Köpek saldırısı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kimseye normal gelmedi ama cocugun olumunden belediye sorumlu, kopekler degil

Bir kesim var köpekler bayağı sistemli, koordineli falan hazırlanıp çocuklara saldırıyor zannediyorlar. Köpek sabah uyanıyor 06:00’da diyor ki hadi bir çocuğu ısırayım da günüm şenlensin. Sokakta itilen, kakılan, aç kalan hayvanlar da halinden mutlu değil ki. Hayvan bunu bilerek yapmıyor, dövülüyor, çeteleşiyorlar evet ama hayvanda bu bilinç yooook. Belediye işini düzgün yapacak nokta. Beş senede çözülebilecek bir durum bir anda milli güvenlik problemi haline geldi. Mültecilerden de koruyabilecek misiniz çocukları peki? Hadi kediyi köpeği zehirledin, şikayet ettin sonra? Tüm ülkede ciddi bir güvenlik sorunu varken fatura her zamanki gibi ağzı dili olmayanlara kesiliyor.

Bana geldi bu direkt sanırım. Ama cevap verip banlanmayacağım, hele sizin için asla.

Aynen oyle. Hayvanlar bakimsizlik ve kotu muameleden saldirganlasiyor, sonra cocuklarimizi isiriyor deniyor. Yani anlatamiyorsun

Bana geldi bu direkt sanırım. Ama cevap verip banlanmayacağım, hele sizin için asla.

Bir de evine 2-3 kedi almış diye küçümsemiş haspam. O 2-3 kedi kısır, hayatı boyu doğuracağı ve heder olacak yavru sayısını bildin mi? Peki erkek olanın dölleyeceği dişi sayısı? 2-3 kedi diyip burun kıvırdığın şey aslında sokaklarda, barınaklarda can çekişerek ölecek yüzlerce kediyi kurtarmak demek ama anlayana. İvini iki iç kidi ilin

He ülkede mülteciler var diye ( onlar da en yakın zamanda geldikleri gibi gidecekler) çocukların köpekler tarafından öldürülmesine göz yumalım görmezden mi gelelim hatta öldürülsünler mi diyorsunuz. Yaptığınıza “whataboutism” deniyor.. bu arada şu ana kadar kimse burda köpekler zehirlensin demedi

Siz nasıl insanlarsınız ya. Köpek beni ısırdı yazmış daha insan canlısıdır diyosunuz çok garip bi güruhsunuz gerçekten

Aynen oyle. Hayvanlar bakimsizlik ve kotu muameleden saldirganlasiyor, sonra cocuklarimizi isiriyor deniyor. Yani anlatamiyorsun

Hayvanı insandan ayıran en önemli şey düşünebilmek. Ben saldırgan köpek yok demiyorum ama bu işin çözümü kulağı küpeli, mahallelinin beslediği masum garibanları toplatmak barınağa tıkmak değil. Kurunun yanunda yaş da yanıyor böyle savaş çığlıkları atınca.

Hayır öyle demiyorum, köpeklere gücünüz yettiği kadar sizi, çocuklarınızı sabahın kör karanlığında sokağa döken yaz saati uygulamasının sorumlusuna ses çıkarın mesela. Keza mültecilere de. Kolaysa tabi.

Bu köpek mevzusu ne zaman çözüme ulaşacak acaba.. Barınak da çözüm değil keşke belediyeler barınaklara gerçekten sahip çıksa şartlarını iyileştirse ve hayvansever insanları çalıştırsa bu sorunları yaşamazdık

Anlamıyorlarki köpekten korkmak başka birşey köpek sevmemek başka bir şey yok mama al git korkuyor ayol korkuyor

Heleki köpek saldırısına uğramış bir insan elbette korkar bu sevmediği veya ölmesini yok olmasını istedigi anlamına gelmez

Bende cins köpeklerden korkarım doberman pıtbull gibi ama diğer köpekleri severim ellerim ama pıtbull görsem yolumu değiştiririm

Sorun degil, icerik olarak cevap verbilecegini sanmiyorum zaten.. cunku bknz. tek yaptigin kisisel saldiri

Sokaklar guvenli degil, sokakta olmasini istediginiz o canlilar icin. Zaten onlari dusunseniz sokakta olmalarini istemezdiniz..

