Köpek saldırısı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Burada çok boş yorum yapanlar olmuş. Benim okulumda abartmıyorum köpeklere krallar gibi bakılıyor ama bana da gece vakti saldırdılar, sabah erken saatlerde ya da geceleri saldırıyorlar. Okul yönetimine yazdım, gece köpekler bir yere kapatılsa iyi olur diye ama bizim sorumluluğumuzda değil falan filan dediler.Yalnız olsam belki kolayca kurtulamayacaktım, o yüzden aklıma geldikçe sinirleniyorum.

Yani?

Köpekler için belediyeyi aradım , saldırgan olduklarını belirttim . Toplayıp barınağa götürdüler . Bu şekilde saldırgan olduklarını özellikle şikayetinizde belirtin .

Saldırgan mıydı hepsi ? Hepsi diyorum özellikle.

Geldi yine hayvan dusmanlari, bi bitseniz de kurtulsak.
Mesela böyle köpek filan ısırınca hiç hareket etmeseler kaçmasalar kendilerini korumasalar buna şahit olanlar da aynı tarz köpekleri olay yerine getirse ısırıla ısıtıla yiye yine bitirirler aslında dimi ama yok illa canlarını koruyacaklar pis hayvan düşmanları

Kısa süreli İstanbul dışında bir yerde yaşıyorum. İlk defa bu kadar bol köpeğe şahit oldum :d köpekten korkuyordum ama alıştım artık ayak uydurmaktan başka çarem yok. Niye yok? Çünkü belediyeyi kısır olmayan köpekler için defalarca aradım. Hasta yavru köpekler için aradım yavru kabul etmiyoruz dediler 6 yavruya baktım. Yavrular sütten kesildi belediyeyi tekrar aradım kısırlaştırma için. Küpesi de yok annenin dedim gelmediler. Hadi onu geçelim.

Yasaklı ırk köpek geldi sokağa daha bu yavrular el kadarken. Yavrulardan birini öldürdü. Boynunda da tasma vardı bu arada, kim bilir nereden kaçmış. Herhalde sokaktan birini de kovaladı polis arandı onun üstüne belediye geldi. İki hafta önce markette tanışık olduğum biri evlerinin oraya 10 15 tane köpek bırakıldığını söyledi belediye tarafından. Köpeklerden biri de gebe :) cimere yazdık birkaç kişi, cimer sikayetimizi belediyeye yönlendirdi :d kimi kime şikayet ediyorsunuz durumu :d

Şu yazdıklarım sadece benim oturduğum yer ile alakalı. Besledigimi belirtmeme gerek yok herhalde ama hadi taşlanmamak için yazayım. Bana hiç saldırmadılar ama sevdiklerinden değil, köpek savarım var basınca kaçıyorlar bir noktada şartlandılar beni görünce hiç yanaşmıyorlar. Seviyorum besliyorum diye öpüş kokuş olmak zorunda da değilim.

Millet kendi karnını evladının karnını zor doyuruyor ne yazıkki gerçek manada doyuramayanlar çok, sürekli mamayla gezip sokak hayvanlarını doyurmak ne kadar mantıklı bir öneri?
Ben ciddi ciddi merak ediyorum kendi evladını yaşlı anasını sokakta bir köpeğin parçaladığını görseler ne yapacaklar

İşte o istisna bir gün belki sizin belki çok sevdiğiniz birinin belki de hiç tanımadığınız birinin canına mal olabilir. O zaman yüzde 5 bizi buldu. İstisna napalım kader diyebilir misiniz?
İstisna olan bakilabilen kopekler, saldiran kopeklerin oranindan bahsetmiyorum ben. Hangi canliya nasil davranirsaniz benzer sekilde tepki alirsiniz bunu bir psikolog olarak benden iyi biliyor olmaniz lazimdi

I ıh olmaz köpekler “kutsal varlıklar” çocuklar ölse de kafa derileri yüzülse de asla haklarında olumsuz yorum yapamazsınız. Onlar saldırmazlar ölen insanlar eceli geldiği için ölmüştür. Yoldan geçerken köpeklerden izin alsaydı konu sahibi ısırılmazdı. Hak etmiş(!) ironi bir yana çok geçmiş olsun Legendwomen

Şunun mantığını anlamıyorlar, sürüler( insan toplulukları dahil) mantıksızdır. Hayvanlar( insan da hayvan) sürü olunca bir liderin davranışı mantıksız olsa dahi ona uymaya eğilimlidir.

İstisna olan bakilabilen kopekler, saldiran kopeklerin oranindan bahsetmiyorum ben. Hangi canliya nasil davranirsaniz benzer sekilde tepki alirsiniz bunu bir psikolog olarak benden iyi biliyor olmaniz lazimdi
Psikolog olsaydım bilirdim belki ama değilim

Krallar gibi el bebek gül bebek büyüyen köpek de saldırır. Yinelemek istedim çünkü kabul etmiyorsunuz

Ayrıca her zaman mama vererek kurtulamayanlar da var.

I inekobasi t..yoldan aldım. Zaten eğitim için kullanılıyor. O yüzden zarar vermeyecegini düşündüm. Köpeği çağırma ve kovma modu var. Çok aşırı pahalı da değil diğerlerine kıyasla. Bazı köpeklerde işe yaramıyor onlarda da muhtemelen işitme zorluğu vardır.

Size özelden link atacağım.

Bugün sabah staja giderken kampüste köpek saldirdi.kuduz ve tetanos aşısı yaptılar
Cimerden.sikayet ettim sizce bu yeterli mi
Yorumlarda hayvan düşmanı gibi algi yapmışlar ama bu durum böyle olmamali
Bende hayvanları severim elimden geldiğince beslerim
Arkadasimin 2,5 yaşındaki kızına saldırmış kopekler kadinda kızının üstüne kapanınca bir cok yerinden ısırılmış.
Kopekler bisikletli cocuga saldırınca korkudan hizli surunce arabanın altında kaldı
Hayvanlara zulüm etmesinler ama çocuklarımız için güvenli yollar olsun
Bakin çocuklarımın okulu penceremden gözüküyor sırf kopekler yüzünden yollayamiyorum servisle gidiyorlar evimin balkonundan çektiğim resmi paylaşayim kadraja giremeyenler vardi bir arada olunca iyice saldirganlasiyorlar

Eklentiler

• Screenshot_20221220-190555_Gallery.webp
    45,4 KB · Görüntüleme: 48

Ben bir forumda "Hele bi o köpeksavarı kullanın, o hayvanları rahatsız edin, gördüğüm yerde dalacağım size" diyen görmüştüm hazırlık sınıfındayken

Bana da atabilir misiniz?

Alt tarafı et suyunda ekmek kısmına ben de şok oldum. Bir kilo et olmuş 150 160 lira. Eti bulduk, suyunu bulduk, ekmeği aldık. Haşlayıp etrafa dökmesi kaldı. Türkiye de yaşamıyor sanırım.
Bence geneli iyi muhitlerde yaşadığı için umurlarında değil. Bir de geçende veterinerde gördüm, kuzu etinden mama, tavuktan mama falan yazıyordu. Bu hayvanların canı yok mu? Sokak hayvanı besleyecekler diye günde kaç hayvan ölüyor kim bilir...

Ben bir forumda "Hele bi o köpeksavarı kullanın, o hayvanları rahatsız edin, gördüğüm yerde dalacağım size" diyen görmüştüm hazırlık sınıfındayken

Bana da atabilir misiniz?
Hay hay buyursunlar gelsinler :) insanlara özel tarifem var biber gazı ve elektroşok cihazıyla geziyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…