- 22 Mayıs 2022
- 491
- 1.175
- 33
- Konu Sahibi Legendwomen
-
Barınakların kötü durumda olması nasıl olup da sıradan vatandaşın suçu ya da sorunu olabiliyor. Ben vergimi adam gibi veriyorum devletin doğru yatırım ve planlama yapamamış olması benim sokakta yaralanmamı veya ölmemi mi gerektiriyor. Ne diyelim yani hayvanlar ölmesin madem barınaklar kötü insanlar biraz daha yem olabilir mi diyelim ne saçma bişey bu. Bir tercih yapılması gerekiyorsa tabii ki insanlar seçilecek bunun nesini anlamıyosunuz. Keşke tabii ülkedeki her şey ileri medeniyet seviyesinde olsa her canlı insan gibi yaşasa ama hayal aleminde yaşamanın da bi anlamı yok gerçekler ortada. Ayrıca ülkedeki başı boş hayvan sayısı kısırlaştırılıp barınaklarda bakılabilecek sayının çok çok üstünde. Eninde sonunda kaçınılmaz itilaf olacak belki 5 belki 10 yıl sonra.Demiyor musunuz? Aslında diyorsunuz hanımefendi, şöyle ki barınağa gitsin dediğiniz her kedi / köpeğin sonu ne yazık ki ölüm. Biz de diyoruz ki madem şikayet edeceksiniz o zaman belediyelere hepimiz baskı yapalım şu şartlar olgunlaşsın düzelsin. Yani şikayet = barınak ve barınak = ölüm demek dolaylı olarak.
Nerede olsunlar peki? Barınaklarda mı? Ölüm yuvalarında eziyet edile edile ölsün hepsi ne güzel. Biz görmeyelim yeter ki.
Barınakların kötü durumda olması nasıl olup da sıradan vatandaşın suçu ya da sorunu olabiliyor. Ben vergimi adam gibi veriyorum devletin doğru yatırım ve planlama yapamamış olması benim sokakta yaralanmamı veya ölmemi mi gerektiriyor. Ne diyelim yani hayvanlar ölmesin madem barınaklar kötü insanlar biraz daha yem olabilir mi diyelim ne saçma bişey bu. Bir tercih yapılması gerekiyorsa tabii ki insanlar seçilecek bunun nesini anlamıyosunuz. Keşke tabii ülkedeki her şey ileri medeniyet seviyesinde olsa her canlı insan gibi yaşasa ama hayal aleminde yaşamanın da bi anlamı yok gerçekler ortada. Ayrıca ülkedeki başı boş hayvan sayısı kısırlaştırılıp barınaklarda bakılabilecek sayının çok çok üstünde. Eninde sonunda kaçınılmaz itilaf olacak belki 5 belki 10 yıl sonra.
Barınakların kötü durumda olması nasıl olup da sıradan vatandaşın suçu ya da sorunu olabiliyor. Ben vergimi adam gibi veriyorum devletin doğru yatırım ve planlama yapamamış olması benim sokakta yaralanmamı veya ölmemi mi gerektiriyor. Ne diyelim yani hayvanlar ölmesin madem barınaklar kötü insanlar biraz daha yem olabilir mi diyelim ne saçma bişey bu. Bir tercih yapılması gerekiyorsa tabii ki insanlar seçilecek bunun nesini anlamıyosunuz. Keşke tabii ülkedeki her şey ileri medeniyet seviyesinde olsa her canlı insan gibi yaşasa ama hayal aleminde yaşamanın da bi anlamı yok gerçekler ortada. Ayrıca ülkedeki başı boş hayvan sayısı kısırlaştırılıp barınaklarda bakılabilecek sayının çok çok üstünde. Eninde sonunda kaçınılmaz itilaf olacak belki 5 belki 10 yıl sonra.
Ben de o zaman derim ki yıllardır bu hayvan örgütleri dernekler ne iş yapıyor. Aldığım kozmetik ürünün içinden bile bilmem ne hayvan derneğine bağış yazısı çıkıyor. Hayvanseverler kadar örgütlü bir grup daha yok. Yıllarca bu kadar bağışlar paralar toplandı gösteriler yapıldı her platforma meclise bile ulaştılar ama hayvan örgütlerinin somut olarak yaptırdığı doğru düzgün hiçbir şey yok. Şimdi de çıkıp bunu alelade ortalama vatandaştan beklemek saçmalık.vatandasin sucu denmemis zaten. hayvanlar toplatilsin diyenler de, hayvanseverler de belediyelere baski olusturursa sorun cozulur denmis. cok net degil mi bu?
Toplanan bağışlarla lüks ev lüks araba koleksiyonu yapıyorlar öyle demeyin iyi çalişiyorlarBen de o zaman derim ki yıllardır bu hayvan örgütleri dernekler ne iş yapıyor. Aldığım kozmetik ürünün içinden bile bilmem ne hayvan derneğine bağış yazısı çıkıyor. Hayvanseverler kadar örgütlü bir grup daha yok. Yıllarca bu kadar bağışlar paralar toplandı gösteriler yapıldı her platforma meclise bile ulaştılar ama hayvan örgütlerinin somut olarak yaptırdığı doğru düzgün hiçbir şey yok. Şimdi de çıkıp bunu alelade ortalama vatandaştan beklemek saçmalık.
Hah işte aslında sorun ortada belediyeler ve barınaklarDemiyor musunuz? Aslında diyorsunuz hanımefendi, şöyle ki barınağa gitsin dediğiniz her kedi / köpeğin sonu ne yazık ki ölüm. Biz de diyoruz ki madem şikayet edeceksiniz o zaman belediyelere hepimiz baskı yapalım şu şartlar olgunlaşsın düzelsin. Yani şikayet = barınak ve barınak = ölüm demek dolaylı olarak.
Etraf börtü böcekten geçilmez vallaSivrisinekler için neden belediye ilaçlama yapılıyor? Sivrisinekler can değil mi???? Ben buna da karşı çıkıyorum arkadaşlar. Sizin keyfiniz için Sivrisinekler ölemez, ne var 2 tane sivrisinek soktu diye, sıtma hastalığı yayma tehlikesi var diye, neden ilaçlama yapılıyor???
Bilmediğimden soruyorun gerçekten, barınakların durumu ile ilgili olarak çalışan dernekler var mı? Ne gibi bu konuya ilişkin bir şeyler yapabiliriz? Benim gördüğüm hayvan derneklerinin hepsi sadece sokak hayvanı besleme ve kısırlaştırma üzerine proje yürütüyor. Gerçekten barınaklara yönelik çalışan dernekler var ise bence buradaki insanların çoğu da yardımcı olmak ister, kimse hayvanlar eziyet görsün istemezler tabiki.Demiyor musunuz? Aslında diyorsunuz hanımefendi, şöyle ki barınağa gitsin dediğiniz her kedi / köpeğin sonu ne yazık ki ölüm. Biz de diyoruz ki madem şikayet edeceksiniz o zaman belediyelere hepimiz baskı yapalım şu şartlar olgunlaşsın düzelsin. Yani şikayet = barınak ve barınak = ölüm demek dolaylı olarak.
Konuyu bile okumadan yazıyorum: köpekler haklı, saldırı sizin probleminiz. İstiklal marşı ve kapanış
Toplanan bağışlarla lüks ev lüks araba koleksiyonu yapıyorlar öyle demeyin iyi çalişiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?