Köpek saldırısı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de hayvanları sevmeme rağmen maalesef korkuyorum aynı zamanda. Geçen gün köpekten korkup hızlıca uzaklaşmaya çalışırken çok sert biçimde düşüp bacağımı kolumu incittim.
Linki bana da atabilir misiniz? Herhangi bir zararı var mı ayrıca bunun?

Buna verilecek cevabı söyleyeyim:

Sen hiç et yemiyor musun? Bunu eleştirebilmen için tamamen vegan olman lazım. İnsanoğlu için milyarlarca hayvan kesilirken ses çıkardın mı? Ülkemizdeki mültecilere ses çıkardın mı?

Evimin önu kac kere okula giden kucuk cocuklara saldırdılar birlik olup sandığınız gibi değil
Birleşince iyice saldirganlasiyorlar ben çocuğumu tek markete bile yollayamiyorum

Eklentiler

• Screenshot_20221220-190555_Gallery.webp
    45,4 KB · Görüntüleme: 31
Kuzular ve diğer hayvanlar mama yapılmak için kesilmiyor. İnsanlar için kesilen hayvanların kalan ürünleri kullanılıyor toz şeklinde un yapılarak. Mama içindeki yüzdeleri çok düşüktür et ürünlerinin. Vejetaryen kedi köpek olmayınca bu şekilde oluyor.

Geçmiş olsun. Başka köpek savarlarin sesi insanlar tarafından duyulmazken bunun sinyali bizim de duyacağımız kadar düşük. Elektrik kablolarında olan citirdama gibi köpekler daha keskin duyuya sahip olduğu için rahatsız oluyor. Eğitim için kullanılan bir ürün zaten dediğim gibi yanınıza çağırma modu da var. Onu da denedim ses olarak bana farklı gelmedi ama köpekler kuyruk sallaya sallaya geldi yanıma. Hemen atıyorum.

Buna verilecek cevabı söyleyeyim:

Sen hiç et yemiyor musun? Bunu eleştirebilmen için tamamen vegan olman lazım. İnsanoğlu için milyarlarca hayvan kesilirken ses çıkardın mı? Ülkemizdeki mültexilere

Mesaj aliminiz kapalı bana yazar misiniz

Teşekkür ederim..

Evimin önu kac kere okula giden kucuk cocuklara saldırdılar birlik olup sandığınız gibi değil
Birleşince iyice saldirganlasiyorlar ben çocuğumu tek markete bile yollayamiyorum

Benim evimin önü de böyle ve önceki hafta yaşli bir Kadına ertesi gün çocuga saldirdilar belediyeyi aradık sadece Birtanesini götürdüler. Rehabilite edip geri getireceklermiş

Çünkü alanlarını korumak için tehtid olarak gördükleri kişilere saldırırlar. O yüzden sürü halinde koşarak gelen köpekleri gördüğünüzde duracaksınız. Asla hareket etmeyip gözlerine de bakmayacaksınız. Onlar da durur ve size bakarlar. Sizden tehdit algılamayınca kuyrukları hareket etmeye başlar yada başlarını çevirirler. Onlar hateket etmeye başladığında artık sizi tehdit olarak gmrmüyorlar demektir ve yavaşça aralarından geçikerek gidilir.
Tabi şimdi bunu yapabilmek kolay değil o an ki panikle koşuluyor ya da elinde ne varsa atılıyor o da sürünün saldırmasını garantiliyor. Soğuk kanlı olabilmek lazım

Bu soğukkanlılığı sabah karanlikta okula giden ilkokul çocuklarının göstermesini nasıl bekliyoruz peki? Hadi erkek çocukları eziyet ediyor köpeklere tu kaka. Kız çocukları?

Her ebeveyn çocuklarını okula bırakacak zamana sahip olmuyor. Malum ülke şartları, anneler bir anda çalışmaya başlamak zorunda kalıyor. İsterseniz okullarda deprem tatbikatı gibi köpek saldırısı tatbikatı yapılsın?

mamalardaki kuzu, koyun, tavuk vs sirf mama icin kesilmiyor. verdiginiz, baglanti kurmaya calistiginiz ornek yanlis.

Bakın bir örnek daha yazayım hayvan severlerin bazıları ne kadar minnoş görün.
Bulunduğum şehrin belediyesinin WhatsApp ihbar hattını kullandım inanmayanlara özelden ss de atarım.

Otobüste giderken cins bir köpekte bowling topu boyunda meme tümörü gördüm. Hayvan yürürken yere sürünüyordu doku acı içinde ve inanılmaz zayıftı. Otobüste olduğumdan fotoğrafını çekemedim ama ihbar hattına konum bilgisi ile birlikte yorum yazdım. Bir süre sonra görevli beni aradı, biz o hayvanı tedaviye alacaktık ama hayvan severler izin vermiyor, yardım toplanıyor onun için kemoterapi tedavisi görüyor dedi. E dedim kemodan sonra sokağa mi saliyorlar nasıl olur? Maalesef dedi elimizden bir şey gelmiyor dokunun ameliyatla alınması gerektiğini alıp onlara geri teslim edileceğini söyledik yine vermediler dedi.

Köpek ölmüştür artık. Yardım paralarına ne olduğu konusunda da bence hepimiz biliyoruz ne olduğunu.

Yapılmalı ve yapılıyor da. DKMP lar çalışanları anaokul ve ilk okullarda belediyeler ile birlikte sokak hayvanlarına karşı yaklaşım ve hayvan beden dili ile ilgili eğitim veriyorlar.

Yapılmalı ve yapılıyor da. DKMP lar çalışanları anaokul ve ilk okullarda belediyeler ile birlikte sokak hayvanlarına karşı yaklaşım ve hayvan beden dili ile ilgili eğitim veriyorlar.
Peki bu eğitim verilirken çocukların üzerine saldırgan sürüler mi salınıyor yoksa arkadaş canlısı goldenlar mı :d

köpek saldırıları sanılandan çok daha ciddi bir problem
asıl sorun köpekler değil ,köpeklerin aç kalması ,kontrolsüz üreyip sokağa salındıkları için aralarındaki alan kavgası yüzünden vahşileşmeleri
sırf bu yüzden 375 liralık yurttan alıp 2500 liralık okulun yanındaki yurda yerleştirdim kızımı,reva mı
3 gün yemek yememiş yemek kokusu üzerime sinip saldırmasınlar diye
kaldı ki hayvanlarla büyüyen onlardan hiç korkmayan bir çocuk
sorun sadece bizim için çözüldü peki başkaları veya aç susuz saldırgan köpekler için ne değişti
kalıcı çözüm bulunmalı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…