Çıkarmadığını nereden biliyorsunuz bunun için hangi siyasi partilerle nasıl çalışmalar yaptığımı nereden biliyorsunuz? Kısaca hariçten gazel okuyorsunuz.. yanlışa her zaman yanlış demek gerek.. görmezden gelmek, halının altına süpürmek doğru değil..

Barınaktan pıtbull kaçırıp sokagamı bırakmış yok artık çocukları öldürsün diyemi bu mu hayvan severlik zaten bir çocuga zarar verse anında öldürürler yemin ediyorum bu hayvanseverlik falan değil. Sorumsuzluk

Hanımefendi konular arası kurduğunuz bağlantıyı gram anlayamadım ancak burada birçoğumuzun anlatmaya çalıştığı şey köpekler evet toplatılmalı ve barınağa alınmalıdır. Fakat barınakların da hayvanlara iyi koşullar altında bakması için çalışma yapılması gerektiği. Ayrıca sizin zannettiğiniz gibi hayvanlar şiddet gördüğü için saldırmazlar, ellerimizle beslediğimiz fiske bile vurmadığımız hayvanlar bize saldırabiliyor çünkü sizin de söylediğiniz gibi bilinçsiz canlılar.

Ne ilgisi var. Öğlen ya da akşam 5’te mesela köpek ısırmıyo mu. Mesela ben akşam 8’de evime dönerken etrafımı yaklaşık 10 tanesi çevirmişti, yerden taş alıyo gibi yapıp kurtulmuştum. Yani bi durup söylediklerimin herhangi bir mantığı var mı diye düşünseniz keşke. Mülteci konusuna nasıl geldiniz acaba bu garip savunmaları hep aynı gruptan duyuyorum.

Geçmiş olsun konu sahibi.

Bunlar nasıl mesajlar böyle yahu. Geçen stajdan dönüşteyim, elimde ufak bir çanta var. Saat 7; hava kararmış, etrafta tek tük insan haliyle.

Bizim evin kapısına yaklaştım, dalgın bir şekilde. Birden irkildim, kapının önünde köpek uyuyormuş. Havlamaya başladı bana. O uyuyordu diye korktu, ben birden havladı diye korktum. Yetmedi üzerime doğru geldi, o havlayınca başka köpekler çıktı arka taraftan. Aklım çıktı gerçekten. Dondum kaldım, hareket edemedim o an, biri yardım etti. Eve gittiğimde bile kalbim bir süre sakinleşemedi.

Sonra bir şey yapmadım ama saldırsaydı, canım yansaydı, ben de şikayet ederdim.

Konu sahibine saldırmış. Her köpek uysal değildir. Şikayet etmeseydi ve önlem alınmasaydı, aynı köpek bir gün, bir başkasına da saldırabilirdi.

Köpekler kurt lardan geliyor ataları kurtlar ve içlerinde saldırganlık hep vardır içgüdüsel veya doğası gereği

Sadece açken değil alanını korumak için veya yavrularını korumak için agresif olabilir hayvan sonuçta

Hadi çıkarmamış olsun. Şey bu biraz da bir yanlışa ses çıkarmadıysan, diğerlerine de çıkarma. E niye? Buna çıkarmaz, şuna çıkarır, ötekinde eyleme geçer. Bunun denetlenmesi size mi kaldı ya? Zorbalık bunun adı.

Kendi kendinle guZel konusuyorsun masallah boyle yaparsan zaten kimse banlamaz seni merak etme janem

Siz nasıl insanlarsınız ya. Köpek beni ısırdı yazmış daha insan canlısıdır diyosunuz çok garip bi güruhsunuz gerçekten
Okuma anlamanız yok sanırım, şaşırdığımı ifade ediyorum. Sanki sizi dünkü konudan hatırlıyorum hayvan düşmani olarak. Gülünecek bir konu göremiyorum. Sizin gibilerle muhattap olmak istemedigim icin gözardı ediyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…