Konuşmayı sevmiyorum...

Ben aslında dediginiz gibi bana biseyler katabilecek muhabbetleri seviyorum ama sanırım bulamıyorum uyuşacak kişileri

Ben her gece uyumadan önce bir dağ evine yerleşmenin hayalini kuruyorum sessiz sakın bu hayalimi söylediğimde bile insanlar şaşırıyor yaaaa sıkılır insan orda diye ya ben kendimi biliyom sıkılmam yok yok sıkılırsın bi hayal bile kurdurmuyorlar

Bende diyorum kıymetimi bil dır dır etmiyom işte diye

Evet yalnızlığı çok seviyorum kafa dinlemek sessizliği dinlemek huzur veriyor bana kaynanam işten geldiğimden beri susmadı pencereden atasim var kendimi

Mutlu değil misiniz acaba çevrenizden arkadaşlarınızdan eşinizden işinizden ne bileyim daha çok sayabilirim böyle insan mutluyken çok sessiz biri dahi olsa şen şakrak olur kendimden biliyorum bende sessiz biriyimdir ama mutlu olduğum insanlarla buluşunca konuşurum öbür türlü sessizimdir ama karakter yapınız böyleyse insanların tuhaf karşılaması saçma sonuçta bı anda böyle olmadınız insanlar neden sorguluyor hala tuhaf

Gerektiği zaman konuşmak gerektiği zaman cevap vermek gerektiği zaman anlatmak.. Dedikodudan ve çok konuşmaktan nefret ederim..sohbet etmeyide sevmiyorum herzaman yalnızlığı severim :)hatta bazı insanlar sen sıkılmıyor musun deyince sinirlerim tepeme çıkar ya size ne!!! Ben böyle mutluyum.. Bence sorun insanlarda.. Böyle olunca üstüme gelmiş gibi oluyorlar gerçekten.. Bilmiyorum karakterim bu şekilde.. Yerine göre konuşmak en iyisi benim için.. BAZEN eşimde hadi bana bişiler anlat der ne anlatcağımı bilmem, beynim durur o an :) anlatırım ama kısa ve öz. Daha çok eşim anlatır ben onu dinlerim..

Anlattıklarınzda eşimi gördümeşimde öyle konuşmaz nerdeyse işaret ile anlaşırız insan görmekte istemez pek misafirlik gitmeyiz evimize misafir gelmez yılda en fazla üç defa misafir gelir.. Bende tam tersi çok konuşurum esprili çok neşeliymdir. Çok arkadaşım vardır.. Zıt kutuplar birbirini çekiyor ama eşimin az konuşmasını seviyrom çünkü hep beni dinler sağolsın

Evet yalnızlığı çok seviyorum kafa dinlemek sessizliği dinlemek huzur veriyor bana kaynanam işten geldiğimden beri susmadı pencereden atasim var kendimi
Bana da oluyor sarmıyor. Daraliyorum sık sık kimseyle görüşmüyorum zaten. Çevrem de kabullendi beni böyle. Normal yani bende yalnızlığı severim boş konusmada daralirim bu iyi bisey bence.

Benim için ise konuşma terapi
İnsanoğlu sosyal bir varlık mutlaka paylaşımcı, geçen aşure yaptım sevdiklerinle paylaştım ve güzel bir sohbet ettim , yok ya konuşmadan yaşayamam ben

Mutlu sayılırım ve evet sevdiğim arkadaşlarımla muhabbetim iyidir çoğu beni esprili bulur ama ondada mesela bir arkadaşım var çok severim kendisini onu bıraksan sabaha kadar konuşalım der ama en fazla bir saatte benim pilim tükenir

İş yerinde yada dışarda az ve öz konuşmak çok iyidir, genelde bu taktir edilir.
Fakat konu eşinize gelince bu az ve öZ konuşmak itici ve sıkıcı olabilir.
Çocuğunuz varmı bilmiyorum ama Eğer yoksa olunca çok sıkıntı çekersiniz.

Oğlum var bi tek onunla konuşmayı seviyorum sanırım

Oğlum var bi tek onunla konuşmayı seviyorum sanırım
Eşinizlede oğlunuzla olduğu gibi bu durumu deneyin, karı-koca arasında hoş sohbet iyidir. Allah uzun ömür versin Yaşlandığınızı bi düşünsenize,
Eşinizle birbirinize sadece bi sohbetiniz lazım.

Yalnız değilsin, kendimi bildim bileli sevmem konuşmayı. İçine kapanık da dediler sessiz de dediler depresyonda da dediler... Sevmiyorum ya bu kadar basit

Yalnız değilsin, kendimi bildim bileli sevmem konuşmayı. İçine kapanık da dediler sessiz de dediler depresyonda da dediler... Sevmiyorum ya bu kadar basit
Eşiniz bu konuyu sorun yapmıyor mu ? Bende introvert kişiliğe sahibim ama ilişkilerimde dışa dönük olmaya çaba harcıyorum yoksa eleştiriliyorum.

Konuşmak muhabbet bunlar kesinlikle pratik işi ve ne kadar çok kullanılırsa o kadae gelişen şeyler.Yerinizde olsam kendimi zorlar köreltmezdim

Eşiniz bu konuyu sorun yapmıyor mu ? Bende introvert kişiliğe sahibim ama ilişkilerimde dışa dönük olmaya çaba harcıyorum yoksa eleştiriliyorum.

Yapıyor aslında, gözlemliyorum. Ama ne kadar konuşmaya çalışsam da çoğu zaman sessiz ve dinleyici taraf benim. Sürekli eleştirildiğim için de bu durum perçinleniyor maalesef...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…