaltıyor beni. Eşimde aynı şekilde sürekli niye konuşmuyon diyip duruyor ya be adam 10 yıldır tanıyorsun beni daha alışamadınmı. Yok sürekli o sorar noldu bişeyinmi var konuşmuyorsun bende sürekli açıklama yapmak zorunda kalırım. Son zamanlarda sorduğunda direk bağırdığımı farkettim sürekli sormasından sıkıldığım için haliyle olay tartışmaya dönüyor. Aslında olay konuşmamakta değil ben fikrimi kısa ve net söylüyorum uzatmıyorum ama bu sanırım insanlara yeterli gelmiyor. Son zamanlarda bu durum dahada arttı ve ben artık hiç insan görmek istemiyorum çevremde. Benim gibi olan varmı aranızda yada gerçekten bendeki bir sorun mu?
Aynı durumdayız. Ben de hiç sevmem konuşmayı. Eşinizin karakteri nasıl? Bu soruyu kendim için sordum. Çünkü ben konuşmayı hiç sevmem, az ve öz konuşurum ve bu nedenle de hiçbir erkek benim gibi biriyle olmak istemezmiş gibime geliyor. Genelde zıt olanlar birbirini çeker derler.Bir kadının konuşmayı sevmiyorum demesi ne ilginç değil mi. Ben gerçekten konuşmayı sevmiyorum neden bilmiyorum ama konuşmak beni çok yoruyor. Bunun sorun olan kısmı şu konuşmayı sevmediğim için hep dinleyen olan kısımdayım ve iş ortamında bir ortam oluştuğunda en az konuşan ben oluyorum. Sürekli insanların neden sessizsin neden konuşmuyorsun soruları bunaltıyor beni. Eşimde aynı şekilde sürekli niye konuşmuyon diyip duruyor ya be adam 10 yıldır tanıyorsun beni daha alışamadınmı. Yok sürekli o sorar noldu bişeyinmi var konuşmuyorsun bende sürekli açıklama yapmak zorunda kalırım. Son zamanlarda sorduğunda direk bağırdığımı farkettim sürekli sormasından sıkıldığım için haliyle olay tartışmaya dönüyor. Aslında olay konuşmamakta değil ben fikrimi kısa ve net söylüyorum uzatmıyorum ama bu sanırım insanlara yeterli gelmiyor. Son zamanlarda bu durum dahada arttı ve ben artık hiç insan görmek istemiyorum çevremde. Benim gibi olan varmı aranızda yada gerçekten bendeki bir sorun mu?
Az konuşmak iyidir. İnsanlar hakkınızda ne kadar a şey bilirse, fikir yapınızı ne kadar az kavrarsa ellerinde o kadar da az şey olur ve size karşı ilk fırsatta kullanmazlar.Bir kadının konuşmayı sevmiyorum demesi ne ilginç değil mi. Ben gerçekten konuşmayı sevmiyorum neden bilmiyorum ama konuşmak beni çok yoruyor. Bunun sorun olan kısmı şu konuşmayı sevmediğim için hep dinleyen olan kısımdayım ve iş ortamında bir ortam oluştuğunda en az konuşan ben oluyorum. Sürekli insanların neden sessizsin neden konuşmuyorsun soruları bunaltıyor beni. Eşimde aynı şekilde sürekli niye konuşmuyon diyip duruyor ya be adam 10 yıldır tanıyorsun beni daha alışamadınmı. Yok sürekli o sorar noldu bişeyinmi var konuşmuyorsun bende sürekli açıklama yapmak zorunda kalırım. Son zamanlarda sorduğunda direk bağırdığımı farkettim sürekli sormasından sıkıldığım için haliyle olay tartışmaya dönüyor. Aslında olay konuşmamakta değil ben fikrimi kısa ve net söylüyorum uzatmıyorum ama bu sanırım insanlara yeterli gelmiyor. Son zamanlarda bu durum dahada arttı ve ben artık hiç insan görmek istemiyorum çevremde. Benim gibi olan varmı aranızda yada gerçekten bendeki bir sorun mu?
Eşim normal aslında yani bazen çenesi düşüyor ama genel olarak normal (sanırım öyle çünkü az konuştuğum için herkes bana anormal geliyor) ilk tanıştığımız zaman biraz zorlandık sürekli neden konuşmuyorsuna bağlanıyordu olay hoş hala diyorda zamanla alıştı tabi eşimdeAynı durumdayız. Ben de hiç sevmem konuşmayı. Eşinizin karakteri nasıl? Bu soruyu kendim için sordum. Çünkü ben konuşmayı hiç sevmem, az ve öz konuşurum ve bu nedenle de hiçbir erkek benim gibi biriyle olmak istemezmiş gibime geliyor. Genelde zıt olanlar birbirini çeker derler.
Ben niye böyleyim diye sorgulamaya başlamışsınız ve size böyle dendiğinde tartışma çıkarıyorsunuz doğal olarak.Siz böylesiniz..yapınız böyle...Herkes aynı olamaz.Ben de konuşmam fazla kısa ve net konuşmalardan net bilgilerden hoşlanırım.Bir şeyi dolandıra dolandıra anlatanlara sabırla bakarım sadete gelsin diye.E ben katlanıyorsam bu laf ebeliklerine bana da kimse niye konuşmuyorsun demesin.Ne ben eşime çok konuşuyorsun diyorum ne de o bana az konuşuyorsun der.Biz birbirimizi böyle tamamlıyoruz.Eşiniz de sizi böyle kabullenecek artık 10 sene olmuş adam vazgeçmemiş sizi konuşturacakBir kadının konuşmayı sevmiyorum demesi ne ilginç değil mi. Ben gerçekten konuşmayı sevmiyorum neden bilmiyorum ama konuşmak beni çok yoruyor. Bunun sorun olan kısmı şu konuşmayı sevmediğim için hep dinleyen olan kısımdayım ve iş ortamında bir ortam oluştuğunda en az konuşan ben oluyorum. Sürekli insanların neden sessizsin neden konuşmuyorsun soruları bunaltıyor beni. Eşimde aynı şekilde sürekli niye konuşmuyon diyip duruyor ya be adam 10 yıldır tanıyorsun beni daha alışamadınmı. Yok sürekli o sorar noldu bişeyinmi var konuşmuyorsun bende sürekli açıklama yapmak zorunda kalırım. Son zamanlarda sorduğunda direk bağırdığımı farkettim sürekli sormasından sıkıldığım için haliyle olay tartışmaya dönüyor. Aslında olay konuşmamakta değil ben fikrimi kısa ve net söylüyorum uzatmıyorum ama bu sanırım insanlara yeterli gelmiyor. Son zamanlarda bu durum dahada arttı ve ben artık hiç insan görmek istemiyorum çevremde. Benim gibi olan varmı aranızda yada gerçekten bendeki bir sorun mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?