• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konuyu uzatmakta haksız mıyım

Oğlum bebek arabasındaydı, annem bir dükkanda kanepe bakıyordu. Dükkanda Zemin kat girişte cam olduğundan içerisi dışarısıda görünüyor. Ben bebek arabasını başında dükkanda önünde kaldırımdaydım, ikiz arabası dükkana sığmıyordu. eşim bir yere kadar gitmişti. En fazla 5 dk lık bir yere.
Biz her zaman çocukların kemerini takarız. Eşim o gün farklı takmış,ben bilmiyordum. Annem bir koltuk
Beğenmiş, sende bir bak dedi. Annemi çocuğun yanında kalacak sandım ama o da girmiş arkadan. Koltuk gördüm, çıkmak için arkamızdan döndüğümde camdan dışarıya görebiliyordum, eşimin adımı yüksek sesle söylemesiyle dükkandakilerin benim, annemin dışarı çıkması bir oldu. Oğluma bir şey oldu sandım. Bunu niye bıraktınız diye bağırma çağırıyordu. Olay bu
Olay buysa esiniz hakli ben bir dk birakmadim birakmam. Eger gireceksem dukkana kucagima alir bebek arabasini birakirim. Bence esinizi de anlayin ve fazla uzatmayin.

Ben konuşmadığımız süre uzadıkca çok kinlenmeye başladım.hakkımızda hayırlısı artık. Tşk. Yorumlar için.

Bence adım at zaten o gün biraz laf attı nabzımı ölçtü oralı olmadım dedin. İşleri daha zorlaştırma kendine de eziyet çektiriyosun bekleyerek. Şimdi gidip konuş evet hatalıyım özür dilerim ama bağırman çok ağrıma gitti de, o da özür dilesin. Öpüşün barışın kinlenmeyin.

Back
X